Oğuz Balcı
Tecrübeli Üye
- 21 Temmuz 2019
- 7.495
- 5.105
- 718
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Kim bu ???
Maalesef katılıyorum reis Linnes hiçbir şey oynamıyor bu sene bir şey oldu adama Mariano zaten uzatmaları oynuyor sadece kalitesi sayesinde formayı giyiyorGerekirse yedek forvet alma ama bek al. Ben şener oynar deyince linç yedim.Evet yine diyorum kuvvetli şener ilk sağ bek olur
Lan cikin aciklama yapin.Su kadar teklif verdik kabul ederse gelecek etmezse gelmeyecek falan deyin.Ne hoca ne yonetim hicbir sey demiyor.
Mod lar incelesin ..şunuda söylemek isterim daha hiçbir resmi maç oynanmadan ve tramsfer dönemi bitmeden hocaya takıma sallayan sabretmeden futbolcuları yerden yere vurup ortalığı karıştıran kişi Galatasaraylı olupta yangicilik yapanlar ve milleti galyana getiren kuşlar benim için aynıdır. Bir kuş gözümde bir bok parçası bile degildir bu heriflerde öyledir gözümde
twittera Falcao yattı yazıp mı arattınız anlamadım
başka türlü 185 takipçili hesap karşınıza çıkmış olamaz sanki
Hatirlamadim,biri yazdiydi cok sasirdiydim hatta ofisteydim o postu okudugumda karsimda calisan kiza da gulumsedim,hic orali olmamisti,vay be ne hayatlar yasaniyor dediydim.Bunu @Selami Görmezler mi söyledi ?
Aa abi yangın yapma yoksa çocuk doyumsuz şımarık damgası yersinalan gibi bir salakla aylarca ugrasip bizi kasimpasanin haydutuna mahkum eden basiretsiz yönetim ligin baslayacagi hafta daha ilk 11i bile tamamlayamadi. rezil rüsva adamlar.
TRANSFER - Henry Onyekuru, Monaco'da.
Bonservis bedeli: 13 milyon euro
![]()