Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.731
- 11.806
- 1.163
Falcao - DOS - Eleke - Mehmet
Bu 4'lü acilin acili bitmeli
Bu 4'lü acilin acili bitmeli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bizim hatamız alabileceğimiz oyunculara sulanmıyoruz biz asgari ücretle çalışıp mercedes almaya çalışıyoruz her seneAdamlar istediği an parayı basip takir takir transfer yapabiliyor. 2 hafta sulandilar Ben Yeddere ve aldilar. Biz ise her transfer sezonu kabiz oluyoruz. Tabi bunda maddi durum, ffp in falan etkisi buyuk.
Hal boyleyken sadece anamizin liginde basarili oluruz. Avrupa defterini sadece giriş parası olarak görmeye baslayalim.
Albayrak yeter bizi rezil ettiğin. Gecen sene de kalktın alan için gittin boş geldin. Neyine falcao ile foto servis ediyorsun? Amacin ne ya.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ALİ NACİ'YE GÖRE ÇARŞ VEYA PERŞ FALCAO İSTANBUL'DA.
Bu nasıl cümle kurmak,bu nasıl noktalama işareti kullanımı?
Gazeteci degil mi bu arkadaş?
Birisi bana tercüme edebilir mi ne demek istemiş?
Ya arkadaş bu kadar kolay değil tamam adam bizde ama Bin tane detay vardır öyle hadi at şuraya imza değildirBizdeyze aciklansin neden bekleniyor demek bitmemis
bu hafta ici gelecekler dedim diyor.Bu nasıl cümle kurmak,bu nasıl noktalama işareti kullanımı?
Gazeteci degil mi bu arkadaş?
Birisi bana tercüme edebilir mi ne demek istemiş?
Ben şu ana kadar ya gördüğüm haberleri paylaştım ya da paylaşılan haberler hakkında yorum yaptim ve bu yönetime karşı negatifim.Yorumlarimda buna göre şekilleniyor buna da kimse karisamaz.selman öztürk kim ekin ayaz kim. hafızama az çok güvenirim ve özellikle sen oğuz en ufak bişey olunca sürekli tansiyonu yükseltiyorsun. fikir belirtme değil seninki.yandık,bittik,öldük demekten farksız. şöyle 1 dk sakince düşün ve rakiplerimizle aramızdaki farkı gör ve yıllardır geçirdiğimiz en hızlı transfer dönemlerinden birini geçirdiğimizi gör. yıllarca bu taraftar transferin son günü son saatine kadar 2-3 transferin bitmesini bekledi şuan yaşananlar havagazı