Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bi aksilik olmazsa bence Messi bile gelebilir ama o aksilik yokmu aksiliikkkkk :D

En başa döndük
%50 olabilir de olmayabilir de. Bu işin açıklaması bu.

Monaco bonservis istedi önce olmadı
Falcao 2+1 son sene fesih istedi olmadı
Monaco forvet alicam dedi olmadı
Falcao ailemin kararı dedi olmadı
Monaco oyuncuyu tutmak istiyor olmadı
Falcao imza yok, antrenmana çıkıyorum olmadı
Jardim gitmezse oynaticam olmadı
Apo anlaşamadı Türkiye'ye eli boş döndü olmadı

Eee neresi olumlu bu işlerr...

Abdurrahim agabeye bak, bu adam gelmek zorunda. Yoksa neyse
Screenshot_20190811-002338_Gallery.webp

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fransa basınında çıkan başkanın Falcao ile görüşmesi masalı bana inandırıcı gelmiyor.
Ben Yedder transferinde bir terslik çıkmazsa Monaco zaten kendisi Falcao'yu gönderip maliyetinden kurtulmak isteyecektir.
Zaten tüm bu hikayenin başlangıç noktası Falcaonun yüksek maliyetinden Monaco'nun kurtulmak istemesi.
Bülent Timurlenk2inde tespit ettiği gibi fransız basınında bir kaç gazete Petkovun yönlendirmesiyle tok satıcı konumune geçtiler ve bonservis koparmak istiyorlar. bizimkilerde ısrarla bonservis vermek istemiyor.
Hayatımda duyduğum en saçma laflardan birisi de koskoca Monaco 3e 5e mi bakar. Aynı Monaco Onyekuru'nun bonservisini 15 ten 13e düşürmek için 1 aydır pazarlık yapıyor. Para paradır. Küçüğü büyüğü olmaz. Kısacası tüm bu tatava Monaco'nun oyuncuyu bonservisssiz vermek istememmesi bizimde vermememiz. Ama zaman daralıyor bi taraf pes edecek.

Şimdi Falcao çarşamba kesin bitiyor derken derken Kap mı gelecek uçaktan gelişi mi kast ediliyor?

Yok eşini cocuklarini bekleyecek, sonra apo oraya gidecek, sonra falcao veda edecek, kap gelecek , resmi site açıklayacak. Sonra maç var takımın Denizli'den dönmesi beklenecek. Sonra gelecek yani haftaya.

:-)

Zoruma gidiyor ya.. bunca şey yaşanıyor ve yaşanmakta, hala taraftarı hiçe sayıp hiç bir şey olmamış gibi, hiç resim çekilmemiş gibi hayatlarına devam ediyorlar.

Sanki biz uyduruyoruz bütün bunları. Bir açıklama yap resmi siteden, kısa süre içerisinde neticeye varılacak tarzında.

‘Kim bu yakışıklı Şükom’

Bu nedir abi? Biz ölelim o zaman ya en iyisi.. işinize gelince yellow friday, kombineler, kapalı gişe antrenman, şampiyonluk kutlamarı. Açıklamaya gelince ‘ya sallayın bir şey yazmayın, olursa bilgilendiririz’.

Yazık günah ya. Forma hediye almak istiyorlar Falcao’lu, alma diyorum resmen çünkü ortada net bir açıklama yok. Anca resim çektirsin..

Yav bizim beceriksizler bir halt islemeden salsinlar artik su Falcao'yu. Bizimkiler bu isi de batiracak diye ödüm kopuyor. Zaman aleyhimize isliyor.

Adam evini bile bosaltmis, otel'de kaliyor, kafasindan resmen silmis Monaco'yu "cimbombom" diye yorumlar atiyor, GS 2. baskani ile foto sizdiriyor, röportajlar veriyor.

Bu Monaco yönetimi hala neyin pesinde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt