Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tabi hocaya da takımı revize edemediği için bişey demek istemiyorum. Bence esas sorun yönetimde. Terime kalsa bu beklerle 1 dakika devam etmez bence

O da ben Şener'i, Emre'yi istemiyorum adam gibi bek alın deseymiş. Ya da Madem Türk yedek alınacak mevcutlar zamanında değiştirilseymiş. Bir takımda 6 tane bekin hepsi birden verimsiz olur mu, normal mi?

Ah be Melo nerelerdesin..Bir futbolcu ciktigi ilk macta kendini belli eder nerede oynarsa oynasin..Yok yerinde oynamiyormus yok o yok bu..Melo ilk samsun macinda golunu atti sovunu yapti kalitesini belli etti mesela..Adam kaleci bile oldu yerinde oynamiyor lafi bana degisik geliyor bu ornekleri gorunce..😊

Fatih Terim, düşünceli... S.Kupa maçında da böyleydi. Niye acaba?
EBt-U6WX4AAq4SI.webp

Geçen yıl kıl payı şampiyon olduk.Hiç öyle çok rahat şampiyon oluru ayaklarını bırakmamız gerekiyor. Çok iyi orta saha ve Falcao ile toparlarız ama bu takım yine deplasmanlarda çok zorlanır Cl de elek oluruz zaten.

Biz niye adam göndermiyoruz diyorum bazen
Ama çok zenginiz donk bile yıllık 2 m Euro alıyor gitmez
Bize 2 ortasaha,falcao,Kaan Ayhan lazım

Yalnız Beyler o beğenmedimiz,Italya nın vasat takımı dediğimiz Fiorentina nın piyasa değeri Galatasaray,fb ve bjk nin toplam piyasa değerinden fazla.

Makas açılıyor arkadaşlar bi taraftan paramız pul oldu iyice değer kaybetti,bir taraftan avrupa takımlari icin 50-60 milyon euro lar normal paralar olarak karşılanmaya başlandı.

Şampiyonlar liginde bir nebze birşeyler yapmak istiyorsak.Bireysel performanslarla filan olmaz .Extra farkli birseyler yapmamiz lazim.

Buna artık ruh mu dersiniz ,takım oyunumu dersiniz taraftarla uyummu dersiniz .Eksikligimizi birseylerle kapatmamiz gerekli.
Ya makas para pul diyoruzda bence çok abartıyoruz bu işi. Avrupanın baş takımlarıyla zaten yarışamayız bunu biz 2013 yılından sonra kaçırdık ki hepimiz farkındaydık.

Fiorentina-celta vigo gibi takımların transfer politikasına bakarsak aslında öyle öyle 25-30 verip alan takımlar değiller. Alıyorlar 10 milyon altına yetiştirip satıyorlar.
Biz ne yapıyoruz ya belhandanın yerini nasıl dolduracağız o yüzden gelen teklifi kabul etmeyelim.
Marcao-Luyindama transferlerinden sonra bir anda büyük yanlışlara doğru gidiyoruz.
Onyekuru tuttu mu abi bu adam sende tuttu gideceksin evertonun kapısında yatacaksın ilk transferin bu olacak Babel değil. Gerekiyorsa 1 sene daha kiralık, gerekiyorsa zorunlu satın alma anlaşmalı transfer sezonu açıklandığında kap bildirimi yapacaksın.
Bu sene yapılan transferler kötü demiyorum ama şu ana kadar yedek kulübesini güçlendirirken as takıma güç kaybı yaşattık.
Babel iyi hoş ama öncelik o olmamalı.

6 ay oynattığın marcaoya liyundamaya 2 katından fazla teklif mi var bekleme yapıştır yenisini bul biz makası kendimiz açıyoruz çok net yani.

Onyekuru-Marcao-Luyindama güzel transferler ama sonrası felaket. Bu sene haziran ayına gelince yapılacak ilk 3 adım.

1-Onyekuru
2-Sağ veya solbekten birini gönderip yenilemek
3-Fernando-badou-donk üçlüsünü gönderip o bölgeye net 2 transfer yapmak.
Sonra bakacaktık falcao fantezisi falan kurmaya.

Fizik olarak geride olmamız normal aslında.
Yaşlı oyuncular kafadan yediği idman ile yerdeler e afrika kupasına giden oyuncuların durumu net ortada.

Şu an takımda belhanda ve ömerin performansları çıkışta diri duruyorlar diğerleride form tutacak yavaş yavaş ilk gole kadar bence lines kusursuza yakın oynuyordu bu herifin en büyük sorunu korku bence Mariano leşte oynasa ilk tercih olması bu adamı hata yapmamalıyıma şartlıyor bu da bu herife ters tepiyor.
yas yas deyip durmayin boatengi gordunuzmu icimizden gecti yasini bilen varmi ?

Olacak gözüken Falcao, 6 numara. Diagne kalacak.
Olması gereken Diagne gider, Falcao, 6 numara, stoper, Onye veya tarzı bir adam. Babel oynar uçta gerekirse forveti yedekler.

6.hafta sezon açılışı yapar takım. Fatih hoca en anlamlı şampiyonluklarından birini aldı diye tatil dağıtmış. Bitmeyen transferler var. Uyumlu değil henüz takım zaten. Lig'de böyle oynamayacaklardır. 6.haftaya kadar 8'de kapanır 18'de rahatlığında izleyip öyle karar vermek lazım gidişatla ilgili. Yapıcı eleştirilere de saygı göstermek lazım.

Beklerin üstüne Di Maria, Mbappe gelmeyecek ligimizde. CL'de 2 galibiyet alırsak yeterli. Köyümüze de hızlı dönmemiz lazım. Bu yılki şampiyonluk kırılma şampiyonluğu olacak. CL hayallerinize ket vurmazsanız üzülürsünüz.

Bu arada Donk'un geçen yılki toplam koşu mesafesi ile çöp Mehmet Topal'ınkini karşılaştıran oldu mu? Merak ettim. Paylaşırsa sevinirim. Bi sürpriz görebiliriz diye düşünüyorum.

Bize lazım olan asıl iyi bir Scout ekibi. Belçika takımlarını görüyoruz, adamlar afrika nin köyünden oyuncu bulup getiriyor. Örnek almamız gereken takım ise direkt benfica. Benficanin hem üyelik sistemi hem scout ekibi hem de alt yapısı muazzam. Bugün fatih hoca olmasa ortada sampiyonluga oynayacak ne takım kalır ne yönetim.

Ingilizce bilenler icin

2 adamı görmekten bıktım takımda: Donk ve Selçuk. Hele Donk'un umursamaz cool tavırları beni öldürüyor. Hoca'da inadına seviyor.

Al Bakayoko ve Mehmet Özcan'ı, seneye de sözleşmeleri bitince postala Selçuk ve Donk'u.

Diagne konusunda herkes ağır laf ediyordur yalan yok. Bunu çözmesi gereken FT değil, yönetim çünkü. Oyun anlamında katkı veriyorsa FT birşeyler yapar. Oyunda yok saha dışında sorun. Öyle veya böyle bu işi transfer döneminde halledecek yönetimdir. Transfer dönemi bitince FT nin oynatacağı oyundur ama buna neden olacaktı yönetimdir.

Bir sezon planlamasinda en iyisi mi düşünen teknik ekip ve taraftardir , bunu yapması gereken yönetimin işidir. Sezon başlayınca oyuna yönlendirecek teknik ekipdir, kalitesine göre destek verende taraftardir. Ama eksiklikler yüzünden birşeyler gitmiyorsa ben yönetime çakarim net. FT dünkü acemi değil kafasındaki oyuna uyacak listeyi gelen giden verir. Yönetimde %70-80 bunu yapmalıdır. Çünkü yönetimde iseler her türlü destek veren taraftar ve FT dir. Bizi yaniltmayan belli. Bizi yanıltan sözlerinde duramayan transfer golü atamayip kontra yiyenlerdir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt