Oğuz Balcı
Tecrübeli Üye
- 21 Temmuz 2019
- 7.495
- 5.105
- 718
Birazdan Monaco antreman fotoğrafları medyaya düşer eğer falcao antremandaysa yarın-çarşamba falan hikaye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yatar bu
Falcaoda biraz attention whoreluk var gibi hissediyorumulan ınstadan cimbombom yazıyon hala laf konusuyon falcao
savaş çorlu'nun dediği çarşamba haftaya çarşambaymışBirazdan Monaco antreman fotoğrafları medyaya düşer eğer falcao antremandaysa yarın-çarşamba falan hikaye
Havalimanında giderken bir davul zurna tutmadıkları kalmıştı öğlen saatinde bütün basınla havalimanın da gittiler otel odasında fotoğraf verdiler dediğin gibiyse REZALET..Ben albayrakin ne yapmaya gittigine anladim.
Falcaola gorusup, kendisiyle anlasip ve yuz yuze galatasaraya anlatip seni cok istiyoruz falan filan dedi iste.
Ahmet Bulutda hala monaco da gorusmeleri devam ettiriyor, is bitmis olsaydi falcaolo beraber gelirlerdi.
Osimhen diagne parasına gitti.Bu adam bu sene geçen maç oynadığının yarısını oynasın 40-50 milyona satılırDiagne parasına Onyekuru'yu kaçırdık .Lanet olsun böyle işe
Banega-Fernando ortasahasından sonra Onyekuru-Falcao forvet hattı da kuralacak gibiBence Falcao Monaco'da kalacak.

Abdurrahim ülkeye dönmüş.Ben yedder monaco ile bugün yarın imzalar.Hocaları 4-4-2 istiyormuş.Falcao ile başkanları arasında bir görüşme olacakmış.Son 2-3 cümle lequipe ve as colombiya kaynaklıGün içinde hiç bakamadım haberlere, bi renktaş beni de bilgilendirir mi? 100 sayfa olmuş sabahtan beri
Monaco böyle şeyleri hep yapıyormuş. Buyurun gelin oyuncu ile görüşebilirsiniz diye. Sonra fiyat arttırıyormuş. Rus kafası. Dünyada en son ticaret ve siyaset yapılacak millet. Büyük sıkıntı.Transferde ilk olarak oyuncuyla anlaşmanın mantığı oyuncunun kulübünü beni bırakın diye ikna etmesidir, bizde hep tam tersi oluyor herkes bize gelmek icin can atıp gelemiyor, kulübüyle anlaşmadan hiçbir transfere bitti gözüyle bakmamak lazım.