Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SA

Geleneksel oglen Falcao iptal yanginina yetisebildimmi rengolar?

Bugun neden iptal oldu :D ?

De Marke Sports
Galatasaray, Ever Banega ile ocak ayında büyük ihtimalle ön protokol imzalayacak ve gelecek sezon oyuncuyu bonservissiz olarak kadrosuna katacak. (TRT Spor)

aleyna-tilki-acun-ilicali-aski_1793071.jpg

Bizim yönetim böyle bir şeyi akıl edemez. İnanmıyorum. Hatta hiçbir şeye inanmamaya başlıyorum artık. Umarım Fatih Terim istifa etmez. Tek derdim o. Geçen sene bize söz verdiği için istifa etmemişti. Bu sene de umarım yine söz verdiği için istifa etmez. Çünkü bu beceriksiz yönetim istemeyerek adamı istifaya zorluyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Teklifimiz bile yoktur. Menajer aracılığıyla bir yoklama yapılmıştır 3 hafta önce. Malum 1.5 aydır Falcao’yu getiremediler.
Iş sadece oyuncuda olsaydı çoktan getirmiştik falcao yu... Monaco kaptanını ve belkide en önemli oyuncusunu vermek istemiyor ise silah mı tutacağız adamların kafasına?

Zor transferi ki ffp ile kısıtlama döneminde olmamız bu transferleri çok daha zor hale getiriyor.

Dursun gibi ona 4 buna 3... şuna da 3-5. vererek adam alma optionun yok....

Diagne yı satıp oradan bütçe yaratırız düşünüldü büyük ihtimalle ki o kumarda elde patladı işte an itibariyle. En büyük eleştiri bu strateji haftasına söyleye bilirim herhalde. Diagne gibi çöpe istastik kastı diye yatırım yapmak ciddi futbol acemiliğidir. Şimdi başka acemilik yapacak kulüp arıyoruz dünyada

Farkındasınızdır transfer dönemi bitmek üzere, 2-3 hafta kaldı. Bu süreç boyunca basın ve taraftar arasında yaşanan iletişim haricinde ne yönetim ne teknik heyet transfer dönemi yok gibi davrandılar. Geçen transfer dönemi iletişim konusunda İgtv aracılığıyla yaptığı açıklamalar sebebiyle Fatih hoca gündeme gelmiş ve övülmüştü diye hatırlıyorum. Bu transfer dönemi ise devre arasının aksine çok pasif bir tutum var.

Heyecanımız hevesimiz azaldı yav

Farkındasınızdır transfer dönemi bitmek üzere, 2-3 hafta kaldı. Bu süreç boyunca basın ve taraftar arasında yaşanan iletişim haricinde ne yönetim ne teknik heyet transfer dönemi yok gibi davrandılar. Geçen transfer dönemi iletişim konusunda İgtv aracılığıyla yaptığı açıklamalar sebebiyle Fatih hoca gündeme gelmiş ve övülmüştü diye hatırlıyorum. Bu transfer dönemi ise devre arasının aksine çok pasif bir tutum var.
Satış yok, ne diyebilir ki adam? Bedava'ya oyuncu peşinde koşuyoruz. Şampiyon kadrodan 1 tane bile oyuncuyu +8 üstü satamıyoruz mu desin? Yönetim o kadar beceriksiz ki oyuncularımızı pazarlamayamıyoruz mu desin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt