Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Al işte kaç gündür santrafor almalarını bekledik adamların aldılar şimdi de ikinci forvet olsun diye Falcao'yu ikna etmeye çalışıyorlar. Yıldım artık.

Vazgeçelim şu falcao sevdasından.
Paramız yok icmeye ......meselesine döndü.
Ayrıca bu kadar istediğimize göre sezon içinde kesin bir sorun çıkar veya sakatlanir verim alamayız.

Ona vereceğimiz yıllık 6 milyon euro maaş ile forvet-kanat-ortasahaya senelik 1.5 milyondan
Onyekuru gibi genç,hizli ve fit 4 oyuncu kiralayalim.

O zaman belki hareketli bir takım olabiliriz.
Durağan oyundan kurtuluruz.
Aksi halde bizi yine rezil bir futbol bekliyor

Falcao geliceksen gel gelmiceksen yuru git

Baslicam seninde tripinede monaconada

Reportaj verip carcur konusma direkt ol adam ol.

Moderatör tarafında düzenlendi:
bugün en cok belhanda ile emre moru begendim .bu sene sag bekte bence seneri monte etmeliyiz oda sakatlanmıstı nerelerde belli degil.bunların dısında bize cok elzem bir dos transferi gerekiyor stoperleri rahatlatması acısından.

Vazgeçelim şu falcao sevdasından.
Paramız yok icmeye ......meselesine döndü.
Ayrıca bu kadar istediğimize göre sezon içinde kesin bir sorun çıkar veya sakatlanir verim alamayız.

Ona vereceğimiz yıllık 6 milyon euro maaş ile forvet-kanat-ortasahaya senelik 1.5 milyondan
Onyekuru gibi genç,hizli ve fit 4 oyuncu kiralayalim.

O zaman belki hareketli bir takım olabiliriz.
Durağan oyundan kurtuluruz.
Aksi halde bizi yine rezil bir futbol bekliyor
Bonservis veremiyoruz, kiralık ücreti de veremiyoruz. O yuzden falcao transferi onemli

Vallahi herkes benim gördüğümü görmüş görülmüycek gibi de değil biz çok ağır top oynuyoruz çok ağır paslasiyoruz hiç sahte koşu yapmıyoruz topu atan yerinde duruyor rakibi yormuyoruz bu ligde gene şampiyon olursun ama avrupa çok zor.
Ben Hoca için bu sene adına çok umutluydum önde basan durmayan devamlı arayan bir takım oluşturur diyordum şimdilik hiç alakası yok umarım yanılırız.

Ekli dosyalar

• şşşşşşşşşşşşşşşş.webp
    şşşşşşşşşşşşşşşş.webp
    80,9 KB · Görüntüleme: 82
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt