Efe Bayraktar
Aslan Üye
- 27 Ağustos 2018
- 7.867
- 7.755
- 843
Herkes müsterih olsun, Apo Monacodan önce Keita Baldeyi istemiş, geçtiğimiz günlerde Bennaseri istedi. Muhtemelen 1-2 gün içinde Falcaoyu ister durum çözülür.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sorun Falcao değil, takım oynamıyor.Noluyor yine sabah sabah yangın yerine çevirmişsiniz burayı. Falcao bugün ya da en geç yarın Kap açıklaması gelir. Ben Yedder sağlık kontrolünden geçtikten sonra Falcao işi resmiyete kavuşur.
Şuan ki form durumuyla Ndiayeyi mi oynatırsın Seriyi mi? Tamamen objektif bir yorum bekliyorum.
Takım bir şey oynamıyor beyler. Bu maçlık söylemiyorum geçen sene de böyleydi. Feghouli'nin ekstra çabası ve Onyekuru'nun kanata göre güzel gol sayısıyla şampiyon olduk ki tarihin en az puanlı şampiyonluğu. Normal bir sezon olsa 2. veya 3. olursun o puanla. Ha bu sene de yine kendi ligimizde futbol değil de güreşerek belki şampiyon oluruz ama Avrupa'da fark direk belli oluyor. City, Liverpool, Bayern falan düşerse Beşiktaş'ın rekoru kırılabilir (kendi sahamızda 6 yemişliğimiz var Real'den). Ama bu dediğim sadece bize özgü değil tüm Türk takımları böyle.
Taktik yönü zayıflılıkla alakası yok ona taktik esnekliliği yok diyelim. Kafasında ne varsa onu oynamaya çalışıyor kadroda kimin olduğunun önemi olmadan. Şenol gibi futbolcuya göre sistem belirlemiyor. He madem kendi sistemini oynayacaksın o zaman 2 senedir takımı ona uygun hale getirmen gerekiyordu. Yönetim mi suçlu teknik ekip mi suçlu bilemiyorum ama bence hepsi suçlu.Fatih Terim taktik yonu zayif birisi, yoksa 30 yasindaki Tedesco gecen sene taktiksel ders verdi. Hem TT arenada hem deplasmanda.
Onlar bizim rakibimiz değil. Hoca söylüyor bunu.Daha sezon başındayız.
Ilk 11in çoğu milli takımlardan geç döndü. Bazilari hic hazır değil, bazilari yuklemelerden dolayı yorgun.
Ayrıca transfer de yapılacak. Bizi birileriyle kiyaslicaksan beşiktaş orada, fener orada onlarla kıyasla.
hiç bişey oynamıyoruz geçen sene de oynamadık. Niye kabullenmiyor kimse. Bi oyun planımız da yok. Doğaçlama top oynuyoruz. O kadar belli ki bi planımızın olmadıgı. Lyundama kafasına göre cıkar ılerı, 15 20 pas yapamadan yarı sahayı gecemeyız ılerıde 10 pas yaparız sonra musleraya donerız falan. Bireysel yetenekler sayesınde olursa olur yoksa bı oyun planımız yok. Bu saatten sonra da olmaz. Pirlo o konuda haklı kabul edelım. FT de iyi bir futbolcu kazanma ve psıkolojı, basın yonetme kabılıyetı var ama taktık oyun planı konusunda abartmasak. Hanı 96-2000 presli bi futbol ile bi düzen vardı, sonrası fbnın sıke surecı ıle gelen 2 sampıonluk kı kabul edıom FT den baskası o sureclerde bızı sampıon yapamazdı ama bu ıyı futbol yada belırlı bı duzende futbol oynadıgımızı gostermez bıze. Sonra kı surecte gelen ıkı sampıyonlukta lıgın kalıtesınden. Bjk yok fb yok bı basak var rakıp o kadar. Ha dıyım yıne bu futbol duzenın de FT olmasa sampıyon olamazdık. Resmen hem baskanlık yaptı hem td lık. Ama oyun planı konusunda beklentıye gırmemek gerek bence. Bakayoko falcao bıle gelse bısey degısmez bu seferde bakayoko elını acar kıme pas atayım dıye. Emre gırer oyuna dıkıne gıder oyunu acarsa acar. Feg 30 metrede vurur falan gıbı.Sormayayım mı? Geçen sene küme düşmüş bir takıma karşı, şampiyonlar ligine gidecek takım niye kötü oynuyor diye? İthamların yersiz.
Asamoah, Alan, PatoArkadaşlar gelmeyecek diyenlerin “süreç uzaması” dışında gelmeyecek demelerinin sebebi nedir ? Adamlar Ben Yedder’i de alıyor. 2. Forvet muhabbetine inanmadınız umarım ? Öyle bir bahaneyle bizi bekletirlerse zaten emin olun masadan kalkarız.
Diyorum ya zaten hocada kabahat citayi cok yukseltti. Buradaki simariklik bu yuzdenOnlar bizim rakibimiz değil. Hoca söylüyor bunu.
ben bu yer cücesi kadar aşağılık bir yaratık görmedim. Karaktersiz it
Senin de 1 adet like ın var "kıps"Emrah duvar bütün eleştirileri like lamış![]()
hiç bişey oynamıyoruz geçen sene de oynamadık. Niye kabullenmiyor kimse. Bi oyun planımız da yok. Doğaçlama top oynuyoruz. O kadar belli ki bi planımızın olmadıgı. Lyundama kafasına göre cıkar ılerı, 15 20 pas yapamadan yarı sahayı gecemeyız ılerıde 10 pas yaparız sonra musleraya donerız falan. Bireysel yetenekler sayesınde olursa olur yoksa bı oyun planımız yok. Bu saatten sonra da olmaz. Pirlo o konuda haklı kabul edelım. FT de iyi bir futbolcu kazanma ve psıkolojı, basın yonetme kabılıyetı var ama taktık oyun planı konusunda abartmasak. Hanı 96-2000 presli bi futbol ile bi düzen vardı, sonrası fbnın sıke surecı ıle gelen 2 sampıonluk kı kabul edıom FT den baskası o sureclerde bızı sampıon yapamazdı ama bu ıyı futbol yada belırlı bı duzende futbol oynadıgımızı gostermez bıze. Sonra kı surecte gelen ıkı sampıyonlukta lıgın kalıtesınden. Bjk yok fb yok bı basak var rakıp o kadar. Ha dıyım yıne bu futbol duzenın de FT olmasa sampıyon olamazdık. Resmen hem baskanlık yaptı hem td lık. Ama oyun planı konusunda beklentıye gırmemek gerek bence. Bakayoko falcao bıle gelse bısey degısmez bu seferde bakayoko elını acar kıme pas atayım dıye. Emre gırer oyuna dıkıne gıder oyunu acarsa acar. Feg 30 metrede vurur falan gıbı.
Şenol ve aykut wınner degıl karızmaları da yok ama ıyı bırer oyun planları var. Basarıya ulasır ulasmaz ama bunların takımlarını ızlerken bı planları var dıyorsun.
Lucescu 10 kıralık adamla avrupayı salladı bızde. Cunku bı oyun planı bı ezber var.
Mancını ıle juveye tek pozısyon vermedık bakmayın 2 gole. Hemde 3 gunde basardı bunu. Oyun planı denen konu abartılacak bısey degıl. Takıma bı ezber yuklemek cokta zaman almaz. Halı saha macı yapın 3 kez aynı arkadaslarınızla bız bıle bılırız nereye kosacak ne yapacak.
69 puanla sampıyon olduk. Tek deplasman macımız yok huzur buldugumuz. İç saha da bıle rakıplerı acmakta zorlandık bı cok kez. O yuzden kendımızı dev aynasında gormeyelım.
FT nın karızması psıkolojı yonetme becerısı lıgı getırecek zaten yıne bu cok bellı. Lıgde kı hocalar arasında FT ıle mucadele edecek kımse yok. Avrupa konusunu bence bı sure kenara atıcaz beklentıyı yukseltmeye gerek yok. Bakın bakayoko ve falco gelse bıle oyle dusunucem.
Konu oyuncu kalıtesınden cok oyun plansızlıgı cunku.
Hala seri 6 no oynuyor. Ki seri belhandaya ne zaman yakın oynasa tehlike yaratıyoruz.
Geçen senede n diaye fernando konusunda yanlış tercihler vardı fernandonun yeri son 5 6 maç değişti işler değişti hatırlayın. Aynı hatayı seride yapıyoruz.
Ulan Terim mi diyor ortasahaya kaçak dövüşün top almayın diye ya da Serinin mevkisini mi bilmiyor? Libero da bakayoko mu var da seriyi orda deniyor herif. Atletik oyuncu almayın ben 33 yaşındaki beklerle oynarım mı diyor hoca? Ne boş konuşuyorsun ya laf olsun diye post atıp durma.+Takim cikamiyor, orta saha topu almaya gelmiyor. Cozum uretilmeli
- 9 Sene 8 KUPA
+Takim ofansif anlaminda herhangi bir oyun plani ve rakibi bozacak hareket yok
- UEFA KUPASI ALMIS ADAM
+ Takimda atletik oyuncu eksikligi hissediliyor, takim yavas ve agir kaliyor.
- HOCA GITSIN KIM GELSIN HAAAA
+ Takimda futbolcular yanlis mevkide oynuyor, mesela Seri 8 olacagina 6 Donk 6 olacagina 8 oynuyor
- 20 KUPA KAZANMIS ADAM TMMII TUDORMU GELSINN.
Durum budur, koca forumda.
Bunları söylemek bana da acı veriyor abi. Avrupa'da gümbür gümbür oynayıp rakipleri darmadağın ettiğimiz günleri, karşıda kim olursa olsun Avrupa'da biz başka oynuyoruz yeneriz demeyi özledim.Ciddi misin ?
Şımarıklık değil. Kurucumuzun mottosu: Türk olmayan takımları yenmek.Diyorum ya zaten hocada kabahat citayi cok yukseltti. Buradaki simariklik bu yuzden