Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
Yeni açtıkları hesaplarla fatihtermistifa hashtagi yapmışlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeni açtıkları hesaplarla fatihtermistifa hashtagi yapmışlar
Altyapıdaki güç ve fizik sorunu en büyük problemlerimizden, yakın vadede de aşılacak gibi durmuyor.Denizli deplasmanini kayipsiz gecersek ligde belli standarti yakalariz..Bu arada Atalay biraz fizik calisirsa formayi kapar..Soyle babel fiziginde altyapidan oyuncu cikmiyor ona sasiriyorum..Yeni nesile bakiyorum sokakta hep boyle boylu poslu ama bizim altyapidakiler hep ufak tefek..Bu nasil denk geliyor anlamiyorum
Fatih Terim istifa diye fake tt yapmışlar
kesin mi tagı onların açtığıFatih terimin kuşları nasıl aciz duruma düşürdüğünü görün.herifler fatih terimden kurtulmak için donlarını indirecek psikolojideler![]()

Bugun gayet yerinde oynadi bence..Bir kez vucut calimiyla ileri dogru top surdu gitti ama bu hareketi hep yapmasi lazim savunmayi dengesiz yakalamak icin..Dedigin gibi bu tarz hareketleri Banega yapiyor..Bence zaten Banega ve saglam bir dos yapacaktik ama planladigimiz gibi olmadi..Seri yi eleştirmek için erken belli ki yerinde oynamıyor aradan 5 6 hafta geçsin o zaman bakarız ama banega yı tercih ederim dikine giden oyuncu babel in gelmemesi gerekti keşke gelmese dedim ama geldi yapacak birşey yok onyekuru yu tercih ederdim şartların zorlanmasında yönetim oyuncu satışı konusunda sınıfta kaldı
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
her tarafın hasta olsa nolur senin yav
yanlışBerkay hayatında Ajax’ın maçını kaç kere izledin bilmiyorum ama Amsterdam’da yaşayan ve Ajax’ı seven, her maçını izleyen biri olarak yazıyorum sana bunu. Madem bilmiyorsun anlatayım sana.
Günümüzde defansif orta saha diye tabir edilen futbolcular; ağır, fiziği güçlü, havada etkili, dar alanda topla ilişkisi zayıf ve dribling özelliği olmayan oyunculardır. Bu oyuncular kimlerdir? Khedira’dır, Topal’dır, Matiç’tir, Neustadter’dir, Ceyhun Gülselam’dır, Wanyama’dır, John Obi Mikel’dir, Mark van Bommel’dır, Patrick Vieira’dır.
Sabaha kadar sayarım. Bu futbolcular, senin bahsettiğin şekilde bir formasyonun içinde defansif orta saha olarak kullanılır, ve genelde bu oyuncuları 2’li stoperin önünde bulabilirsin. Bu futbolcular sana hücum anlamında çok fazla şey katmaz. Ancak defansif açıdan, stoperlerine çok yardımcı olurlar ve bu yüzden çoğu hocanın vazgeçilmez oyuncuları olur.
ANCAK
Bahsettiğin De Jong, Blind tarzi oyuncular, bu isimlere daha çok oyuncu katabilirim tabi ki ama saat geç oldu, bu oyuncuların hiç biri, ama hiç biri, bu üst kısımda yazılan görevleri yapabilecek oyuncular değildir. Bu oyuncular, topla orta sahaya dribling yapabilen, bir nevi köprü niteliğinde kullanılan, ayağı çok iyi olan futbolcular. Bu futbolcuların ilk amacı TOP KAPMAK DEĞİLDİR, bu futbolculardan hocaları OYUNUN TEMPOSUNU belirlemesini ister, ve hücumda +1 orta saha oyuncusu olarak kullanılmasını ister. Bu futbolcular defansif orta saha oyuncuları değildir, mevki itibariyle oralarda gezinirler, ama bunu sadece topla çabuk buluşup, topu 3. bölgeye taşıması içindir.
Tamam mı güzel kardeşim. Anladın mı?
Sağlam DOS ve Falcao az kaldı...bu sene de ayağına bakacağımız yegane adamlar
![]()
şampiyonluğumuz yine bu iki herife bağlı.