kadroya bile alınmıyor adamroma niye versin ya nzonziyi
sebebi neymiş? kandırıyolar taraftarı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kadroya bile alınmıyor adamroma niye versin ya nzonziyi
sebebi neymiş? kandırıyolar taraftarı
Kremi yanımızda mı getiriyoruz?Muhabir: "Galatasaray'ın 24 yaşındaki forvet Shomurodov'u izlediği ve takibe aldığı konuşuluyor."
Rostov TD Karpin: "50 M € verirlerse olur."
![]()
| Steven #Nzonzi, Şampiyonlar Liginde yer alan bir takımda forma giymek istiyor.Şimdi olmaz ama devre arasında ikisinin de değişmesi lazım bu arada Linnes'e de ilk 11 düzeyinde güvenmiyorum. Geleli 3 sene oldu ama hiç ilerletemedi kendisini üstelik bu sene çok kötü başladı sezonaElimden gelse ben de ikisini birden değiştiririm ama maalesef ikisi birden gitmez gibi
Linnesin solda daha iyi oynadığını da düşünürsek ben naga mariano linnes üçlüsünden marianonun gönderilmesini tercih ederim
Kendini sakatlarRoma birakmaz bu adamı.Bırakmasi için bir sebep yok.
Gelirse çok iyi olur.EPL La Liga ve Seri A görmüş birisi.Umarim gelir.Roma göndereceğini aciklamisti
Alamaz fBNzonzi fener haberleri dolaşıyordu dün
Birden bizimle adı anılması ilginç
Hocam da durumun farkındadırŞimdi olmaz ama devre arasında ikisinin de değişmesi lazım bu arada Linnes'e de ilk 11 düzeyinde güvenmiyorum. Geleli 3 sene oldu ama hiç ilerletemedi kendisini üstelik bu sene çok kötü başladı sezona
Ben ciddi ciddi Şener'e şans tanıyorum rakipleri Mariano ve Linnes böyle devam ederse, düşün o kadar ümitsizim artık beklerimizden
Suleyman UlusBu karı bizim taraftara manyak diyordu türkçe çeviriyle atmış![]()
![]()

O zaman elnenyNah gelir nzonzi