Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao nün ailesi döndü bakalım artık bahane kalmadı monaco resmi olmasa da forveti aldı ailesi döndü ne olacak göreceğiz..

Gerekirse yedek forvet alma ama bek al. Ben şener oynar deyince linç yedim.Evet yine diyorum kuvvetli şener ilk sağ bek olur
Maalesef katılıyorum reis Linnes hiçbir şey oynamıyor bu sene bir şey oldu adama Mariano zaten uzatmaları oynuyor sadece kalitesi sayesinde formayı giyiyor

Eğer Kimmich gibi çok özel çok yetenekli değilse bek oyuncularının fizikli kondisyonu yüksek çalışkan futbolcular olmasından yanayım özellikle de bizim gibi temposuz oynayan takımlar için zaten Galatasaray seviyesinde bir takımın beklerinin kötü defans yapma lüksü yok

Azpilicueta-Walker-Tagliafico-Meunier-Acuña-Mendy gibi bek oyuncularının bu seviyeyi görmesini sağlayan ilk şey yetenekleri değil çalışkanlıkları fizik/kondisyon seviyeleri oldu artık bizimde tempolu oynayan fizik/kondisyon seviyesi yüksek bek oyuncuları bulmamız gerekiyor

şunuda söylemek isterim daha hiçbir resmi maç oynanmadan ve tramsfer dönemi bitmeden hocaya takıma sallayan sabretmeden futbolcuları yerden yere vurup ortalığı karıştıran kişi Galatasaraylı olupta yangicilik yapanlar ve milleti galyana getiren kuşlar benim için aynıdır.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Lan cikin aciklama yapin.Su kadar teklif verdik kabul ederse gelecek etmezse gelmeyecek falan deyin.Ne hoca ne yonetim hicbir sey demiyor.

Benimde merak ettiğim o ya ...

Lan müspet menfi bişeyler söylersiniz...

Profesyonellik adına %100 ü bekliyolar KAP için resmi açıklama için, biliyoruz da ... bu kadar uzayan işlerin, tarihte kötü sonuçlanmışları o kadar çok ki geriliyoruz ister istemez....

şunuda söylemek isterim daha hiçbir resmi maç oynanmadan ve tramsfer dönemi bitmeden hocaya takıma sallayan sabretmeden futbolcuları yerden yere vurup ortalığı karıştıran kişi Galatasaraylı olupta yangicilik yapanlar ve milleti galyana getiren kuşlar benim için aynıdır. Bir kuş gözümde bir bok parçası bile degildir bu heriflerde öyledir gözümde
Mod lar incelesin ..

twittera Falcao yattı yazıp mı arattınız anlamadım
başka türlü 185 takipçili hesap karşınıza çıkmış olamaz sanki

Birden yüklenme olmuş elemana time da en üste çıkmış gözüme çarptı...takipçilerini ve önceki yorumlarını görünce editledim zaten mesajı ciddiye almaya deymez...

Falcao alındığını düşünürsek zaruri transfer gereken ilk 2 bölge
DOS ve SĞB kesinlikle

TRANSFER - Henry Onyekuru, Monaco'da.

Bonservis bedeli: 13 milyon euro

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt