Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Guangzhou Evergrande, Galatasaray’la temasa geçerek Mbaye Diagne’nin fiyatını sordu. Yanıt: “18 Milyon Euro” (SporArena)

Bu arada Ankaragüçlü arkadaşlar Altay'ın gitmesine çok üzüldü. Çok iyi bir kaleci diyorlar. fenerde 11 e girebilir onların yorumlarına göre...
Şu an fener kimi alırsa 11e girer oyuncunun çok iyi olmasına gerek yok takım rezalet zaten

Tahmin:

Bugün Okan KAP
Yarin Emre KAP
Cuma Seri KAP

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

üleyman Rodop
@SuleymanRodop
·
1 Min.
Genel bilgi..
Seri bu gece geç saatlerde İstanbul ‘da olacak. Yarın sağlık kontrolü ve mutlu son..
Luyindama’da problem yok. Terim milli takımda olduğu için izin verdi. Resmî kap açıklamasından sonra Avusturya kampına katılacak.

Belhanda 23. Şampiyonluk hedefi ile mekik çekiyoe şuan, hala satmaya çalışıyorsunuz forumda, Fatih hoca ilk 11e ilk Belhandayı yazıyor

Rodop: Seri Bu gece geliyor

duygusal davranıyor olabilirler altay çok yetersiz geldi bana
Ben hiç alıcı gözüyle izlemedim. Bilmiyorum. Ama sıkı takip eden arkadaşlarım var. Alt yapıdayken de çok baskı kuruyorlarmış A takım kalesini alsın diye. Tabi ki Ankaragücü için üst düzey bir kaleci olup büyük takımın yükünü kaldıramayabilecek bir oyuncu olma olasılığı da var.

Yine söylüyorum Ankaragüçlülerin ağzı ile söylüyorum bunları. Kendi fikrim falan değil kesinlikle...

Seri iyi guzel transfer, lakin bircogumuz bu oyuncuyu bundan 1 ay oncesine kadar tanimiyordu veya takip etmiyordu diye tahmin ediyorum. Ne olduda 1 ay icinde boyle bir degisim sergiliyoruz forum olarak. Lutfen asiri gaza gelmeyelim. Iyi guzel topcu, ama kurtarici falan degil. Seriyi aldik diye CL ceyrek final yapalim diyen var. Yapalim tabi, lakin bir Seri ile olacak degil bu isler.

Seri bu sezon Fulhamda yoklari oynadi. Benimsenmedi diye okudum forumlarinda. Bence beklentilerle cosmayalim. Cok katki verecektir evet, ama karsilayamayacagi beklentilere girmeyelim. Biraz transfer açlığından kaynaklanan bir durum, her kalburustu oyuncudan deli bir performans bekliyoruz. Transfer risk isidir. Umarim bu risk tutar

Seriyi 1 ay öncesine kadar bilmeyen futbol cahilidir.

Süleyman Rodop
@SuleymanRodop
·
1 Min.
Genel bilgi..
Seri bu gece geç saatlerde İstanbul ‘da olacak. Yarın sağlık kontrolü ve mutlu son..
Luyindama’da problem yok. Terim milli takımda olduğu için izin verdi. Resmî kap açıklamasından sonra Avusturya kampına katılacak.

Abi açıklayın da bitsin niye uzuyor o zaman , yeni transfer sanki tatili beklemek anlamsız.

Seri kiralik gelecek

Samatta icin de kiralik + zorunlu satin alma teklif ettigimiz konusuluyor

Bu durumda yönetim ve teknik heyetin plani diagne’den gelecek olan parayla 1 orta saha daha alinacak

Seri icin 2 milyon kiralama olsa,samatta icin 3 milyon olsa ve diagne satilirsa bi 5-6 milyon kaliyor

Banega icin ugrasilir olmazsa mensah gelir veya baska biri bakalim artik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt