- 29 Haziran 2015
- 34.736
- 28.299
- 2.083
Yalanınıza sokayım sizin her gün farklı bir yalanla geliyorsunuz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
De Marke Sports
Galatasaray, Ever Banega ile ocak ayında büyük ihtimalle ön protokol imzalayacak ve gelecek sezon oyuncuyu bonservissiz olarak kadrosuna katacak. (TRT Spor)
![]()
Iş sadece oyuncuda olsaydı çoktan getirmiştik falcao yu... Monaco kaptanını ve belkide en önemli oyuncusunu vermek istemiyor ise silah mı tutacağız adamların kafasına?Teklifimiz bile yoktur. Menajer aracılığıyla bir yoklama yapılmıştır 3 hafta önce. Malum 1.5 aydır Falcao’yu getiremediler.
SA
Geleneksel oglen Falcao iptal yanginina yetisebildimmi rengolar?
Bugun neden iptal oldu?
Bu arkadas ne zaman myc ban yiyecek
Baskasi kaynaksiz duyum verse hemen 3 gün postalanmisti
Bu sahis 3 saate bi birilerine hayirli olsun yazip yazip duruyo
SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Monaco, Ben Yedder ile beraber oynasın demiş.Apo, İstanbul'a dönmüş.SA
Geleneksel oglen Falcao iptal yanginina yetisebildimmi rengolar?
Bugun neden iptal oldu?
Satış yok, ne diyebilir ki adam? Bedava'ya oyuncu peşinde koşuyoruz. Şampiyon kadrodan 1 tane bile oyuncuyu +8 üstü satamıyoruz mu desin? Yönetim o kadar beceriksiz ki oyuncularımızı pazarlamayamıyoruz mu desin?Farkındasınızdır transfer dönemi bitmek üzere, 2-3 hafta kaldı. Bu süreç boyunca basın ve taraftar arasında yaşanan iletişim haricinde ne yönetim ne teknik heyet transfer dönemi yok gibi davrandılar. Geçen transfer dönemi iletişim konusunda İgtv aracılığıyla yaptığı açıklamalar sebebiyle Fatih hoca gündeme gelmiş ve övülmüştü diye hatırlıyorum. Bu transfer dönemi ise devre arasının aksine çok pasif bir tutum var.
Bu Apo neden monacoya gitti ben bunu anlamiyorum.