Volkan Yener
Tecrübeli Üye
- 15 Haziran 2009
- 7.038
- 4.064
- 1.748
Gelsin kap yansın ortalık ....
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gençler sınava giren var mı diyeceğim ama forum bildiğin dinazor doldu 30 yaş altı adam yok
Şu an fener kimi alırsa 11e girer oyuncunun çok iyi olmasına gerek yok takım rezalet zatenBu arada Ankaragüçlü arkadaşlar Altay'ın gitmesine çok üzüldü. Çok iyi bir kaleci diyorlar. fenerde 11 e girebilir onların yorumlarına göre...
Saplamayacaklarsa olabilir tabi,ama diger turlu gelmesin ki saplayacaklar.
Kazik seklinde olmayacaksa ben de isterim her turlu.Kimse istemiyor ama ben Deniz Türüç ü çok istiyorum . Feghouli ye Harika bir yedek olur
Ben hiç alıcı gözüyle izlemedim. Bilmiyorum. Ama sıkı takip eden arkadaşlarım var. Alt yapıdayken de çok baskı kuruyorlarmış A takım kalesini alsın diye. Tabi ki Ankaragücü için üst düzey bir kaleci olup büyük takımın yükünü kaldıramayabilecek bir oyuncu olma olasılığı da var.duygusal davranıyor olabilirler altay çok yetersiz geldi bana
Kimse istemiyor ama ben Deniz Türüç ü çok istiyorum . Feghouli ye Harika bir yedek olur
Seri iyi guzel transfer, lakin bircogumuz bu oyuncuyu bundan 1 ay oncesine kadar tanimiyordu veya takip etmiyordu diye tahmin ediyorum. Ne olduda 1 ay icinde boyle bir degisim sergiliyoruz forum olarak. Lutfen asiri gaza gelmeyelim. Iyi guzel topcu, ama kurtarici falan degil. Seriyi aldik diye CL ceyrek final yapalim diyen var. Yapalim tabi, lakin bir Seri ile olacak degil bu isler.
Seri bu sezon Fulhamda yoklari oynadi. Benimsenmedi diye okudum forumlarinda. Bence beklentilerle cosmayalim. Cok katki verecektir evet, ama karsilayamayacagi beklentilere girmeyelim. Biraz transfer açlığından kaynaklanan bir durum, her kalburustu oyuncudan deli bir performans bekliyoruz. Transfer risk isidir. Umarim bu risk tutar
Rodop: Seri Bu gece geliyor
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Süleyman Rodop
@SuleymanRodop
·
1 Min.
Genel bilgi..
Seri bu gece geç saatlerde İstanbul ‘da olacak. Yarın sağlık kontrolü ve mutlu son..
Luyindama’da problem yok. Terim milli takımda olduğu için izin verdi. Resmî kap açıklamasından sonra Avusturya kampına katılacak.
Rodop: Seri Bu gece geliyor
Nerede yapacaksın askerliği?Hadi olm Pazartesi askere gidiyoruz şu Seri ve Samatta işini en geç Pazar'a kadar çözün de kafamız rahat gidelim.
Seriyi 1 ay öncesine kadar bilmeyen futbol cahilidir.