Volkan Kolcak
Sarı Üye
- 27 Ağustos 2015
- 942
- 644
- 853
Falcao türkiye liginde 38 yasina kadar gol krali olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yedirmezleeer
Samatta da afrika uluslar kupasında leş oynadı.Falcaoyu kupa amerikada izledim beni hiç cezbetmedi nedense. Satılabilecek birini alırsak bu kadronun ekmeğini çok yiyebiliriz. Cenkin 25e gittiği ortamda bizde bi cl performansıyla o paralara oyuncu satabiliriz
Tek faydasi PR olur forma satarsin reklam yaparsin herkes seni konusurBak hele adamlar şuan Falcao transferine geleceğe dönük değil diye reddediyor Biz bu kafaya döndüysek iyi yoldayız demektir. Ama Falcao da gelse ses etmem yani![]()
Bu kadro lig tarihinde gol rekoru kirmazsa basarisiz sayarim net.------------Morgan----------
-----Seri----------Banega----
Feghouli----------------Babel
-------------Falcao------------
91 puanla şampiyon oluruz
falcaoSamatta mi falcao mu
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu kadro lig tarihinde gol rekoru kirmazsa basarisiz sayarim net.
neden heis
Arkadaslar tanistirayim: Falcao->ceza sahasinda dunyanin en etkili forvetlerinden biri
ben de videolardan izlediğim esiti bir harika ofansif manada katkısı yok gibi ama top ayağındayken yanına adam yaklaştırmıyor harika bir şeyGençler yorumlarınız çok iyi. Bu Beşiktaş ve Fenerbahçe taraftarının yorumlarını okuyorum da adamlar bitmiş. Birisi 6s yazıyor öbürü garip gureba lakaplar takıyor. Yemin ederim sosyal medya dahil bizim taraftarın yeri çok ayrı. Böyle devam.
Bu arada ben bu Esiti kardeşimizi çok beğendim ama Wanyama-Seri-Banega orta sahası nasıl olur bilmiyorum. Gol yermiyiz emin değilim.