Cenk Doğan
Sarı Üye
- 5 Temmuz 2019
- 875
- 421
- 558
Falcao nun 8 m euro maaşı olduğunu da unutmamak gerek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
PESSSSSMuslera
Mariano.. Luyindama.. Marcao.. Nagatomo
Belhanda.. Seri.. Banega
Feghouli.. Falcao.. Babel/Onyekuru
Way anasını
Samatta tabikiSamatta mi falcao mu
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Net Samatta en az 5 sene aslan gibi oynar 5 de bir fiyatina oynar falcao cine arabistana gitsinFalcao mu Samatta mı ? Bence ileriye dönük bakmamız lazım o yüzden samatta diyorum. Falcao da gelse sevinirim orası ayrı.
4,5m + primlerle 6m alacakmis

Son senesi oldugu icin farketmez, artik bu paralari baska bir yerde daha bulamaz. 2-3 yillik sozlesme kapmak isteyecektir, yillik 4 milyon euro dan olur yani ama dogru bir transfer politikasi mi olur, orasi tartisilir..Falcao nun 8 m euro maaşı olduğunu da unutmamak gerek.
Unutulmuş yetenek
artık günümüz futbolunda 3 tane 8 numara ile oynamak makbulmuş sayın hocamız da modayı takip edecekArkadaslar bu seri kardes 6 icin mi 8 icin mi alindi? Ona göre diger transferler hakkinda kafa yoralim
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Adamda soğuk havalarda vücudu reaksiyon veriyormuş, az araştırdım barçanın o yüzden vazgeçtiği belirtiliyor ama ispanya gibi bi yerde ne kadar soğuk olabilir hava yani. Ama serinin kendi ağzından açıklamasını yayınlamışlardı soğuk havalarda vücudumda şişlikler oluyor diyeNE HASTALIĞI VAR YANLIŞ OLDU MODERATÖRLER ARKADAŞIN YORUMUNA CEVAP VERECEKTİM HASTALIK DEYİNCE OLDU KUSURA BAKMAYIN MERAK ETTİM
Aynı fikirdeyiz bir benim sanıyordum linç edilmekten korkuyordum. Futbol zekası yok herifte bir kere.Onyekuruyu begenmeyen tek benim herhalde.tamam önemli maclarda gol falan atti ama babelin kalite olarak pabucu olamaz
LinkDemirkol ne sacmaliyor