Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler birbirinizin kalbini kırmayın gerek yok

Olumsuz olsa bugün açıklanırdı olumsuz olduğu ya böyle düşünüyorum Cuma’ya kadar açıklanacak inşallah

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Onyekuru da gitti Falcao da yalan olmuş gibi. Küfür etmemek için zor duruyorum

Falcao diye uyuduk 1 aydır ciddi ciddi Fernando'nun yerine kimseyi almadılar. Lig başlıyor ve geçen sezon gördüğümüz gibi 1 puanın bile önemi çok büyük. Sponsor konusuna hiç girmiyorum güya onlarca teklif vardı. Yangın yapmayalım diyoruz da güçlendik mi zayıfladık mı belli değil.

Gs sozlukten haldun ustunel hakkinda
'bizim lincoln'ü satma gibi bir niyetimiz yoktu ancak üstünel geldi ve zorla randevu aldı. 2 saat görüştük. inanılmaz bir diksiyonu ve ikna kabiliyeti vardı. 5 milyon gibi komik bir fiyata lincolnü sattım. ertesi gün uyandığımda “ben ne yaptım” dedim.'

Hayır hocayıda anlamıyorum bu sosyal medya şebeklerine teslim etti taraftarı.

Buradaki yönetim yanlıları olabilir, benim kadar bu yönetimi tutan savunan yoktur, ama geçen seneki Alan Pato bu seneki Falcao tamamen facia yönetilmiştir kimse birbirini kandırmasın. Onun dışında mali açıdan son yılların en başarılı yönetimi sezarın hakkı sezara

Biz ne ara buraya geldik 1 ay önce full Arda gelsin mi diye tartışıyorduk bu forumda mutluyduk ama josef acaba bize küfür etti mi video da arda hoca nin elini öptü mu mitroglou diagne den formayı alır mi tartışıyorduk falcao dediniz umutlandirdiniz gereğini yapmak boynumuzun borcu :)

Albayrak senin kadar amatör yönetici görmedim. Ne oldu gittin foto çektin falcao ile, ne geçti eline? Monoca kulübü olsam sırf bu hareketin için adami vermem. Başka kulübün sözleşmeli oyuncusu ile imza atmadan nasıl foto servis edersin. Zaten herkes yazıyordu albayrak gitti ise bu iş yatar, doğru çıktı. Ulan 2 senedir transferde perişan ettiniz bizi, fatih hoca olmasa adnan polattan kötü olacaktı sonunuz.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Falcao transferinde abuk sabuk
Bir kanat oyuncusu olarak ligde 14 gol atan Onyeçuru'yu cok arayacagiz

10648350-728xauto.jpg
.
Temiz çocuk. Umarım Ribery den daha iyi bir kariyeri olur. Ribery yavşak biriydi.

Ben albayrakin ne yapmaya gittigine anladim.

Falcaola gorusup, kendisiyle anlasip ve yuz yuze galatasaraya anlatip seni cok istiyoruz falan filan dedi iste.

Ahmet Bulutda hala monaco da gorusmeleri devam ettiriyor, is bitmis olsaydi falcaolo beraber gelirlerdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt