Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunları söylemek bana da acı veriyor abi. Avrupa'da gümbür gümbür oynayıp rakipleri darmadağın ettiğimiz günleri, karşıda kim olursa olsun Avrupa'da biz başka oynuyoruz yeneriz demeyi özledim.

Rahat ol yahu sende acı çekiyorsan kuşlar ne yapsın :D

Taktik sorgulamak İçin önce gereken transferleri yapacaksın geçen yıl düşük puanla şampiyon olduysak FB maçında verilen cezalar fernandonun sakatlarını mhknın çaldığı puanları da konuşacaksınız yok öyle haybeden terime sallamak Ünal Başkan döneminde adamı elimizden alınca gördünüz başımıza gelenleri o dönem devam etsek o hayallere belki de çok az kalacaktı gözünüzü açın oyuna dahil olmayın

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ahmet Ercanlar denen soytarı hazırlık maçında bile o pis ağzına Fatih Terim'i alıyorsa büyük acısı var demektir.
Herşey organize. Ahmetin Terime bulaşacak cesareti yok. Ali koç bütün pislikleri yapıyor hocayı itibarsızlaştırmak için. Bizim bazı taraftarlarda bunu bi güzel yiyor hocaya sallıyor

Falcao sürecinde Nicolo genelde tutarlı haberler verdi.

Monaco, Ben Yedder'i açıklamadan Falcao'nun gelmesini beklemiyorum.

ahmet ercanlar denen zat yalı cocugunun medyadaki maşası söyledkleri kaale alınmaz ama bizim yönetımın susması da ayrı komedi

sen sustukca dahada pisleşiyor bu tipler

chelseaden 5 yedik 1 puanla son iki haftaya girdik ne oldu? UEFA aldık. farklı yenilgiler motivasyon ve sorun çözmek için iyidir.

Falcao gelse bile kim besleyecek bu adamı lig oynanırken bile belliydi bu takıma stoper ve orta saha eksikliği luyindama ligde bile bir sürü kademe hataları yaptı marcao nun benfica maçı çok kolay salak saçma goller yedik cl de ligde ama çözüm bulunmamış belliki koca yazın değeri ederi varken satılacaktı satılan edende yok sürede azaldı geçti bolu pazarı sür eşeği nigdeye bu gidişle n diaye yi aratacaklar bize

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt