Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öyle hatalı ki transfer planımız şimdi monaco 15 milyon istiyorum dese paşa paşa vereceksin o parayı.

Onyekuruyu cok ararız.Diagne satılsaydı belki alabilirdik.Bizi uzun seneler tasırdı iyi parayada satabilirdik.Dinamik bi kanatsız sezon nasıl gececek dusunemiyorum.

Adamlar Falcao'dan önce indirim istediler, sonra bonservisi elidne kurtulmak istediler, simdi kal ve maasini yükseltelim mi diyecekler?

Falcao adamsa "hass... lan" der ve bize gelir.

kardeşim ligde rezil bir top oynadılar falcaosuz kaleye şut atamadılar , yeni almak istedikleri yıldız da falcao abimle beraber oynamak istiyorum dediyse ne yapacak adamlar 1-2 sene daha kal demek için tekrar görüşecek

düşünceleri değişemez mi yani kısa bir sürede

falcao monacoda kalsin henryyi versinler

273584.jpg

Transferin gidişatı ektedir
Bu sefer o bariyeri monte ederler . Burası Rizespor degil

Onlar agir abiler. Emin ol kendileri isyan edenlerden daha fazla isyanda aslinda Kendileride biliyor daha biseyin bitmedigini sonra burda yuksekten bakip dert yananlara laf etmeyi cok severler.
Lanet ettirdiler kim gelecekse gelsin en azından gelmiyor diye açıklama yapsınlar da insanlar umutlanmasın.

yurt dışında bir kulübün başkanısınız abdürrahim transfer için size gelse ne yaparsınız?

Many many şarkısını Söyler, tercümanada para para şarkısı soyletirim. Bir balık yedirir , birde üzerine iki bardak çay ismarlarim. Sonuçta karşımda bana tesekkkkurr edurum diyecek adam var nezaket li olmak gerek.

Falcao bu sene Galatasaray forması giymezse bu yönetim düşer üzülerek söylüyorum. He transfer aşığı bir tip değilim, geçen seneki alan pato mevzusu ve en son falcao ile fotoğraf çekilip işin bu kadar uzaması.
Artık yapacağı hic bir açıklama kurtaramaz yok yani bizim yapımıza ters. Herşey şampiyonluk değil taraftar affetmez bu durumu.
'Falcao ile anlastık ama kulübü bırakmadı' açıklamaları artık çocuk kandırır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt