Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sefer o bariyeri monte ederler . Burası Rizespor degil

Falçaoya çok tesekkur ederiz cok iyi agırladı bizi çok iyi insan bir kez daha monaco ve falçaoya tesekkur ederiz. Taraftarımız müsterih olsun takımımıza yakısan iyi oyuncuları almak için çalısmalarımız devam ediyo. Fatih hocam fatih hocam i love you hocam

Sözlerni duyar gibiyim

Eskiden Galatasaray 2.başkanı bir transfere gittiği zaman bitirmeden dönmezdi.
Galatasaray kulübü olarak abdurrahim albayrak'ı çok seviyoruz ama ne zaman anlayacaģız transferin başka bir beceri istediğini.Neden ısrarla transfer komitesinin başına albayrak geçiyor? Daha kaç defa hayal kırıklığına uğramamız gerekiyor?
Isterse yarın açıklama gelsin yine yanlış götürdüler bu süreyi. O fotoğrafı medyaya yayıyorsan 2 gün içinde resmi açıklamayı yapacaksın.

klasik sezon öncesi Galatasaray yangını. ekşi sözlükte bile ilk entry olumsuz ve o sezon avrupa dahil her kupayı aldık

Bence falcao olmazsa Diagne ile devam edilsin genç gelecek vaat eden bir forvet alınsın.Mehmet özcan ve a kalite orta saha takviyesi yapılsın ve bu iş burada kapansın.Ben abdurrahimin kulüpte kalmasından yanayım ama sadece florya sınırları içinde yönetici olarak.İkinci başkanlık kendisine büyük geldi

Falcao muhakkak ki gelmek isteyecektir, gelmelidir, gelecektir de.

FT 19 MAYIS 2019.gif

Falcaoyu transfer etsek bile benim gözümde yönetim transferde sınıfta kaldı.
Bu transfer isleri gizli yapilir sizin gibi yapilmaz.

Normalde falcaoyu alamadı diye kimse istifa etmez ama şu şartlarda etmesi lazım.

İsler yine sarpa sarmaya basladi..Bir de daha sponsor yok yahu..Olumsuz olmak istemiyorum ama canim sıkılıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt