Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Moskovaya gidilmez mi yaw. Uza git iste ne guzel memleket.

13lük cagne haberi yalandir, medyanin amaci bizi kiskirtmak olumsuz hava yaratmak.

belli olmaz. o saydığın adamlar alper dısında zaten yeteneksiz adamlar. alper de yanlıs tercih yaptı vs. Büyük takım oyuncusu olmak kolay değil de zeki dorukhan örnekleri önümüzde işte
En azindan Selcuk ve Burak gibi bir Trabzonspor performansini görseydik deneyelim derdim ama direk ilk 11 oynatirsak harcanir gibime geliyor. Alistira alistira oynatmak daha iyi olur gibi.

Beceriksizlikte bu yönetim yagli surat dönemine bile rahmet okutuyor. Ben bu kadar is bilmez, transfer isini bu kadar eline yüzüne bulastirip, sakiz eden, basiretsiz yönetim görmedim. Dursun bile Feghouli, Mariano, Fernando, Ndiaye, Belhanda, Maicon transferlerini tek transfer sezonunda bu kadar sakiz edip eline yüzüne bulastirmadan halletmeyi basardi. Lanet olsun yapacaginiz transfere arkadas.
Hala anlamiyorsunuz. Dursun bile transfer yapmişmiş. Ya kardeşim ozaman ffp sıkıntın yoktu. Istedigin gibi har vurup harman savurabiliyordun. Hadi dursun gelsin simdi yapsin o transferleri...

Diagne eşinden boşanmak isteyip farklı biriyle ilişki yaşamak isteyen kişiye, mutlu olmasın diye ayrılmamak için çeşitli bahane uyduran eski eş gibi davranıyor. Gerçi çok eşliydi bu adam di mi, gamsızın umrunda olmaz :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

hooaaaydaaaa adam butun hazirlik maclarinda 11deydi. Frikik gollerini siraliyordu

Diagne satılmalı
Mitroğlu gitmeli
Ozorn kiralanmalı
Yunus satılmalı
Falcao gelmeli
Kaliteli yabancı DOS gelmeli
Onyekuru kiralanmalı
İyi bir yedek orta saha gelmeli
İyi bir yedek stoper gelmeli
Kaliteli yerli yedek forvet alınmalı

Yapılması gerekenler
Transfer döneminin bitimine kalan süre: 21 gün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt