Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aksama Falcao açiklanir ortalik bayram yerine döner, müsterih olun beyler!!!

Radamel-Falcao-%E2%97%8F-Welcome-to-Galatasaray-%E2%97%8F-Dribbling-Skills-and.jpg
cidden inanıyormusun buna :D

Paran olmadığından değil dostum yazdıklarına kendin de inanmıyorsunda ondan :)

Falcaonun geleceğini burda herkes biliyor bu iş burdan dönmez artık ama bazen sırf laf olsun diye negatif yazmayı seviyoruz. Arabeski seviyoruz da ondan. :)
Nasıl dönmez yaw. Daha adamın kulübüyle anlaşma sağlayamamışsın adamlar Ben Yedder'i alsa bile 2.forveti almadan bırakmak istemiyor.

Dorukhan a bir kişi iyi dememişti burada yunus çö oğlu çöp atalaydan Bi yol olmaz ozorna verilen 300k çöp vs bunları hep beraber okuduk burada. Oyuncular oynadıkça açılacak onemli 2 mevki bos ve dolacak onlarda. Bartalinin kondisyonu ilerde ortaya çıkacak afrika kupası takımı pert etti oda geçecek. Bek mevzusunu ise devre arasında çözeceğimize inanıyorum. Şl de 3. Olsak UEFA da ilerlesek benim için gerçekçi hedef olurdu. Bunların hepsi sabır işi. Şimdi ise eksikler için top yönetimde
Taktik yok takımda renktaş. Hani bir oyunun vardır, oynamaya çalışırsın ama olmaz; o bile yok.

Apo geçen sezon havalimanında Alan açıklaması fiyaskosuna sebep verdi bu sezonda fotosunu servis edildiği adamı alamayarak yeni bir fiyaksoya imza atmak üzere.

Ya diyelim ki yatmadı geldi adam maçtan önceki coşku heyecan mı kaldı forvete gelesiye bir sürü eksik var üstüne satılacak diye beklediğimiz bir kişi bile satılmadı ister buna yangın tayfa başladı yine ister her şey ortada görünüyor deyin gerçek olan bunlar bu yönetimin de vaadettiklerini bu sürede yapacaklarına inanmıyorum şampiyon olursak nolacak demeyin sizi şu saatten sonra şampiyonluk keser mi rakiplerin yerlerde sürünüyor senin artık üstüne bişey koyman lazım bu ülkede de bunu yapacak tek takım her şeyden öne koyduğumuz Galatasaray

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ya diyelim ki yatmadı geldi adam maçtan önceki coşku heyecan mı kaldı forvete gelesiye bir sürü eksik var üstüne satılacak diye beklediğimiz bir kişi bile satılmadı ister buna yangın tayfa başladı yine ister her şey ortada görünüyor deyin gerçek olan bunlar bu yönetimin de vaadettiklerini bu sürede yapacaklarına inanmıyorum şampiyon olursak nolacak demeyin sizi şu saatten sonra şampiyonluk keser mi rakiplerin yerlerde sürünüyor senin artık üstüne bişey koyman lazım bu ülkede de bunu yapacak tek takım her şeyden öne koyduğumuz Galatasaray

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu durumun maçtan önce veya sonrasıyla ne alakası var Diagne'nin gitmediği ortada kabak gibi orta saha alınamadı oyalanıyor sosyal medya taraftarı eğleniyor neymiş Falcao yorum yapmış like atmış hmmm ok

Sen ve senin gibiler tudor ve riekerinke laik.
Adamlar bütün kupaları alıyor hala laf edebiliyorsunuz ya bravo
Iste bu futbol cahilligi yuzunden malesef avrupa'da gene husran yasiyacagiz.

Devamli kendinize dusman yaratip aglamayin, bu takim bir cacik oynamiyor. 2 senedir adam akilli top oynamiyoruz.

Bunu kabul etmeyip, biat etmeye devam ettigimiz surece Cl'de rezil rusva oluruz.

Bu sezon bile porto schalke moskou karsi 4 macta 0 gol attik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt