- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
11 cikacagini düsünmüyorum, böyle oyunculari gözümüzde genelde büyütüyoruz, büyük takim oyuncusu olmak gercekten cok farkli... baksana Alper Potuk, Tarik Camdal, Veysel Sari vs. hepsi patladi o kadar övülmelerine ragmen.olabilir de şuan gelse bizde 11 çıkar. dorukhana da burun kıvırdık ben de dahil ama sonuç ortada.hala banega ribery. yok abi bıktık ya sahada yürümekten aciz ihtiyarlardan
Farkındasınızdır transfer dönemi bitmek üzere, 2-3 hafta kaldı. Bu süreç boyunca basın ve taraftar arasında yaşanan iletişim haricinde ne yönetim ne teknik heyet transfer dönemi yok gibi davrandılar. Geçen transfer dönemi iletişim konusunda İgtv aracılığıyla yaptığı açıklamalar sebebiyle Fatih hoca gündeme gelmiş ve övülmüştü diye hatırlıyorum. Bu transfer dönemi ise devre arasının aksine çok pasif bir tutum var.

Rus hatunları daha şugar. Sütlü çikolata gibi olurlar işte.Bu Istanbul'dan gitmek istemiyor. Muhtemelen harem kurmus burada... terk etmek istemiyor hatunlari![]()
Satış yok, ne diyebilir ki adam? Bedava'ya oyuncu peşinde koşuyoruz. Şampiyon kadrodan 1 tane bile oyuncuyu +8 üstü satamıyoruz mu desin? Yönetim o kadar beceriksiz ki oyuncularımızı pazarlamayamıyoruz mu desin?
11 cikacagini düsünmüyorum, böyle oyunculari gözümüzde genelde büyütüyoruz, büyük takim oyuncusu olmak gercekten cok farkli... baksana Alper Potuk, Tarik Camdal, Veysel Sari vs. hepsi patladi o kadar övülmelerine ragmen.
Ben hala Mustafa Kapi'ya sans verilmelidir diyorum. Ondaki özgüveni cok nadir gördüm genel olarak topcularda. Adam oyuna girdi ve "ben buradayim" dedi resmen, top ayagina cok yakisiyor.
Belki bu Arap ve bu cografyadaki hatunlardan hoslaniyordur bilemeyizRus hatunları daha şugar. Sütlü çikolata gibi olurlar işte.