Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu çingene diagneye k.o.çel altından para verdi herhalde gitmemesi için. yemin ediyorum taraftarın sabrını sınıyor bigün taraftarın elinde kalacak bu hıyar

Ekli dosyalar

• IMG_20190812_144027.webp
    IMG_20190812_144027.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 158
Moderatör tarafında düzenlendi:
olabilir de şuan gelse bizde 11 çıkar. dorukhana da burun kıvırdık ben de dahil ama sonuç ortada.hala banega ribery. yok abi bıktık ya sahada yürümekten aciz ihtiyarlardan
11 cikacagini düsünmüyorum, böyle oyunculari gözümüzde genelde büyütüyoruz, büyük takim oyuncusu olmak gercekten cok farkli... baksana Alper Potuk, Tarik Camdal, Veysel Sari vs. hepsi patladi o kadar övülmelerine ragmen.

Ben hala Mustafa Kapi'ya sans verilmelidir diyorum. Ondaki özgüveni cok nadir gördüm genel olarak topcularda. Adam oyuna girdi ve "ben buradayim" dedi resmen, top ayagina cok yakisiyor.

Farkındasınızdır transfer dönemi bitmek üzere, 2-3 hafta kaldı. Bu süreç boyunca basın ve taraftar arasında yaşanan iletişim haricinde ne yönetim ne teknik heyet transfer dönemi yok gibi davrandılar. Geçen transfer dönemi iletişim konusunda İgtv aracılığıyla yaptığı açıklamalar sebebiyle Fatih hoca gündeme gelmiş ve övülmüştü diye hatırlıyorum. Bu transfer dönemi ise devre arasının aksine çok pasif bir tutum var.

İşlerin yolunda gittiğini gösterir bu durum. Olumsuz şeyler yaşansaydı hoca kesinlikle konuşur ve yönetimi de taraftarın önüne atardı. Hoca devre arası istifanın eşiğinden döndü yönetim beceriksiz işleri nedeniyle. Onun için ben rahatım haa Falcao ve 6 no işi uzaması can sıkıyorda o kadar da olur diyeyim kolay bir süreç değil bu transferler. 6 no için pl de transfer döneminin kapanması beklendi bu çok açık gibi. 6 no oradan gelir büyük sürpriz olmazsa

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Satış yok, ne diyebilir ki adam? Bedava'ya oyuncu peşinde koşuyoruz. Şampiyon kadrodan 1 tane bile oyuncuyu +8 üstü satamıyoruz mu desin? Yönetim o kadar beceriksiz ki oyuncularımızı pazarlamayamıyoruz mu desin?

Gidecek olanlar da olacak gelecek olanlar da olacak deyip kamuoyu aracılığıyla oyuncuları tedirgin edip gelen en iyi Diagne teklifine Diagne'yi baskı altında hissettirebilir mesela. Varlıklarını dahi hissedemedik, yasal olmayan işler yapıp çaktırmama peşinde gibi davranıyor kulüp

11 cikacagini düsünmüyorum, böyle oyunculari gözümüzde genelde büyütüyoruz, büyük takim oyuncusu olmak gercekten cok farkli... baksana Alper Potuk, Tarik Camdal, Veysel Sari vs. hepsi patladi o kadar övülmelerine ragmen.

Ben hala Mustafa Kapi'ya sans verilmelidir diyorum. Ondaki özgüveni cok nadir gördüm genel olarak topcularda. Adam oyuna girdi ve "ben buradayim" dedi resmen, top ayagina cok yakisiyor.

belli olmaz. o saydığın adamlar alper dısında zaten yeteneksiz adamlar. alper de yanlıs tercih yaptı vs. Büyük takım oyuncusu olmak kolay değil de zeki dorukhan örnekleri önümüzde işte

Yangıncılık yapmayı sevmem ama bazı meselelerin çözüme kavuşmaması can sıkıyor ister istemez.

- İlk olarak FFP. Sattığımız kadar alabiliyoruz. Malesef satamıyoruz. Diagne gitmek istemiyor. O kadar bonservis verdiğimiz, yatırım yaptığımız adam çıkıp 'Galatasaray 9.5 milyon € versin gideyim' diyebiliyor. Gazetelerden okuyoruz ne kadar doğru bilmiyorum. Diagne'nin satışı olmadığı için hareket alanımız kısıtlanıyor çünkü eksideyiz FFP ye göre, sadece Fernando'yu sattık hala ona rağmen eksideyiz. Birçok düğümünçözülmesi belkide bu olaya bağlı. Satmamız gerekiyor, zamanda daraldı.

- Ortasahaya bir ön libero (6 numara, defansif ortasaha,Melo gibi,her neyse.) Fernando gitti. Ndiaye kiralıktı geri döndü. Biz Seri'yi kiraladık. O da uyum sürecinde. Haliyle ortasahamız aksıyor sezon başındayız, düzeltebiliriz umarım. İtalya ve Almanya'nın ortasıra bir takımına karşı birkaç dakikada 2,3 gol yiyebiliyoruz. Hazırlık maçı olsa bile bu kadar top kaybı ve konsantrasyon eksikliğininin olmaması gerektiğini düşünüyorum. Adı geçen ortasahalardan bir çoğu (Wanyama,Bakayoko vs.) doğru isimler ama bir türlü bitiremedik bu tarz bir transferi. Sezon başlayacak 4 gün sonra maç var tedirginiz dolayısıyla.

- Forvet. Buraya büyük bir operasyon yapmak istiyoruz. Olsaydı-olursa (inşallah olur) çok büyük çok güzelbir operasyon. Operasyon şuydu, Diagne satılacak (aynı zamanda diğer transferler için kaynak oluşturulacak) yerine safkan bir forvet, dünya yıldızı olan FALCAO gelecek. Bir de gelecek vadeden bir scout transferi. Bazen forvette Babel, çok sıkıştığımızda ve/veya kupa maçlarında Erencan Yardımcı. Kolay değil bu operasyon birçok detayı var (Diagne gitmiyor, sponsor kolay bulunmuyor, Monaco bonservis istiyor, Monaco forvet almadan bırakmak istemiyor, Falcaonun eşini ikna etmek zaman alıyor, Falcaonun imaj hakları. vsvs. bir sürü detay) ve dolayısıyla uzun sürüyor. Uzun sürdükçe, Diagne saçma sapan paylaşımlar yaptıkça, hazırlık maçlarında oyun olarak hazırlanamamışız bizi endişelendiriyor doğal olarak. İnşallah bütün düğümler bir an önce çözülür, Denizliden 3 puanla ayrılır, ve bu pozitif sinerji ile dosta güven düşmana korku salarak gümbür gümbür sezona merhaba deriz.

Herşeye rağmen takımımızın başında Fatih hocamız gibi kurt hoca var. Bu yazdıklarım taraftar olarak dışarıdan gözlemlediklerim. İşin içinde o var ve herşeyin doğru olanını görüyor veüzerinde yılların tecrübesi var. Teşhisleri doğru koyup tedaviyi ona göre yapacağından şüphem yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt