Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seri - Banega - Belhanda

Neye göre olmaz deniyor çözemiyorum , Ligimizi biliyoruz orta sahaların kapasitelerini biliyoruz bana komik geliyor.

Bence Falcao hala is yapar. Adamdaki fizik harika.
20190718_005639.webp
20190718_005639.webp

bu stturdige bologna ile anlaşmıs diyolar ,biz alsak olur mu?welbekin sakatlıgı baya sorun galiba.llorente de premeir ligde bi takıma kapagı atar.balotelli de fiorentina yolcusu gibi.abel hernandez sakat olmaz.

esiti'nin hayatinda ne golü var ne asisti var. adam sifir oglu sifir. böyle bir adami almak rezillik olur

Bence 6 numaraya hava gücü de olan biri alınabilir takım boyunu yükseltmek için. Esiti profil olarak uyardı.

Esiti gerçekten güçlü bir oyuncu.Oturup maclarini izlemedim tabi ki ama youtube videolarindan bile belli ediyor ama fatih terim takimlarinda zor oynar. Hoca fernandodan bile hucuma katılmasını destek vermesini istedi. Kaldi ki fernando baya baya öndedir esitiden hücum olarak.

Seri - Banega - Belhanda

Neye göre olmaz deniyor çözemiyorum , Ligimizi biliyoruz orta sahaların kapasitelerini biliyoruz bana komik geliyor.

Banega enfes regista oynar. Seri zaten sekiz. Belho da orta sahada sürekli mobilize olduğu için 8-10 arası takılır. Güzel bir üçlü ama topu geri kazanma süremiz artar öne en az bir presçi gerekecek.

ighalo
samatta
falcao
ihenachio
eleke
batsuhayi

hepsi gelsin lan : (

ama samatta ve eleke
eleke ve ihenacio

sevimli olur.

batshuayi ve ihenachio da olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt