Murat Hülagü
10 Numara!
- 22 Temmuz 2012
- 16.091
- 5.818
- 1.513
Sen niye hep böyle olumsuzsun? Sürekli provokatif, olumsuz ve alay eder sekilde yaziyorsun. Bir korkun mu var Falcao gelince?![]()
Bide oran çıkarmış kendince
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen niye hep böyle olumsuzsun? Sürekli provokatif, olumsuz ve alay eder sekilde yaziyorsun. Bir korkun mu var Falcao gelince?![]()
Akli varmis oyunu okuyomus 3 macta elestirmek dogru degil ama sana katiliyorum bize gore bi ortasaha degilSeri hüsran çıktı açıkçası ndiaye'de olan dinamizm ve dikine oynama yok sadece pas atıyor. Acil Diagne satılıp 6 numara alınmalı.
Allah kimseyi beyinsiz etmesin. heriflerin hafıza süresi 3 gün öncesini hatırlamıyorlar bile.Yine boş adamlar türemiş mağlubiyet olunca . Forumun klasik gelenegidir . Herkese iyi bayramlar
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
real 7 yedi zidane ve başkanın bi kulağının arkasını bıraktılar burda az bile söylüyor insanlaruULAN YETER OYNAMADIK OYNAMADIK, KÖTÜ OYNUYORUZ, ANLADIK YETER ARTIK, BU BIR HAZIRLIK MACI, ADI ÜSTÜNDE!!!
REAL 7 YEDI ATLETICODAN NE OLDU GÜCMÜ KAYBETTI, HERKESI ISTIFAYA CAGIRMA YERINE DESTEK CIKIN!!!!!
. Ne diyorsun birader anlamadım, kime yönetimi savunuyorsunuz dedim de asıl sensin dedin, yada yönetimi nerede savundum. Yönetim açık ve net terimin ekmeğini yiyor övülecek yönleri de yerilecek yeri de var da senin ne dediğini anlamadım neye itiraz ediyorsunYahu gerçekten çok komiksin.
Yahu asıl sizin gibi taraftara böyle yönetim olur.hala yönetimi savunan sensin.

en mantıklısı o olurdu gibi bence deYahu yardımcılarını getir işte bunlardan. Hem senden sonrası olur.
Bu adamı beğenmiyoruz ama süreçle ilgili bir tane olumsuz haber vermedi. Diğer transferler değil bak Falcao süreci ile ilgili
Dunki mactan sonra yangin tayfayi falcao bile kurtarmaz
yav tamam bişey demiyorum da nedir bu kadar savunma. Tek deplasman maçın var mı huzur buldugun ? Hep bi mazeretlere sığınma. Artık aşalım şunu. Hepimiz GS'mizin başarısını istiyoruz bakış açılarımız farklı o kadar. Ama şu oldu bu oldu falan geçelim. Bizim maçları izlerken doğaçlama oynadığımız çok açık. Ya her maçımızda en az 10 kez el açan kime pas vercem diyen futbolcumuzu görüyorum.Geçen sene hakemlerin çaldığı puanlar cezalar sakatlıklara rağmen 69 puan aldı bu takım
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Falcaoicin bugün gelişme olmazsa bence o iş sıkıntıya girer bence falcao da sorun yok sorun olsa adam bu kadar rahat davranmaz foto falan çekilmez monaco serefsizlik yapıyor gelmezse apo 1 sene ortaliklarda görünmez artik![]()
Liverpool hazirlik macini hatirlarmisin hoca genen Fatih Terimdi Elmanderlerin Melolar yeni gelmisti Elmander Harika bi gol atmisti iste o sezon baya iyiydik hazirlik maclarinda hep buyuk takimlari yenmistikHocam o kadar ciddiye almamak lazım. Bizim gibi takımların Ağustos ayında hazır olduğu ne zaman görülmüş?
Takımın oturması, fizik gücünün artması zaman alacak. Hemen negatif düşünmeyin. Biz hala bu ligin NET favorisiyiz.
Ha Şampiyonlar Ligi'nde zaten makas artık çok açık. Çok iyi bir kura çekmedikçe, her zaman iş zor.
Ama emin olun, bundan 1 ay sonra takımın oyunu BU OLMAYACAK!![]()