Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
feneri fikko transferlere yönlendirip bombaları patlatıyoruz. tbr yönetim

Falcaoyu kupa amerikada izledim beni hiç cezbetmedi nedense. Satılabilecek birini alırsak bu kadronun ekmeğini çok yiyebiliriz. Cenkin 25e gittiği ortamda bizde bi cl performansıyla o paralara oyuncu satabiliriz
Samatta da afrika uluslar kupasında leş oynadı.

Bizde itin götüne soktuğumuz ndiaye turnuvanın 11ine girecek belkide. Çok iyi maçlar çıkardı.

Yani ne olacağı belli değil şuan da

falcao geldi sanırım herkes yazmaya başlıyor

samaatta ile ilgili cıkan haberlere baktım da bloklarda haziranda the sun'da cıkan aston villa ve bikaç premier lig takımının ilgisinden bahsetmişler.yeni haber yok ingiltere ile ilgili,leicester ismi yok

Arkadaslar tanistirayim: Falcao->ceza sahasinda dunyanin en etkili forvetlerinden biri

falcao+samata yapıyormuşuz bide üffff diyorum

Falcao'nun maaşını konuşuyor da herkes kimse bu adam Monaco'ya ima atarken 27 yaşında ve Avrupa'nın en çok talep gören forvetlerinin başında geldiğinden bahsetmiyor bu adam şu anda 33 yaşında ve son seneleri boşa geçmiş gibi

Tabi ki de bu adamı getirip 2.5 mil.€ maaş ile oynatırız demiyorum da son anda kurtulduğumuz Muriqi kazığından daha fazla olmaz Falcao'nun maliyeti

Evet çok uzun süreli çok üst düzey verimli bir transfer olmayabilir ama Falcao'dan bahsediyoruz abi düşünün Gomis bu lige 32 yaşında geldiğinde neler yaptığını Falcao'ya ceza sahasında bir tane sandalye koyalım orada otursun yine STSL'de dengeleri değiştirir yahu Wagner Love'ın üst düzey performans gösterdiği ligimizde Falcao neler yapmaz ki ?

Gençler yorumlarınız çok iyi. Bu Beşiktaş ve Fenerbahçe taraftarının yorumlarını okuyorum da adamlar bitmiş. Birisi 6s yazıyor öbürü garip gureba lakaplar takıyor. Yemin ederim sosyal medya dahil bizim taraftarın yeri çok ayrı. Böyle devam.

Bu arada ben bu Esiti kardeşimizi çok beğendim ama Wanyama-Seri-Banega orta sahası nasıl olur bilmiyorum. Gol yermiyiz emin değilim.
ben de videolardan izlediğim esiti bir harika ofansif manada katkısı yok gibi ama top ayağındayken yanına adam yaklaştırmıyor harika bir şey

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt