- 18 Temmuz 2009
- 81.985
- 239.458
- 5.263
Valla yanlış olsa Abdür bey gitmezdi herhalde Monaco'ya, gene noldu kimbilir.Abi basligi el tigre yapmistin ya yanlış duyum mu aldin acaba![]()
![]()
——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla yanlış olsa Abdür bey gitmezdi herhalde Monaco'ya, gene noldu kimbilir.Abi basligi el tigre yapmistin ya yanlış duyum mu aldin acaba![]()
![]()
——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!
Bu dizilise getir nesta ile cannavaroyu koy napacak aquaFalcao gelince bu görüntü düzelecek inş
bu kadar kupa taktik bilmeden gaz vermekle alınıyorsa ftnin allahlığını ilan etmesi lazım zatenTerimin gaz dışında verdiği şeyler buradan çine yol olur
basfi bural
Monaco’nun bonservis istediği ortada.
Mendes’in izni olmadan Falcao, Albayrak ile o fotoğrafı çektirmez. Sosyal medyada iz bırakmaz.
Falcao’nun yaptığı kısaca “Salın beni kardeşim”
Nice Matin, France Football, L’Equipe. Hepsi Petrov’a çalışıyor.Reyis yat uyu yav, Falcao gelmedikce daha cok gerilecek buralar tabi.Yav burada kimse FT taktik bilmiyor demedi ki, hemen FT fanboylari basti burayi. Biraz okudugunuzu anlamaya calisin, görüs acinizi gelistirin. 100 kupa bile alsa bir insan elestirilemez degildir. Keza Klopp ile dalga geciliyor, Mou son dönemlerde düsüste diye adama denilmedik kalmadi vs.
Hocaya allahini seven biri "futbolun temel prensiplerini" hatirlatabilir mi?
Hani su hicbir hazirlik macinda uygulamadigimiz kompakt oyun.
sen daha sabah yok yangın yapmayın yok laf edenlerin yaşı küçük yok realist değilsiniz sakin olun falan diye aklınca alay ediyodun insanlarla ne anlatıyon şimdi burdaYav burada kimse FT taktik bilmiyor demedi ki, hemen FT fanboylari basti burayi. Biraz okudugunuzu anlamaya calisin, görüs acinizi gelistirin. 100 kupa bile alsa bir insan elestirilemez degildir. Keza Klopp ile dalga geciliyor, Mou son dönemlerde düsüste diye adama denilmedik kalmadi vs.
Monaco hepimize bir sey ogretti umarim kot kafali abdurrahim bey de ogrenmistir"Ben Yedder ve Rony Lopes'in Monaco ile, Falcao'nun da Galatasaray ile sözleşme imzalaması bekleniyor. (Eurosport France) https://t.co/TkQMBAsFJN
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben yangin mi yapiyorum? Takim olmayan oyun seklini elestiriyorum. Bu sadece transferle cözülecek durum degil diyorum. Burasi tartisma platformu degil mi?sen daha sabah yok yangın yapmayın yok laf edenlerin yaşı küçük yok realist değilsiniz sakin olun falan diye aklınca alay ediyodun insanlarla ne anlatıyon şimdi burda
2 sene üst üste ikişer başakşehir ve bjk maçlarında şenola da abdüle de taktik dersi verdi terim.bunlar hala gelmiş kuşların ağzıyla gaz falan diyor. klopp guardiola mourinho gibi hocalar gaz vermiyor mu sanıyorsunuz.yeri geliyor kenarda kendini parçalıyor klopp.Ula ne boş yapıyorsunuz.
Mourinho,guardilo,.sarri,klop, vsss. Saydiginiz adamların yerinde FT olsa öyle takımlarda . Taktiğin tillani oynatır.
Fieoritina da olduğu dönem kulüp borç batağında olmasa 2 oyuncu olsa şampiyonluğa oynuyor du ve kupa aldı bıraktığı takım.
Kaldınız,costacurta grandeyi harcamasalar Milan efsanesinde olurdu. Tabi kendi hataları da vardı o dönem çok önemli adamları ayar veririm havası ters tepti.
Boş adam olsa UEFA,süper kupa ve dünya 3 takımı, akdeniz oyunları. Çeyrek final ve 2 tür goremezdi bu ülke hem milli takım hem Galatasaray da. Gaz çıkarma deyip durmayin adama.
İşinize gelince Galatasaray ruhu oluyor, işinize gelince gaz oluyor. Ruh katıyor makine gibi islemiyorsa takım. Bu kadar basit. Hatalarını saçmalıkları yok saymiyorum.