Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben albayrakin ne yapmaya gittigine anladim.

Falcaola gorusup, kendisiyle anlasip ve yuz yuze galatasaraya anlatip seni cok istiyoruz falan filan dedi iste.

Ahmet Bulutda hala monaco da gorusmeleri devam ettiriyor, is bitmis olsaydi falcaolo beraber gelirlerdi.
Havalimanında giderken bir davul zurna tutmadıkları kalmıştı öğlen saatinde bütün basınla havalimanın da gittiler otel odasında fotoğraf verdiler dediğin gibiyse REZALET..

Falcaoda çıkıp kardeşim ben gidiyorum dese kimse tutamaz yukarıda bi arkadaşın yazdığı gibi attention whore luk var

Gün içinde hiç bakamadım haberlere, bi renktaş beni de bilgilendirir mi? 100 sayfa olmuş sabahtan beri

Sorun falcaonun ya da baneganın olmaması değil tabii ki de gerçekleşmeyebilir bu transferler fakat olmuyorsa gideceksin başkasıyla görüşüp alacaksın bu kadar basit. 3 ay boyunca aynı adamlara uğraşmanın manası nedir yani sürekli aynı hata yapılıyor.

Onyekuru bizi istiyodu. Zorunlu satin almali opsiyon ile kiralamayi teklif etsek Everton kabul ederdi bence. Burada oyuncunun ne istedigi onemli. Yasi cok genc,ligi ve takimi biliyor risksiz transfer. En kotu aldigimiza satabilecegimiz kalitede bir adam. Yazik oldu cidden. Ayrica oyuncu satamiyor olusumuz da cok cidde bir problem. Takimda tonla sozlesmesinin son senesinde yasli topcu var. 1-2 ne olursa gonderebilmemiz lazimdi. Tabi en basta bu adamlara bu kadar yuksek maas odedigimiz icin kimse gitmek istemiyor. Bu sene bi aksilik olmazsa ligi aliriz yine. Mutlaka is bitirici bir sportif direktor ile anlasmaliyiz gelecek sene icin.

Transferde ilk olarak oyuncuyla anlaşmanın mantığı oyuncunun kulübünü beni bırakın diye ikna etmesidir, bizde hep tam tersi oluyor herkes bize gelmek icin can atıp gelemiyor, kulübüyle anlaşmadan hiçbir transfere bitti gözüyle bakmamak lazım.

Gün içinde hiç bakamadım haberlere, bi renktaş beni de bilgilendirir mi? 100 sayfa olmuş sabahtan beri
Abdurrahim ülkeye dönmüş.Ben yedder monaco ile bugün yarın imzalar.Hocaları 4-4-2 istiyormuş.Falcao ile başkanları arasında bir görüşme olacakmış.Son 2-3 cümle lequipe ve as colombiya kaynaklı

Transferde ilk olarak oyuncuyla anlaşmanın mantığı oyuncunun kulübünü beni bırakın diye ikna etmesidir, bizde hep tam tersi oluyor herkes bize gelmek icin can atıp gelemiyor, kulübüyle anlaşmadan hiçbir transfere bitti gözüyle bakmamak lazım.
Monaco böyle şeyleri hep yapıyormuş. Buyurun gelin oyuncu ile görüşebilirsiniz diye. Sonra fiyat arttırıyormuş. Rus kafası. Dünyada en son ticaret ve siyaset yapılacak millet. Büyük sıkıntı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt