Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elimizde hala Diagne ve Mitro varken Falcao transferi zerre umrumda değil çünkü takımda 6 numara yok. Mehmet Topal bile gelse hiç yoktan iyidir o bölge için. Ayrıca Falcao da gelse Cl'de gruptan çıkamayız bu beklerle çünkü hocanın oynatmaya çalıştığı taktiğe uymuyor bu bekler ne savunmada ne ofansta.

Elimizde diagne ve mitro var derken mitro gomulmeyi bekliyen bir ölü diagne yi dün izledin sanırım Allah bizi onun eline düşürmesin sadece bunu söyliyorum elinde oynatır bizi..

Yine forvet transferinde kaos var bunun nedeni hep gecen yaz alınmayan forvet gittik ocak ayında mecburen son gün diagneyi aldık onun yerine gecen sene bugünlerde saglam forvet alsak ugrasmıcaktık

Elimizde diagne ve mitro var derken mitro gomulmeyi bekliyen bir ölü diagne yi dün izledin sanırım Allah bizi onun eline düşürmesin sadece bunu söyliyorum elinde oynatır bizi..
Bu iki oyuncu 5 milyon euroya yakın maaş alıyor. 6 numara alınırsa bu takıma bu takım ligte zorlansa da şampiyon olur bu forvetlerle. Cl için yatırım yapacaksak gelecek sene için şimdiden çalışmaya başlamalı ve seneye için iki bek + 8 numara + forvet arayışlarına başlamalı yönetim. Emre'yi alacaksak zaten 8 milyon euro ekside başlayacağız.

klasik bir kaç güne açıklanıyor geyiğini başlatmış yine Rodop.....

Monaco muhtemelen ikinci bir forveti de almayı kafasına soktuğu için falcao hala takımda imajını veriyorlar. Ben yedderi%90 aldılar bir tane daha aldı mı bırakırlar. Ama bizimkilerin yaptığı tam anlamıyla acemilik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt