Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seri geldi forum çöktü
Banega gelirse ne olur ...

Mehmet Demirkol: "Türkiye'de en çok tutan şey güçlü ve mağdur olmak. Hem en güçlü hem en mağdur. Bizde çok tutan bir hikaye. Herkes buradan yürüyor." (Socrates Youtube) https://t.co/La2dsy3gdD

Mehmet Demirkol: "Galatasaraylılar kızıyor bana. 'Fatih Terim'in, bizim hakkımız yendi şampiyonluklar'... Ya Fatih Terim, Galatasaray ile 9 sezon bitirmiş, 8'inde şampiyon olmuş. 9 sezonda 17 defa şampiyon olunur mu? Ne zaman hakkın yendi, nasıl oldu? Mantıklı değil yani."

Mehmet Demirkol: "Benim hakkım yeniyor diyor. E 9'da 8 şampiyonluk nasıl oldu? Biz hakemleri de yendik diyor. Hakemi yenemezsin kardeşim. Hakem istemiyorsa seni şampiyon yapmaz." (Socrates Youtube)

Falcao nun 8 m euro maaşı olduğunu da unutmamak gerek.
Son senesi oldugu icin farketmez, artik bu paralari baska bir yerde daha bulamaz. 2-3 yillik sozlesme kapmak isteyecektir, yillik 4 milyon euro dan olur yani ama dogru bir transfer politikasi mi olur, orasi tartisilir..

Gençler yorumlarınız çok iyi. Bu Beşiktaş ve Fenerbahçe taraftarının yorumlarını okuyorum da adamlar bitmiş. Birisi 6s yazıyor öbürü garip gureba lakaplar takıyor. Yemin ederim sosyal medya dahil bizim taraftarın yeri çok ayrı. Böyle devam.

Bu arada ben bu Esiti kardeşimizi çok beğendim ama Wanyama-Seri-Banega orta sahası nasıl olur bilmiyorum. Gol yermiyiz emin değilim.

Ömer toprak nasil olur yerli rotasyonu icin ? Dortmunda artik hic sansi kalmadi.

NE HASTALIĞI VAR YANLIŞ OLDU MODERATÖRLER ARKADAŞIN YORUMUNA CEVAP VERECEKTİM HASTALIK DEYİNCE OLDU KUSURA BAKMAYIN MERAK ETTİM
Adamda soğuk havalarda vücudu reaksiyon veriyormuş, az araştırdım barçanın o yüzden vazgeçtiği belirtiliyor ama ispanya gibi bi yerde ne kadar soğuk olabilir hava yani. Ama serinin kendi ağzından açıklamasını yayınlamışlardı soğuk havalarda vücudumda şişlikler oluyor diye

Falcao'ya bonservis gitmeyeceğinden dolayı iyi olur. Falcao+Samatta düşünülüyordur belki de. İlginç bir dönem olacak hayırlısı.
Mitroglou kalacak mi acaba

Hastaligindan degil. Orhan ulucayi dinledim. 40 milyona anlasmis nice ile barca. Nice son anda fiyati 50 milyona cekmis ve transfer yatmis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt