Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bayrama girdik gireli nöbet bitik halde. Belli ki bizim yöneticiler 2 günlük bayram arası verdi saçma bi şekilde.yarından itibaren bayramın etkisinden çıkmaya başlar yönetim umarım

Ula ne boş yapıyorsunuz.

Mourinho,guardilo,.sarri,klop, vsss. Saydiginiz adamların yerinde FT olsa öyle takımlarda . Taktiğin tillani oynatır.

Fieoritina da olduğu dönem kulüp borç batağında olmasa 2 oyuncu olsa şampiyonluğa oynuyor du ve kupa aldı bıraktığı takım.

Kaldınız,costacurta grandeyi harcamasalar Milan efsanesinde olurdu. Tabi kendi hataları da vardı o dönem çok önemli adamları ayar veririm havası ters tepti.

Boş adam olsa UEFA,süper kupa ve dünya 3 takımı, akdeniz oyunları. Çeyrek final ve 2 tür goremezdi bu ülke hem milli takım hem Galatasaray da. Gaz çıkarma deyip durmayin adama.

İşinize gelince Galatasaray ruhu oluyor, işinize gelince gaz oluyor. Ruh katıyor makine gibi islemiyorsa takım. Bu kadar basit. Hatalarını saçmalıkları yok saymiyorum.

Monaco’nun bonservis istediği ortada.
Mendes’in izni olmadan Falcao, Albayrak ile o fotoğrafı çektirmez. Sosyal medyada iz bırakmaz.
Falcao’nun yaptığı kısaca “Salın beni kardeşim”
Nice Matin, France Football, L’Equipe. Hepsi Petrov’a çalışıyor.

Bulent abi dogru yazmis yine

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yav burada kimse FT taktik bilmiyor demedi ki, hemen FT fanboylari basti burayi. Biraz okudugunuzu anlamaya calisin, görüs acinizi gelistirin. 100 kupa bile alsa bir insan elestirilemez degildir. Keza Klopp ile dalga geciliyor, Mou son dönemlerde düsüste diye adama denilmedik kalmadi vs.

Yav burada kimse FT taktik bilmiyor demedi ki, hemen FT fanboylari basti burayi. Biraz okudugunuzu anlamaya calisin, görüs acinizi gelistirin. 100 kupa bile alsa bir insan elestirilemez degildir. Keza Klopp ile dalga geciliyor, Mou son dönemlerde düsüste diye adama denilmedik kalmadi vs.
Reyis yat uyu yav, Falcao gelmedikce daha cok gerilecek buralar tabi.

Yonetim ise birazda olsa ayip ediyor. Lakin; Yellowfriday var kosun demeyi biliyor, stadta antreman var kosun, Redfriday var kosun eee ama bi aciklama yapin bizi canlari isteyince unutuyorlar

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Modern futbola ayak uydurmanın dönemi anlaşılamıyor gibi. Mou üst düzey bir teknik direktör değil artık, tam da bu sebepten dolayı. 2004te 2005te 2010da buna ihtiyacı yoktu, 2012de yakalar gibi oldu ama sonrası pek olmadı.

Dünyanın belki de en iyi sistem takımı Atletico bile kan değiştiriyor, geçmiş geçmişte kaldı, günceli takip etmek zorundayız.

Bu transfer dönemini al-sat olayında ekside kapatıp,bunu devre arası telafi etme şansımız var mı?..Yoksa 2 eylül e kadar bir şekilde oyuncu satıp artıya geçmek zorunda miyiz?..

sen daha sabah yok yangın yapmayın yok laf edenlerin yaşı küçük yok realist değilsiniz sakin olun falan diye aklınca alay ediyodun insanlarla ne anlatıyon şimdi burda

sen daha sabah yok yangın yapmayın yok laf edenlerin yaşı küçük yok realist değilsiniz sakin olun falan diye aklınca alay ediyodun insanlarla ne anlatıyon şimdi burda
Ben yangin mi yapiyorum? Takim olmayan oyun seklini elestiriyorum. Bu sadece transferle cözülecek durum degil diyorum. Burasi tartisma platformu degil mi?

Ula ne boş yapıyorsunuz.

Mourinho,guardilo,.sarri,klop, vsss. Saydiginiz adamların yerinde FT olsa öyle takımlarda . Taktiğin tillani oynatır.

Fieoritina da olduğu dönem kulüp borç batağında olmasa 2 oyuncu olsa şampiyonluğa oynuyor du ve kupa aldı bıraktığı takım.

Kaldınız,costacurta grandeyi harcamasalar Milan efsanesinde olurdu. Tabi kendi hataları da vardı o dönem çok önemli adamları ayar veririm havası ters tepti.

Boş adam olsa UEFA,süper kupa ve dünya 3 takımı, akdeniz oyunları. Çeyrek final ve 2 tür goremezdi bu ülke hem milli takım hem Galatasaray da. Gaz çıkarma deyip durmayin adama.

İşinize gelince Galatasaray ruhu oluyor, işinize gelince gaz oluyor. Ruh katıyor makine gibi islemiyorsa takım. Bu kadar basit. Hatalarını saçmalıkları yok saymiyorum.
2 sene üst üste ikişer başakşehir ve bjk maçlarında şenola da abdüle de taktik dersi verdi terim.bunlar hala gelmiş kuşların ağzıyla gaz falan diyor. klopp guardiola mourinho gibi hocalar gaz vermiyor mu sanıyorsunuz.yeri geliyor kenarda kendini parçalıyor klopp.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt