Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Önceden günlük rutinimiz belliydi artık o kadar uzadı ki rutinler haftalık oldu.
- Pazartesi ve Salı kıpırdanmalar yaşanır. Kritik 48-72 saatlik süreçlere girilir
- Perşembe günü hafta sonuna kadar bekleyin haberi düşer.
- Hafta sonu da en geç Salı ya da Çarşamba derler.
Son haftaların değişmez rutini

Bu transfer dönemini al-sat olayında ekside kapatıp,bunu devre arası telafi etme şansımız var mı?..Yoksa 2 eylül e kadar bir şekilde oyuncu satıp artıya geçmek zorunda miyiz?..

Devre arasında kapatma şansımız var açığı. Hatta Nisan veya Mayıs ayına kadar.

avatarımdaki fatih terim bir taktik deha idi

kendisi 2002 baharında bir uçak kazasında hayatını kaybetti

yerine 2002 yazında şenol güneşin dünya kupası başarısını gölgelemek adına jossi cohen getirilip özhan başkan kandırılarak Galatasarayımıza hoca yapıldı, başarısız olacağı anlaşılınca sansasyon yaratmak amacıyla fenerden 6 yedirildi 1.5 sene sonra da istifa etti

bu süreçten sonra jossi cohenin elde ettiği çoğu başarı mason lobisinin yardımıyla doğaüstü güçlerin etkisiyle gerçekleşmiştir

ayrıca bu kadar gülecek ne vardı

fatihterimklübede.jpg

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yangın Tayfa'ya sesleniyorum:

İki tane hedef var:

1- Şampiyon olmak yani günü kurtarmak
2- Mali yapıyı düzeltmek ve FFP'den kurtulmak yani geleceği kurtarmak

Transfer veya transferde adı geçen isimler bir hedef değildir, araçtır. Hocamız birinci hedefi gerçekleştirmek için hangi aracı seçerse saygı duymalıyız. Hoca şampiyon olacağını inanıyorsa transfer yapılmayabilir de.
Hepimiz istiyoruz en iyi oyuncularla eksiksiz bir takımımız olsun diye ama şartlar buna uygun olmayabiliyor. Bu şartları yerine getirebilmek için yukarıda yazılan ikinci hedefe ulaşmak gerekiyor ki mevcut yönetim bu konuda şimdiye kadar hiçbir yönetimin olmadığı kadar başarılı.

Taraftarın çıkarttığı yaygara zaman zaman yönetimi de yanlış kararlar almaya zorluyor. Bazen de transferleri zorlaştırıyor/engelliyor.

Tavsiyem (hala en güçlü şampiyonluk adayı olarak) arkanıza yaslanın ve tadını çıkartın.

CL'de başarı bekleyen renktaşlarıma da "Keşke" diyorum ama öncelikle 2. hedefe ulaşmamız gerekiyor bana kalırsa. Öteki türlü düşününce sükut-u hayale uğramamak lazım.

Monaco’nun bonservis istediği ortada.
Mendes’in izni olmadan Falcao, Albayrak ile o fotoğrafı çektirmez. Sosyal medyada iz bırakmaz.
Falcao’nun yaptığı kısaca “Salın beni kardeşim”
Nice Matin, France Football, L’Equipe. Hepsi Petrov’a çalışıyor.

Bulent abi dogru yazmis yine

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sonuc

Fazia olurmu diye bir soru....

İsimlere takılmayalim. Söylemleri ve işleri bu kadar karmakarışık götürmeleri. Evet transfer takımin bütün sorunlarını cozmeyecek ama

Araba gidiyor ama rampaya geldigi zaman stop mu eder yoksa patinaj çekip devam mı eder bilmiyorum. Şoför iyi ama araba Toros mu yoksa Mercedes mi.

Ferrari vs demiyorum zaten onlar m.city, barca filan .

Hocayı yersizce eleştirmek ne kadar yanlışsa taktik ustası görmek de o kadar yanlış. Olumlu yanları da var olumsuz yanları da, bizim için olumlular daha fazla, biz akbabaların olduğu ortamda her türlü onun yanındayız ancak bu onu eleştirilemez yapmaz, hayatı uçlarda yaşamayı veya düşünmeyi bırakın hocanın da dediği gibi ASLOLAN GALATASARAYDIR.

Hocayı yersizce eleştirmek ne kadar yanlışsa taktik ustası görmek de o kadar yanlış. Olumlu yanları da var olumsuz yanları da, bizim için olumlular daha fazla, biz akbabaların olduğu ortamda her türlü onun yanındayız ancak bu onu eleştirilemez yapmaz, hayatı uçlarda yaşamayı veya düşünmeyi bırakın hocanın da dediği gibi ASLOLAN GALATASARAYDIR.
Aynen öyle.

"Ben Yedder ve Rony Lopes'in Monaco ile, Falcao'nun da Galatasaray ile sözleşme imzalaması bekleniyor. (Eurosport France) https://t.co/TkQMBAsFJN

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
haberin orjinali.

Olumsuz yanı kesinlikle kendisinden daha buyuk ya da daha buyuk yetkileri olabilecek isimlere yer vermiyor.Drogba yurutse transfer gorusmelirini ujfaluji sportif direktor olsa ne kaybederiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt