Emre Kaya Yıldız
Kırmızı Üye
- 1 Haziran 2015
- 1.483
- 1.280
- 1.523
Ciddi manada, harbiden, really, deadass ben inancımı yitirmeye başladım. Ne bir açıklama, ne bir şey var:red:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cuma dememiş. cuma günü önümüzdeki hafta içi geleceğini belirtmiştim demişCUMA yazmis
Hahaha beynini şey yaptığım
CUMA yazmis
Selam arkadaşlar
Suat Ateşdağlı’dan forumdaki herkese selam var. İyi nöbetler diyor..
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
tamamBen şu ana kadar ya gördüğüm haberleri paylaştım ya da paylaşılan haberler hakkında yorum yaptim ve bu yönetime karşı negatifim.Yorumlarimda buna göre şekilleniyor buna da kimse karisamaz.
Neden biz daha iyi olmak yerine rakiplerimiz kötü böyle kalsak da olur diyelim? Farkı açmak varken neden onların bize yetişmesini bekleyelim?
Transfer dönemine gelince 2 ay boyunca yedekler tamamlanıyor kulübe güçleniyor diyerek yapılan transferler takdirle karşılandı işin bitmesi gereken zamanlara gelince boş boş bekliyoruz.Hizli giden atın şeyi seyrek olur misali.
Biz geçen yaz 22.00 kadar transfer bekledik ama Ömer Bayram ile kapattık diye haber aldık.Son yılların en büyük fiyaskosudur ve hafızalarda tazedir.
Bu süreç uzadıkça geçen aene yaşananlar daha fazla gündeme gelmek zorunda yoksa Mehmet topal ile transferi kapattık diye açıklamaları dinleriz.
XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hee Şeref Aydın engel oldu transfere, Apo herşeyi yapmıştı halbuki.seref aydinda sonunda patladi.. gerci daha oncede patlamisti.
Hareketlerine dikkat etSelam arkadaşlar
Suat Ateşdağlı’dan forumdaki herkese selam var. İyi nöbetler diyor..
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hafta içi geleceğini Cuma günü yazmıştım demek istemiş o cümlede. 9'undaki (Cuma) twiti yenilemiş işte. Gerçi ne dediği belli değil kurduğu cümlelere sokayım.CUMA yazmis