Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fulham ile bizi kıyaslaman pek hoş değil açıkçası. Tamam CL yarı final abartı olabilir ama Fulham dediğimiz takım, EPL'i izleyenler bilir, Ranieri ile birlikte 5-4-1 gibi çağ dışı bi taktiğe büründü. Seri'nin yanında stoper menşeili bir oyuncu oynadı. Seri'yi ve Babel'i kendi özellerinde değerlendireceksek hücum takımlarındaki dönemlerine bakmak lazım

Hoş olmayacak bir durum yok. Adam CL yarı finali diyor. Sonra adamdan Hagi performansı bekleyip söven bir kitle var.

Seri niye istanbula geliyor

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Samatta icin luyindama’ya yapilann teklifin aynisi yapilmis kiralik ve zorunlu satin alma opsiyonlu

Hareketli forvet şart.Feghouli ve babel çok hareketli değiller. 5+7 gibi bir opsiyonu kabul ederler sanıyorum

Hoş olmayacak bir durum yok. Adam CL yarı finali diyor. Sonra adamdan Hagi performansı bekleyip söven bir kitle var.
CL yarı finali bir hayaldir olur ya da olmaz. Eylül ayında kim Tottenham'a bakıp final oynar bu takım derdi? Hiç kimse. Ama oynadılar.
Seri'den Hagi performansını beklememek gerektiğini Seri'nin özellikleri ile anlatmak lazım, oynadığı takım küme düştü diyerek değil.

altay erce bilmem ne denirken hep gökhan akkan ve bu çocuğun ismini söyledim 2sinden biri gelmeyecekse Çipe kalsın zaten
Bu arada Ankaragüçlü arkadaşlar Altay'ın gitmesine çok üzüldü. Çok iyi bir kaleci diyorlar. fenerde 11 e girebilir onların yorumlarına göre...

CL yarı finali bir hayaldir olur ya da olmaz. Eylül ayında kim Tottenham'a bakıp final oynar bu takım derdi? Hiç kimse. Ama oynadılar.
Seri'den Hagi performansını beklememek gerektiğini Seri'nin özellikleri ile anlatmak lazım, oynadığı takım küme düştü diyerek değil.

ben bu şekilde yorumluyorum sen o şekilde , yorum farkı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt