Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Denizli deplasmanini kayipsiz gecersek ligde belli standarti yakalariz..Bu arada Atalay biraz fizik calisirsa formayi kapar..Soyle babel fiziginde altyapidan oyuncu cikmiyor ona sasiriyorum..Yeni nesile bakiyorum sokakta hep boyle boylu poslu ama bizim altyapidakiler hep ufak tefek..Bu nasil denk geliyor anlamiyorum
Altyapıdaki güç ve fizik sorunu en büyük problemlerimizden, yakın vadede de aşılacak gibi durmuyor.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

nöbetin isiminin
Transfer Nöbeti I dos I olarak değiştirilmesinde fayda var gibi

Seri yi eleştirmek için erken belli ki yerinde oynamıyor aradan 5 6 hafta geçsin o zaman bakarız ama banega yı tercih ederim dikine giden oyuncu babel in gelmemesi gerekti keşke gelmese dedim ama geldi yapacak birşey yok onyekuru yu tercih ederdim şartların zorlanmasında yönetim oyuncu satışı konusunda sınıfta kaldı

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bu sene de ayağına bakacağımız yegane adamlar

5c6ba34eae298b19fe2e299e

şampiyonluğumuz yine bu iki herife bağlı.

Maç başlığında detaylı bir yorum yazdım ama buradaki mesajları okuyunca dayanamadım.

Gerçekten enteresan bir grup var. Sorunu teşhis edip çözmek yerine sürekli olarak birşeyleri kötüleyerek rahatlıyorlar sanırım.

2-3 hazırlık maçı ile 7-8 transfer isteyen, Fatih Terim hoca değil diyen, Marcao'yu öldüren vb.

Öncelikle detaylı postumda tüm oyuncular hakkında yorum var ama eleştirilen Marcao'dan bahsedelim. Evet şu an gerçekten kötü bir performans gösteriyor ama bu maç takım halinde savunmada doğru pozisyon alamadık. Ayrıca bekler hiç bir topu ileri oynayamadı hepsi savunmaya geri döndü. Bence buradaki önemli problemlerden biri kulübede formayı zorlayabilecek bir oyuncunun olmaması. Geçen sene önemli bir performans gösterdi ve şu an çok rahat bir şekilde maçları oynuyor. Akhisar maçında o rahatlığın bedeli kupa ile ödetecekti neredeyse.

Takımın en büyük soru maalesef orta saha. Donk ve Seri sorumluluk almadan oynadılar. Kızdığımız Belhanda şu en etkin oyuncumuz. Takımın temposu gerçekten yavaş ama bunun Onyekuru gibi oyuncular ile düzeleceğini düşünmek çok mantıklı değil. Onyekuru'ya topun geldiği süreç çok önemli. Fernando iyi oynadığı maçlarda topu çok doğru bölgeye göndererek işi çözüyordu. En kısa zamanda Seri-Belhanda'nın yanına doğru adamı bulmalıyız.

Diagne ve Mitroglu ile Babel'in forvet oynadığı dakikaları karşılaştırdığımız fark çok net ortaya çıkıyor. Mitro'nun 3 kez topun önünde geçti değemedi. Yedek forvet olarak kalabilir düşüncem bile değişti bu nedenle. Falcao'nun gelişi burayı önemli ölçüde etkileyecektir. Ama şu an esas sorun orta sahamızın isteksiz ve durağan kalması. İnşallah orta saha transferi bir an önce tamamlanır.

Kısa bir hatırlatma yapacağım. Fatih Terim'in 3. gelişindeki süreçte ilk 6 haftayı hatırlayalım. Çok kopuk bir oyun, puan kayıpları vs. ile geçmişti. Ama ondan sonraki süreçte takımda taşlar yerine oturmuştu. Birçok maçta o boğucu atmosferi görmüştük.

Ben doğru orta saha transferi ile 3-4 hafta sonra taşların yerine oturacağına inanıyorum. Umarım güzel bir oyunla bu sene de şampiyonluğa ulaşırız.

Herkese iyi bayramlar :)

Solda Babel sağda Emre mor takımı toparlar
Bu iki oyuncu girdikten sonra ilerde çoğaldık
Gelelim ortasahaya seri ve bir ön libero ile daha iyi olacaktır ve belhanda yardıma geliyor ve falcao kaleye attığı her şuttan bir tanesi gol olacaktır takımda forvet Yok

Premier ligde saatleri çakışmadığı sürece her maçı izleyen izlemeye çalışan biri olarak şunu söylebilirim ki (eğer bizim bütün yaz çalışmamızın meyvesi bu hazırlık maçları ise) Burnley bile bizi (sadece bizi değil bütün takımları kast ediyorum) 5lik yapar. Fizik - kondisyon - dinamizm - taktik konusunda 3.dünya ülkesiyiz. Eğri oturup doğru konuşalım. Yangın tayfadan değilim eleştirim takım bazlı da değil. 40 fırın ekmek yememiz lazım

Gecen sene basarili olduk (CL haric) cunku;

begenmeseniz de cok tecrubeli, nerede duracagini, nerede ne yapacagini cok iyi bilen, beklerin kanatlarin aciklarini kapatabilen bir on liberomuz vardi

Yavas oynayan bir takim olmamiza ragmen cok hizli ve calimci bir kanat oyuncumuz vardi, takimin hizini arttiriyordu

Diger kanatta olaganin ustunde performans gosteren bir feghouli vardi

Bu sene feghouli haric bunlar yok ve falcao falan kurtaramaz bu takimi

Cok iyi bir on libero sart
Kanatlardan birine hizli bir oyuncu gerekli, bu mor olacaksa acilen tecrube gerek cunku gidiyor gidiyor ama son noktada ne yapacagini bilemiyor

Bu sene cok onemli, on libero, aloo

acıkcası bu mac özellikle moralimi bozdu sormak isterim

hoca neden aylardır konusmuyor cekincesi ne?

neden 2 kusur ayrdır falcao kovalıyoruz ? bu takımın eksigi ortasaydı bunu bilmeyen yoktu

neden ısrarla selcuk ahmet gibiler şans buluypr ama genc cocuklar oynayamıyor

hoca saygıyı hakediyor ama elestiriyide hakediyor maalesef

Seri yi eleştirmek için erken belli ki yerinde oynamıyor aradan 5 6 hafta geçsin o zaman bakarız ama banega yı tercih ederim dikine giden oyuncu babel in gelmemesi gerekti keşke gelmese dedim ama geldi yapacak birşey yok onyekuru yu tercih ederdim şartların zorlanmasında yönetim oyuncu satışı konusunda sınıfta kaldı

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bugun gayet yerinde oynadi bence..Bir kez vucut calimiyla ileri dogru top surdu gitti ama bu hareketi hep yapmasi lazim savunmayi dengesiz yakalamak icin..Dedigin gibi bu tarz hareketleri Banega yapiyor..Bence zaten Banega ve saglam bir dos yapacaktik ama planladigimiz gibi olmadi..

her tarafın hasta olsa nolur senin yav

Berkay hayatında Ajax’ın maçını kaç kere izledin bilmiyorum ama Amsterdam’da yaşayan ve Ajax’ı seven, her maçını izleyen biri olarak yazıyorum sana bunu. Madem bilmiyorsun anlatayım sana.

Günümüzde defansif orta saha diye tabir edilen futbolcular; ağır, fiziği güçlü, havada etkili, dar alanda topla ilişkisi zayıf ve dribling özelliği olmayan oyunculardır. Bu oyuncular kimlerdir? Khedira’dır, Topal’dır, Matiç’tir, Neustadter’dir, Ceyhun Gülselam’dır, Wanyama’dır, John Obi Mikel’dir, Mark van Bommel’dır, Patrick Vieira’dır.

Sabaha kadar sayarım. Bu futbolcular, senin bahsettiğin şekilde bir formasyonun içinde defansif orta saha olarak kullanılır, ve genelde bu oyuncuları 2’li stoperin önünde bulabilirsin. Bu futbolcular sana hücum anlamında çok fazla şey katmaz. Ancak defansif açıdan, stoperlerine çok yardımcı olurlar ve bu yüzden çoğu hocanın vazgeçilmez oyuncuları olur.

ANCAK

Bahsettiğin De Jong, Blind tarzi oyuncular, bu isimlere daha çok oyuncu katabilirim tabi ki ama saat geç oldu, bu oyuncuların hiç biri, ama hiç biri, bu üst kısımda yazılan görevleri yapabilecek oyuncular değildir. Bu oyuncular, topla orta sahaya dribling yapabilen, bir nevi köprü niteliğinde kullanılan, ayağı çok iyi olan futbolcular. Bu futbolcuların ilk amacı TOP KAPMAK DEĞİLDİR, bu futbolculardan hocaları OYUNUN TEMPOSUNU belirlemesini ister, ve hücumda +1 orta saha oyuncusu olarak kullanılmasını ister. Bu futbolcular defansif orta saha oyuncuları değildir, mevki itibariyle oralarda gezinirler, ama bunu sadece topla çabuk buluşup, topu 3. bölgeye taşıması içindir.

Tamam mı güzel kardeşim. Anladın mı?

Berkay hayatında Ajax’ın maçını kaç kere izledin bilmiyorum ama Amsterdam’da yaşayan ve Ajax’ı seven, her maçını izleyen biri olarak yazıyorum sana bunu. Madem bilmiyorsun anlatayım sana.

Günümüzde defansif orta saha diye tabir edilen futbolcular; ağır, fiziği güçlü, havada etkili, dar alanda topla ilişkisi zayıf ve dribling özelliği olmayan oyunculardır. Bu oyuncular kimlerdir? Khedira’dır, Topal’dır, Matiç’tir, Neustadter’dir, Ceyhun Gülselam’dır, Wanyama’dır, John Obi Mikel’dir, Mark van Bommel’dır, Patrick Vieira’dır.

Sabaha kadar sayarım. Bu futbolcular, senin bahsettiğin şekilde bir formasyonun içinde defansif orta saha olarak kullanılır, ve genelde bu oyuncuları 2’li stoperin önünde bulabilirsin. Bu futbolcular sana hücum anlamında çok fazla şey katmaz. Ancak defansif açıdan, stoperlerine çok yardımcı olurlar ve bu yüzden çoğu hocanın vazgeçilmez oyuncuları olur.

ANCAK

Bahsettiğin De Jong, Blind tarzi oyuncular, bu isimlere daha çok oyuncu katabilirim tabi ki ama saat geç oldu, bu oyuncuların hiç biri, ama hiç biri, bu üst kısımda yazılan görevleri yapabilecek oyuncular değildir. Bu oyuncular, topla orta sahaya dribling yapabilen, bir nevi köprü niteliğinde kullanılan, ayağı çok iyi olan futbolcular. Bu futbolcuların ilk amacı TOP KAPMAK DEĞİLDİR, bu futbolculardan hocaları OYUNUN TEMPOSUNU belirlemesini ister, ve hücumda +1 orta saha oyuncusu olarak kullanılmasını ister. Bu futbolcular defansif orta saha oyuncuları değildir, mevki itibariyle oralarda gezinirler, ama bunu sadece topla çabuk buluşup, topu 3. bölgeye taşıması içindir.

Tamam mı güzel kardeşim. Anladın mı?
yanlış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt