Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.641
- 101.837
- 5.238
Sen neredesin?ben olsam gitmem b.kum gibi yer![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen neredesin?ben olsam gitmem b.kum gibi yer![]()
IçelimOlmaz mı!!
Adem beleş mehmet bonservisliFatih terimin yerli oyuncu aldırmamasını anlamıyorum.Adem büyük gibi adamları aldıracağına şu mehmet özcan transferinin elli yerde bitmesi lazımdı ki kampta oyuncunun ne verecegini az cok kestirebilirdik.Simdi alsak bile oyuncunun bize alismasi baya zaman alacak.
Köpeğin olsun.Içelim
En "yasanabilir" yerde, kacmak icin firsat kolluyorum az kaldiSen neredesin?
Yok ben gideceğim Avrupa ya da Kanada'ya.En "yasanabilir" yerde, kacmak icin firsat kolluyorum az kaldi
avrupa ile kanada arasinda daglar kadar fark varYok ben gideceğim Avrupa ya da Kanada'ya.
Kanatlar emre mor onyekuru ikilisi olmasını isterim çok ağır ileri çıkamıyor takım Babel boşuna alındı ileri orta saha belhanda seri arkasında dos olarak kaliteli yabancı ve mehmet ozcan iyi bir stoper gerekliydi ama bunları al sat yaparak yapacaksın yönetim kaç aydır falcao da falcao her hafta gelecek lig başladı daha gelecek samatta ve hızlı bir forvet alın ama işte oyuncu satamiyor abdul ve Şükrü efendi bir seri geldi kendilerini akladilar
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Olsun, ilk tercihim Kanada olmadı Avrupa'ya bakacağım.avrupa ile kanada arasinda daglar kadar fark var
Muhtemelen aniden gelecek KAP cökmesin diye. Tetikte olun derim.Hayır anlamadığım Falcao işi garantiyse en azından "Falcao konusunda AS Monaco ile görüşmelere başlanmıştır" KAP ı niye gelmiyor ?
KAP tan 3 gün sonra gelir 4 gün sonra gelir en azından taraftar bu kadar strese girmez...
avrupa ile kanada arasinda daglar kadar fark var
Hayır anlamadığım Falcao işi garantiyse en azından "Falcao konusunda AS Monaco ile görüşmelere başlanmıştır" KAP ı niye gelmiyor ?
KAP tan 3 gün sonra gelir 4 gün sonra gelir en azından taraftar bu kadar strese girmez...
MaalesefVar mı bir gelişme