Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
takim arkadasiyla vedalasti dedin

Geçmiş mesajlarıma baktım da yok yazmamışım güzel insan

Çamur at izi kalsın...

Hocam bir kere daha böyle duyum paylaştığınızı hatırlıyorum, ardından moderatörler kaynak sorunca temennim dediniz.

Bir kaynağınız varsa moderatörlere bildirip onay alın lütfen. İnsanları beklentiye sokuyorsunuz aksi durumda.

Size kötü niyetlisiniz falan demiyorum ama kimin ne niyetle yaptığını bilmemize olanak yok. Forum yönetiminden onay almadan herkes duyum vermeye başlarsa, bu işin suyu çıkar...

Bu artık füze değil başka bir şey olmuş....
Konuyu bilmeyenler; zamanında Ersunun takımına teşvik gönderildi ve buda oyunculara dağıtmış paraları. Kendisi bunu açık açık bir seminerde anlatmıştı.

Bu adam tvde sevdiğim nadir sunuculardan
Bir de Evren Turhan var

Bizim gibi koklu klupler, futbolcu ismi her ne olursa olsun, futbolcunun ustundedir. Falcao, yasindan oturu, sakatlik vs yasanmaz ise kisa vadeli bir cozum olacaktir. Ve parasal olarak imkanlarin en duzeyde zorlanildigi bir transferdir. Falcao'nun gelmesini bugune kadar daha genc ve gelecek vaadceden bir isim bulunamadigi icin, mevcut durumda kendi acimdan benimsedigim kadar, boylesine yuksek butcelere cikilip, 33 yasinda bu kadar iyi kontrat t sunulan son donemindeki futbolcuya, ' ne olur gel' mertebesinde yakarilmasini da, 44 yasinda gercekten takimini seven bir Galatasarayli olarak dogru bulmuyorum. Galatasaray sahislarin ustundedir ve Falcao'nun bize katkisindan cok, Galatasarayin Falcao' ya katkisi (konusulan sozlesme rakkamlarinda goruldugu uzere) daha buyuktur. Yonetimin b, c plani yoktur bu acik. Bir futbolcuyu almak icin istekli olmak baska birsey, su anda Falcao pesinde bizim gosterdigimiz abarti tablo ise bambaska. Galatasaray ve seyircisi, Hagi'yi alirken ( kariyeri Falcao'nun cok otesindedir) dahi bundan cok daha adina yakisir davranmistir. Bu sartlarda Falcao, gelirse gelir, gelmezse yolu acik olsun. Yonetimin b, c plani yoksa, yonetimin de yolu acik olsun. Falcao cilasi, bu plansiz ve programsizligi fazla saklayamaz. Transfer Elmander'in bize katilisindaki tarzda, lig bitmeden yapilir.

Ilk maca gercekten sponsorsuz cikartacaklar takimi. Hoca olmasa, heralde taraftar bu yönetimi simdiye sutlardi .

Ordusporun bir ara cl hayali vardı

Bursaspor'un hali ortada

İki sene önce come to Beşiktaş diyenler parasızlıktan transfer yapamıyor

Ali Koç ilk geldiğinde tirstim yalan yok.azizden beter çıktı.

Yönetimin durumu malum.son iki sezonun şampiyon takımınin gol krallarini sağa sola para sıçan Araplara,bir oyuncuya 40 milyon Euro maaş verebilecek Çin'e ,kümeye yeni çıkan takımlarının 100 milyon Euro transfere para harcayabilen İngilizlere okutamiyosun

Üstündeki formayı çıkar bak.istikbali açık ,Avrupa'da zamanla iş yapar diyebileceğin tek takım yönetim yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt