İsmail İşler
Kırmızı Üye
- 25 Ocak 2019
- 2.266
- 1.441
- 648
cidden inanıyormusun bunaAksama Falcao açiklanir ortalik bayram yerine döner, müsterih olun beyler!!!
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cidden inanıyormusun bunaAksama Falcao açiklanir ortalik bayram yerine döner, müsterih olun beyler!!!
![]()
Nasıl dönmez yaw. Daha adamın kulübüyle anlaşma sağlayamamışsın adamlar Ben Yedder'i alsa bile 2.forveti almadan bırakmak istemiyor.Paran olmadığından değil dostum yazdıklarına kendin de inanmıyorsunda ondan![]()
Falcaonun geleceğini burda herkes biliyor bu iş burdan dönmez artık ama bazen sırf laf olsun diye negatif yazmayı seviyoruz. Arabeski seviyoruz da ondan.![]()
Taktik yok takımda renktaş. Hani bir oyunun vardır, oynamaya çalışırsın ama olmaz; o bile yok.Dorukhan a bir kişi iyi dememişti burada yunus çö oğlu çöp atalaydan Bi yol olmaz ozorna verilen 300k çöp vs bunları hep beraber okuduk burada. Oyuncular oynadıkça açılacak onemli 2 mevki bos ve dolacak onlarda. Bartalinin kondisyonu ilerde ortaya çıkacak afrika kupası takımı pert etti oda geçecek. Bek mevzusunu ise devre arasında çözeceğimize inanıyorum. Şl de 3. Olsak UEFA da ilerlesek benim için gerçekçi hedef olurdu. Bunların hepsi sabır işi. Şimdi ise eksikler için top yönetimde
Nasıl dönmez yaw. Daha adamın kulübüyle anlaşma sağlayamamışsın adamlar Ben Yedder'i alsa bile 2.forveti almadan bırakmak istemiyor.
Gelirse de ben utanirsin utanmazsin direk yüzüne tukurmek istiyorumFalcaonun monacoda kalacağını yazıyoruz diye troll ilan edilip mesajlarımıza müdahale talebinde bulunuldu. Şimdi herkes aynı şeyi söylemeye başlamış. Utanacaginizı bilsem yuzunuze tükürürdüm de neyse.
Ya diyelim ki yatmadı geldi adam maçtan önceki coşku heyecan mı kaldı forvete gelesiye bir sürü eksik var üstüne satılacak diye beklediğimiz bir kişi bile satılmadı ister buna yangın tayfa başladı yine ister her şey ortada görünüyor deyin gerçek olan bunlar bu yönetimin de vaadettiklerini bu sürede yapacaklarına inanmıyorum şampiyon olursak nolacak demeyin sizi şu saatten sonra şampiyonluk keser mi rakiplerin yerlerde sürünüyor senin artık üstüne bişey koyman lazım bu ülkede de bunu yapacak tek takım her şeyden öne koyduğumuz Galatasaray
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Iste bu futbol cahilligi yuzunden malesef avrupa'da gene husran yasiyacagiz.Sen ve senin gibiler tudor ve riekerinke laik.
Adamlar bütün kupaları alıyor hala laf edebiliyorsunuz ya bravo
Falcao yattı, bugüne kadar bişiler olurdu yoksa o fotoğraf sonrası.