Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Iste bu futbol cahilligi yuzunden malesef avrupa'da gene husran yasiyacagiz.

Devamli kendinize dusman yaratip aglamayin, bu takim bir cacik oynamiyor. 2 senedir adam akilli top oynamiyoruz.

Bunu kabul etmeyip, biat etmeye devam ettigimiz surece Cl'de rezil rusva oluruz.

Bu sezon bile porto schalke moskou karsi 4 macta 0 gol attik.

Futbol cahili olan sensin.
Shalkenin portonun bütçesi ne bizim ki ne biliyor musunuz?
O takımların bizi rahatça yenmesi gayet normal.
Ama kabahat hocada gitti avrupada namaglup kupa aldı, çıtayı yükseltti. Şimdi habire aynı şey isteniyor.

Hangi hoca gelsin şöyle onu tartisalim

Burda Terim'e Allah sanan bir kitle var.

Ben bunu anlamiyorum.

transfer, transfer diye bagiriyorsunuz, ama her mevki illa bir tane top class oyuncumu lazim guzel bir hucum takimi olmak icin??

Illa, Kante, Kane, Sandro, falan mi alalim bay Terim guzel futbol oynatsin diye?

Gecen sene, Jovicli Frankfurt, Real madride darmadagan ettiler. Kizil yildiz, kendi evinde Liverpoolu hasat etti.

Iyi ozaman, her transfer sezonu 100m euro harcayalim ki Terim guzel futbol oynatsin.

Fikret ormanin ilk sampiyonlugu kurdu takimin maaleyeti 10m euroydu, 10m euro.

Senol gunes o takima bir makine gibi isletti. Senol, Terim karsilastirmiyorum. yenmeye birak, artik bir oyun felsefesi, bir oyun tarzi gormek istiyorum sahada, bizim ne oynadimiz hala anlamiyorum 1,5 senedir.

Bu Fener, Besiktas ve Trabzon icinde gecerli. Butum takimlardan sadece Basaksehir ne yaptigini biliyor.

Bu durumun maçtan önce veya sonrasıyla ne alakası var Diagne'nin gitmediği ortada kabak gibi orta saha alınamadı oyalanıyor sosyal medya taraftarı eğleniyor neymiş Falcao yorum yapmış like atmış hmmm ok

Burada 6 numara ve forvet aldık mı tamam diyen bir sürü insan vardı şu an görülüyor ki en az 5 mevkiyi yenilemek gerek bu eksiklik varken bana Falcaonun gelmesi 2 gün öncesi kadar keyifli gelmez he sen Falcaoyu istemiyorsan bilemem o senin tercihin

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Taktik yok takımda renktaş. Hani bir oyunun vardır, oynamaya çalışırsın ama olmaz; o bile yok.
Ama bu hiç olmadı ki hocanın takımlarında. Genelde coşku ile takım olgusuyla götürdü hep arkadaşlık ortamı tahsis ederek. Ve genelde de hep sezon başları böyle oldu. Yani dün eğer fiorentina nın aldığı her top defansta patlamada gayet normal bir maç olarak göze batardı ama adamlar topu alıp ortasayı dümdüz geçtiler. Bir de takım hiç mücadelede etmedi ki normal bence bu zira hem hava aşırı sıcak ve nemliydi sürekli su molası verdiler hem de cuma maçın var o kadar efor sarfedip yorulmaya sakatlanma davetine neden ç çıksın neye yarayacaktı bu. Hele bi fos gelsin sağlam bir de forvet o zamana kadar sabredelim derim ben. Kızdığım şey hemen herkesin kral ya da çöp ilan edilmesi. Marcao geldiğinde çöp tü lig bitti kral oldu 40 milyondu fiyatı şimdi gene çöp 5 milyon etmez. Böyle olurum bu?

Falcao bu saatten sonra olmazsa yönetimin başı çok ağrır. Satılamayan oyuncular, hala sponsorluk anlaşmalarının belli olmaması yapılamayan transferler. Bi nevi Falcao bu olumsuzluklar için kalkan görevi görüyordu. Falcao transferinin olumsuz sonuçlanması halinde iş istifaya kadar gidebilir.

2. lig takımıyla oynayan şampiyon takım rehavetinden. Ayrıca futbolda artık yetenek olarak uçurum fark yok, kim koşarsa mücadele ederse o sonuca ulaşıyor.
10 tane maraton koşucusu alıp salalım sahaya o zaman. Taktik ve oyuncu kalitesi farklı. Aç izle hem Akhisar hem Fio maçlarını. Takım halinde savunma ve hücuma çıkarken topun boş alanlara nasıl taşındığını ve o boş alanların nasıl yaratıldığını.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt