Tugay Ponçaklı
Kırmızı Üye
- 28 Ağustos 2018
- 1.911
- 1.941
- 698
Yaparlar guzel kardesim yaparlar bunlarin Allahı yok onu da yaparlar.utanmazlar bir de ben yedder icardi falcao yaparlarmi .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaparlar guzel kardesim yaparlar bunlarin Allahı yok onu da yaparlar.utanmazlar bir de ben yedder icardi falcao yaparlarmi .
Yani o 3luyu yapamazlar Avrupa'da da yoklarher şey beklenir onlardan ama bizim yöneticiler Falcao'yu alacağımızdan çok emin gibi davranıyorlar.
gelmesin zaten soğudum baya bu işten dünya parayı vercez de napıvercek falcao bize ekstradanDemek 433 oynayacaklar. İcardi falcao yedder. İyi kadro iyi

Başkanı da .bneymiş zaten.Monaco şerefsiz bir kulüptür.
Bakayoko Falcao'nun oldugu takima gidecektir. TeyitliBakayoko'yu da alırlar 4-3-3 tamamdır.
Bastir parayı al monacoMonaco; Roma, Napoli ve Juventus'un da ilgilendiği Mauro Icardi'yi gündemine aldı. (Sky Italia)
Neee'alakağ abi
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bu taraftara müstehak inş topalı alırlar 11 oyuncusuÖn liberoya M.Topal'ı alacağız ya işte. Yerli Yaya Toure.
Demek 433 oynayacaklar. İcardi falcao yedder. İyi kadro iyi
İstediğimiz kadroyu kurdu gavatlar. Baka,Falcao,Henry.Bakayoko Falcao'nun oldugu takima gidecektir. Teyitli
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
gelmesin zaten soğudum baya bu işten dünya parayı vercez de napıvercek falcao bize ekstradan
Resimdeki sen misin?bu taraftara müstehak inş topalı alırlar 11 oyuncusu
Haydaa.niye daha önce söylemediniz bunu.Kubat tokmakçi reisi gönderirdik transfer görüşmelerineBaşkanı da .bneymiş zaten.
Lyon taraftarları öyle diyor
Onların ben amonacoyum...Bu Monaco'nun derdi kesinlikle bonservis degil...
evetResimdeki sen misin?