Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu görüşme kesin yarın mı acaba onunla alakalı bilgi var mı
Yarin ertesi gun bu konu netlik kazanacak deniyor. Artik Falcao bizde oynamayi kafasina koymussa burdan geri donus olmaz zaten. Monaco'nun sahibi 1 yil daha oyna bizde diyecekmis, adam artik gitmek istiyorsa zorla tutacak halleri yok.

internetin en büyük duyumcusu.

Sanırım Yunus Emre Bahçivan(?) ile karıştırdınız. Kendisi ile samimiyetim yok, arkasından konuşmak gibi olmuyordur umarım da

sayısız patlayan duyumundan sonra, en son bugün de kap gelmezse banlayın beni demişti.

Bir türlü kap gelmeyince yönetime beceriksiz diye sövüp ban yemişti, yarım saat sonra da kap gelmişti :asd:

Aynen öyle bütün kurumlarda aynı şey mevcut Tr'de.
Turkiyede o kadar cok sorun var ki burasi yeri olsa yeri degil iste ama bir sey var bunu yazacagim
Ana haberleri izliyorum
Emeklilere soruyorlar et yiyebildiniz mi diye bayram da hemen hemen hepsi yok diyor getiren de olmadi diyor
Sonraki haber ise aynen soyle kizilay 50 ulkeye kurban etti dagitti
Yani boyle sacmalik olamaz
İsimiz gucumuz artislik baska sey degil
Tamam gene dagit da iceriye bir hallet yani

Anladığım kadarı ile işin sonunda yine Falcao ve bilumum kişilere teşekkür edip Diagne ile yola devam edeceğiz.

Bakayoko hakkında 4-5 gündür haber yok. Özellikle İngiliz basınında. Bizim basında da pek çıkmıyor artık. Daha çok Cueller çıkıyor. Olumsuz mu sonuçlandı acaba?

.....................Falcao
..............Babel-Feghouli
Belhanda-Seri-Dransfer-Emre Mor
Marcao-Luyindama-Ozornwafor
...................Muslera
Bek kullanmayacaksak bunu deneyelim. Belhanda ve Emre Mor'u doğrudan Soso'nun yanına kanat olarak değil de Fm Diliyle "Sağ-Sol Açık" olarak koydum. Dikine top sürerek ilerleyen adam gibi onlar var çünkü. Topu ileri taşırlar. Dün de yazdım bunu da biri kanat bek yapmşsın Belhanda'yı dedi öyle değil yani. Onyekuru gibi rakip kanadı tutacak takım savunması yapacak ama öyle savubma yapma görevi yok beklerdeki gibin. Tabi üçlü defans ile savunmamız nasıl olur görmek lazım.
Aslında mantığım temposuz dediğimiz kanatları merkeze kaydırmak oldu sadece. Emre ile Bel10 rakiplerini tutar da Feg ve Babıl takım savunmasına ne kadar katkı verir bunu gördük. Zaten geçen sezonun başında hocanın maçlarda belhanda solda emre akbaba sağda oynatabilirim diye bir demeci olmuştu. Akbaba'yı sağ kanatta denemişti zaten ama sakatlaninca yalan oldu, şimdi Akbaba değil Mor oynayacak.

Temposuz kanatlar merkeze geçince bu sefer de göbekten deşerler bizi diyecekseniz zaten şimdi de deşiyorlar bir şey değişmeyecek, ki Bakayoko gelirse orayı tutar,Fred gelirse teknik olarak çok üst oluruz topu ayağımızdan zor kaparlar.

Falcaoda hücuma liderlik eder, arkadan gelenleri organize eder olması gerektiği gibi.

Hayallerde mi yaşıyorum cevap yazın da ona göre taktisyenlik mesleğimi birakacam

Turkiyede o kadar cok sorun var ki burasi yeri olsa yeri degil iste ama bir sey var bunu yazacagim
Ana haberleri izliyorum
Emeklilere soruyorlar et yiyebildiniz mi diye bayram da hemen hemen hepsi yok diyor getiren de olmadi diyor
Sonraki haber ise aynen soyle kizilay 50 ulkeye kurban etti dagitti
Yani boyle sacmalik olamaz
İsimiz gucumuz artislik baska sey degil
Tamam gene dagit da iceriye bir hallet yani

Bu sorunların tek bir kaynağı var halk , halk böyle olmasını istediği için oluyor böyle her şeyi kabul etmek , biat etmek , güçlüyü savunmak vs vs sonuç kaçınılmaz dünyanın en büyük hastanesini yaparız dağın başına hastalansan oraya gitmek 5 saat sürer ama çıkıp dersin hastane yaptı , yol yaptı yaptı yaptı da sen o yolu kullanabiliyor musun hayır neden çünkü paralı.

Muhabir: "Galatasaray'ın 24 yaşındaki forvet Shomurodov'u izlediği ve takibe aldığı konuşuluyor."

Rostov Teknik Direktörü Karpin: "50 milyon euro verirlerse olur."

f arena

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt