Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera
***-Luyindama-Marcao-Nagatomo
Nzonzi
Feghouli-Belhanda-Seri-Babel
Falcao​

fonseca acıklama yapmstı nzonziyi düsünmüyorum diye zaniolo var 99 dogumlu o cocugu oynatacak kolarovda kadroda kalmasını istiyorum demisti

Radja daha iyi bence.

Normal şartlarda hücum katkısı yüksek, daha komple bir oyuncu olduğu için evet ama bizim Nzonzi'ye daha çok ihtiyacımız var. Radja haberleri varken ona da sıcak bakıyordum tabi, kalitesi tartışılmaz lakin Seri-Belhanda ikilisini tamamlama adına Nzonzi daha doğru bir tercih olur. Ayrıca bu sezonki kanatlarımız da hem tarzları hem yaşları gereği takım savunmasına çok destek olacak oyuncular değil. Garry ve Onyekuru daha çalışkan oyunculardı. Bu nedenle bu açığı dengeleyebilmek adına bir adet defansif yönü kuvvetli bir oyuncu almak daha iyi olur.

bir iki yerde rastladıgım haber cevirenlerden ve cevirdiğim kısmıyla nzonzi şampiyonlar liginden ötürü bizi tercih edebilirmiş

Adamlar daha yemi 20 küsür milyona almadılar mı bu adamı niye versinler bize.

nzonzi orta sınıf fabinho'su olarak havadan yerden tüm defansif ihtiyacımızı karşılar. sadece takımın genel hız ve atletizmini iyice düşürmemize değmesi için bir zahmet çok kaliteli bir pas takımı olmamız gerekir ki nagatomo hariç ona müsaitiz esasında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt