Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya vallahi taraftar artık olsun diye de beklemiyor. Olmuyorsa da deyin ki olmuyor. Millette heveslenmesin. Kimse kusura bakmasın şu kadar bekletip ''falçao ve culübüne tişekkür ediyrum inanımaz ağırladular'' a dönerse iş, yapmayın bu işi.

Ben şu ana kadar ya gördüğüm haberleri paylaştım ya da paylaşılan haberler hakkında yorum yaptim ve bu yönetime karşı negatifim.Yorumlarimda buna göre şekilleniyor buna da kimse karisamaz.

Neden biz daha iyi olmak yerine rakiplerimiz kötü böyle kalsak da olur diyelim? Farkı açmak varken neden onların bize yetişmesini bekleyelim?

Transfer dönemine gelince 2 ay boyunca yedekler tamamlanıyor kulübe güçleniyor diyerek yapılan transferler takdirle karşılandı işin bitmesi gereken zamanlara gelince boş boş bekliyoruz.Hizli giden atın şeyi seyrek olur misali.

Biz geçen yaz 22.00 kadar transfer bekledik ama Ömer Bayram ile kapattık diye haber aldık.Son yılların en büyük fiyaskosudur ve hafızalarda tazedir.

Bu süreç uzadıkça geçen aene yaşananlar daha fazla gündeme gelmek zorunda yoksa Mehmet topal ile transferi kapattık diye açıklamaları dinleriz.

XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
tamam

Falcao transferi olmazsa Andre Silva ( MIlan) haberleri cikar kesin

Abdurrahim Albayrak çok iyi bir Galatasaray'lı ama çokta amatör maalesef. :(

Yani sen transferi bitirmeden, oyuncu ile o fotoğrafı neden çektiriyorsun? Ya da sızmasına nasıl müsaade ediyorsun?

Kendi kendine taraftarı beklentiye soktu. Ha ben transferi hala müspet görsem de, olası bir menfi durum halinde çok ciddi tepki yiyecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt