Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Iste bu futbol cahilligi yuzunden malesef avrupa'da gene husran yasiyacagiz.

Devamli kendinize dusman yaratip aglamayin, bu takim bir cacik oynamiyor. 2 senedir adam akilli top oynamiyoruz.

Bunu kabul etmeyip, biat etmeye devam ettigimiz surece Cl'de rezil rusva oluruz.

Bu sezon bile porto schalke moskou karsi 4 macta 0 gol attik.
Ya senin hayatında kaç defa Avrupa'da da basarin var da yine hüsran yaşayacağız diyorsun?
Fatih hoca olmasaydı ne Avrupa'da ne kupa göreceksiniz hala bidi bidi ötüyorsunuz
Mancini geldi de ne oldu? İşiniz gücünüz bir basarin olmadan hayatta hep eleştirmek hep eleştirmek
Sana hayatımda goremeyecegin başarılıdır olmuş adamı eleştirmeye cüret ediyorsun yazık

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Orta Sahamız cidden berbat.

Mehmet Topal
Mehmet Özcan
Kaan Ayhan
Yabanci 6 no

Gelmeli.
Donk, Selcuk, Seri, Belhanda ile sezon zor gecer.
Hic direnç gösteremiyor orta saha.

Kostas, Diagne, Linnes, Ozonwafor gidebilir.

Falcao, Babel, Adem Forvette is yapar.

Ribery de gelebilir.

Ribery Belhanda Feghouli
-------------Babel-------------

Yapılabilir ara sıra.

Sizce Monaco izin vermeden Falcao ile görüsme olabilirmiydi, buna izin vermezlerdi. Izin vermisler ki görüsmeler baslamis. Bence Falcao kesin gelmek istiyor. Monaco ise baska bir forvet'e imza attirdiktan sonra aciklanacak. Ben rahatim bu konuda size rahat olun

Ndiaye ama Seri toparlayacaktır ilerleyen zamanda bu kadar çabuk gömülecek topçu değil.
Yok gömmeden değil inşallah toparlar. Merak ettiğim toparlayan hali ndiayenin kaç gömlek üzerinde olur? İlk geldiği günde söylemiştim Seri Barça da City de yıldız olabilir fakat bizde tutacağını sanmıyorum.

Futbol cahili olan sensin.
Shalkenin portonun bütçesi ne bizim ki ne biliyor musunuz?
O takımların bizi rahatça yenmesi gayet normal.
Ama kabahat hocada gitti avrupada namaglup kupa aldı, çıtayı yükseltti. Şimdi habire aynı şey isteniyor.

Hangi hoca gelsin şöyle onu tartisalim
Ne alakasi var arkadas. Kendinize gore bir bahane hazirlamissiniz butce farki diye. Ortalikda her ezilmemize her kaybedisimize bir bahane uretip asil problemleri ele almayip gene rezil rusva bir avrupa sezonu gecirmemize neden olacak kitledensin.

Once bahane uretmeyi birakip, cozum ureteceksin. Takimda ne attak oyunu ne defans oyunu var, demekki bu takim bir bok bilmiyor kendi fantazi bireysel dusunceler ile hareket ediyor.

Yok hoca kupa almis, futbolun dunu yoktur. Hoca bariz sekilde seviye disinda kaliyor avrupa'da ve her mac ezilmekten zevk aliyor.

Yahu herkes tutturmuş yedek kulubemiz iyi de iyi. Ulan emre mor dan baska kim var oyunu çevirecek. Hadi birazda jimmy diyelim. Böyle mi iyi? Sen ilk 11ini tamamlayamamıssın daha. Yedek kulubesi kulubeye adam alarak güçlenmez hala öğrenemediler gitti. İlk 11ini güçlendir bi hele ya

Aynen öyle...
Ama diagne gibi bir adama bu kadar para verip alırsan apışıp kalırsın.
Belhanda gibi adama iyi teklif gelir satmazsan böyle apışıp kalırsın.
Donk gibi yetersiz adamı pogba yaptılar başımıza.
Linnesi ilah yaptılar 8 milyon verseler satılsın diyene neredeyse küfür edecek taraftar var.böyle bir iş bilmezlik olurmu..

Babel iyi bir alternatif oyuncudur.
Emre mor kiralık olarak riske girilecek çok iyi bir transferdir.
Diğerleri her zamanki gibi gereksiz transferlerdir.
Sen şener gibi bir adamı alacaksan beklerinden birini göndereceksin.6 tane bek var..hiçbirisi tam değil.böyle bir rezillik olabilir mi..

Sezon başında bu takıma kesin olarak
3 orta saha
1 onyekuru olmasada bu tarz bir sol kanat
1 tane üst düzey forvet lazımdı.
Şu dönemde oyuncular gönderilebilirse beklerin bir tanesinide değişiklikde hiç fena olmazdı.

Şu an gelinen noktada gitmesi gereken adamlar gitmedi.
Lig başlayacak Kesin Alınması gereken adamlardan sadece bit tanesi alındı.Oda gösterdiği performansla çok ciddi tartışılacak durumda.

Hala şu durumda yönetim güzellemeleri yapanlar var.
Yazıklar olsun.

Bana müsade
23322.webp

Ama bu hiç olmadı ki hocanın takımlarında. Genelde coşku ile takım olgusuyla götürdü hep arkadaşlık ortamı tahsis ederek. Ve genelde de hep sezon başları böyle oldu. Yani dün eğer fiorentina nın aldığı her top defansta patlamada gayet normal bir maç olarak göze batardı ama adamlar topu alıp ortasayı dümdüz geçtiler. Bir de takım hiç mücadelede etmedi ki normal bence bu zira hem hava aşırı sıcak ve nemliydi sürekli su molası verdiler hem de cuma maçın var o kadar efor sarfedip yorulmaya sakatlanma davetine neden ç çıksın neye yarayacaktı bu. Hele bi fos gelsin sağlam bir de forvet o zamana kadar sabredelim derim ben. Kızdığım şey hemen herkesin kral ya da çöp ilan edilmesi. Marcao geldiğinde çöp tü lig bitti kral oldu 40 milyondu fiyatı şimdi gene çöp 5 milyon etmez. Böyle olurum bu?
Akhisar maçında da aynıydı sorun. Hoca tek başına yetmeyebilir herşeye ama yanında ki adamlar fos.

Ne alakasi var arkadas. Kendinize gore bir bahane hazirlamissiniz butce farki diye. Ortalikda her ezilmemize her kaybedisimize bir bahane uretip asil problemleri ele almayip gene rezil rusva bir avrupa sezonu gecirmemize neden olacak kitledensin.

Once bahane uretmeyi birakip, cozum ureteceksin. Takimda ne attak oyunu ne defans oyunu var, demekki bu takim bir bok bilmiyor kendi fantazi bireysel dusunceler ile hareket ediyor.

Yok hoca kupa almis, futbolun dunu yoktur. Hoca bariz sekilde seviye disinda kaliyor avrupa'da ve her mac ezilmekten zevk aliyor.

Tmm hic bir alakası yok ekonomi ile falan tamam. Hoca bugün gitsin bu takım ligde ilk 3e giremez, yönetim düşer. Sen ve senin gibiler o zaman görürsünüz iyi futbolu

apo eli bos dönerse onu hoca bile kurtaramaz muhtemelen linc edilecektir ve istifa gelir ardından bukadar beceriksizligi kaldıramaz hicbir büyük takım.

Sizce Monaco izin vermeden Falcao ile görüsme olabilirmiydi, buna izin vermezlerdi. Izin vermisler ki görüsmeler baslamis. Bence Falcao kesin gelmek istiyor. Monaco ise baska bir forvet'e imza attirdiktan sonra aciklanacak. Ben rahatim bu konuda size rahat olun

Juventus’ta bir sol bek vardı. Aldık bitti tamam dedik. Juventus yeni transferini açıklasın alacağız dedik. Hatırlayın. Şu an bulunduğumuz noktaya bakın! İş Monaco’nun yeni transferine kaldıysa ben hiç rahat değilim!

Bizim oyuncu satmamız lazım yöneticiler floransa da maşallah uçak paralarını bol buldular marcao maaşını sorun edip oynamiyorsa satın gitsin bize sağlam tecrübeli stoper şart, hocanın yardımcılarıda bir halta yaramıyor yada hoca daha akillanmadı hep aynı taktik devam ediyoruz

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Adam gelmiş sezon başında akhisara karşı neden kötü oynuyoruz diyor, gitsin diyor taktik bilmiyor diyor, şikecilerin dili hemen belli oluyor
Sormayayım mı? Geçen sene küme düşmüş bir takıma karşı, şampiyonlar ligine gidecek takım niye kötü oynuyor diye? İthamların yersiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt