Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 73.882
- 23.441
- 3.723
Ben Fero mu NormEnder mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne di10Transfer dönemi bitmemiş ve Falcao gelmiş olsaydı 10 sene forvet aramazdık. Bildiğim kadarıyla 22 yaşında sanırım.
Monaco amerikan başkanı da dahil herkesi araya sokmuş gibi duruyor. topunuz gelin diyorum
renktaş beni de idmanlara çıkarır mısın top oyniyim forma giriyim mental katkı yapıyımKendi antrenmanımdan geliyorum, sezonu açtık. Kendim oynamıyorum, U17 takımını çalıştırıyorum.
Eve geldim, dedim vardır bir gelişme.. bir baktım Onyekuru gitmiş.![]()
Asist analiz de nevzat cıktı ama yayında o yer cücesi olduğu için izlemiyorum adamın tipi bile midemi bulandırıyor önemli birşey derse izleyen yazsın..
Ben yedder sağlık kontrollerini icin Monaco gidecekmis yada ordaymis çevirisini tam yapamadım
BİLGİ | Başkan Ünal Aysal, Monaco Prensi 2. Albert İçin Düzenlenen Yemeğe Katıldı http://t.co/zMrre2go
Vay be.. Nereden nereye..
Apo birkaç yıl önce de Rize Valisi diye kendini tanıtan bir dolandırıcıya 10 bin dolar kaptırmıştı.Fiertiona hazırlık maçına gittik Grande yi kaptiriyorduk .
A.albayrak; kurban için anlaşalım diye pazarlığa tutustum. Kurbanı aldım sandım elimi verdim, alttaki arabadan oldum:-)