Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 ay önce yerlere göklere sığdıramadığınız Marcao'yu şu an yerden yere vuruyorsunuz.1 ay önce Belhanda bu takımın oyuncusu değil derken şimdi tek ayakta kalan adamı diyosunuz.Seri'ye parası verilip acil gönderilmeli diyosunuz.Beyler bizim taraftarın zihniyeti değişmedikçe bu sorunlar düzelmez.Tamam sıkıntılar sorunlar var ama takımı amatör lig takımı gibi lanse etmenin anlamı yok.Savunmadaymış gibi görünen sorunun tamamı orta 2'liden kaynaklanıyor.Oraya gelecek sert bir DOS hem seriyi hem savunmayı rahatlatır.Bu arada Seri hakkında söylediklerinizi unutmayın 1 ay sonra bu adamın opsiyonunu nasıl alırız diye konuşursunuz.

Artık öyle bir dünya yok malesef. Seri ile Belhanda aynı anda oynayacaksa arkalarına Kante'yi de koysan rakip elini kolunu sallayarak gelir. Ben Seri'yi böyle sanmıyordum, ama çok durgun ve statik oynuyor. Tam bir Elano vakası. Ne 6, ne 8, ne de 10. Değişik bir vaka. Nasıl olacak bilmiyorum.
Bize alan daraltacak, pres yapacak, kademeye girecek bir 8 lazım. Yani N'diaye nin top yapmayı bileni.
Görürsünüz iki ay sonra, biri yazmıştı forumda dersiniz.

Artık öyle bir dünya yok malesef. Seri ile Belhanda aynı anda oynayacaksa arkalarına Kante'yi de koysan rakip elini kolunu sallayarak gelir. Ben Seri'yi böyle sanmıyordum, ama çok durgun ve statik oynuyor. Tam bir Elano vakası. Ne 6, ne 8, ne de 10. Değişik bir vaka. Nasıl olacak bilmiyorum.
Bize alan daraltacak, pres yapacak, kademeye girecek bir 8 lazım. Yani N'diaye nin top yapmayı bileni.
Aynen katılıyorum sana serinin gidişatı bu şekilde devam ederse Ndiayeyi bile ararız. Ayrıca ndiayenin Fernando leşiyle oynadığı hücum oyununda etkisiz kaldığını düşünüyorum. Yoksa Ndiayenin standart oyunu bile serinin bu oyununun çok üzerinde.

Yalnız Beyler o beğenmedimiz,Italya nın vasat takımı dediğimiz Fiorentina nın piyasa değeri Galatasaray,fb ve bjk nin toplam piyasa değerinden fazla.

Makas açılıyor arkadaşlar bi taraftan paramız pul oldu iyice değer kaybetti,bir taraftan avrupa takımlari icin 50-60 milyon euro lar normal paralar olarak karşılanmaya başlandı.

Şampiyonlar liginde bir nebze birşeyler yapmak istiyorsak.Bireysel performanslarla filan olmaz .Extra farkli birseyler yapmamiz lazim.

Buna artık ruh mu dersiniz ,takım oyunumu dersiniz taraftarla uyummu dersiniz .Eksikligimizi birseylerle kapatmamiz gerekli.

ayrıca şampiyonlar ligine katılmayı zorlaştıracak bazı değişiklikler yapıalcağı söyleniyor.. sanırım aralık ayında olacak.. ülkemizden belki de hiçbir takım doğrudan katılamayacak..

Futbol ve futbolcular berbat, hoca dut yemiş bülbül, falcao kap yok, mübarek gece içim daraldı...

Atalayada bu arada ayri parantez acmak gerekir.
Bence cok büyük yetenek ki sakatligi öncesinde ki güveni yavas yavas geri dönmüs gibi.

Dinamik zeki genc oyuncularda girebilmeli takima.

Umarım demeyiz.Düzenli olarak premier lig takip ederim.Seri'yi daha önce de izledim.İddiamın belli bi temeli var yani.Bu arada Seri'nin kötü olduğu konusunda bu kadar eminsen bunu bana değil dünyada gerçekten futbolu bildiğini düşündüğüm insanlar var onlara anlatabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt