Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seri banega belhanda...

FIFA'da sevdiğim hücum 433 formasyonu ha :)

Banega ve belhanda ikili mücadelede fena değiler ve ligde yeterli olur da.... Avrupa'da ne olur bilmem artık.

Donk oynar belhanda ında yerine belki

Esiti gerçekten güçlü bir oyuncu.Oturup maclarini izlemedim tabi ki ama youtube videolarindan bile belli ediyor ama fatih terim takimlarinda zor oynar. Hoca fernandodan bile hucuma katılmasını destek vermesini istedi. Kaldi ki fernando baya baya öndedir esitiden hücum olarak.
O konuyu stoperler halleder. Bu kabiliyet 2 sinde de var ama önlerinde ki adamlar güvenilmez olunca, ilk geldiklerinde ki gibi cesur olamadılar sonradan.

Esiti gerçekten güçlü bir oyuncu.Oturup maclarini izlemedim tabi ki ama youtube videolarindan bile belli ediyor ama fatih terim takimlarinda zor oynar. Hoca fernandodan bile hucuma katılmasını destek vermesini istedi. Kaldi ki fernando baya baya öndedir esitiden hücum olarak.

Esiti skor üretmiyor ise oyunun defans yönüne çok odaklanıyor demektir. Aslında onun varlığı Seri ve Belho'nun özgürlüğünü de arttırır.

Bende adami seviyorum ama seri banega belhanda olmaz deyip seri mensah belhdan olur dediginde acaba diyorum tutarsiz banegaya sanki hic ileri cikmayan skor uretmeyen oyuncu muamelesi yapmasi garibime gidiyor baneganin tek bacagi 3 tane mensah yapar
Donk ve Seri olmaz dedi.
Selçuk tarzi oyuncu lazım Seri'nin yanına dedi.
Banega-Seri yerine Cuellar-Seri daha mantıklı olur dedi sonra.
Madem Selçuk tarzı biri lazım o zaman neden Cuelları Banega'ya tercih etti?
Orayı da ben anlamadım.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sanmiyorum, yapmalari mumkun gozukmuyor dedigim gibi boyle yetkileri olduguna bile inanmiyorum. Ancak kulupler kendi arasinda boyle bir gentlemen agreement yaparsa belki bu tur bir sey gelebilir yoksa federasyon senin adina maas butcesi falan belirleyemez. Neye dayanarak soylediler merak edici bir konu.

Kulüp lisans talimatının çok açık kurallar içerdiğini dile getiren Nihat Özdemir, "Talimatımız açık. Kulüplerimiz bilançolarını en iyi kendileri biliyor. Hesaplarını kendileri dahi yapabilirler. Eylül ayının ilk ayında harcama limitini açıklayacağız. Harcama limitini aştığı duruma göre puan silme dahil bazı cezalarımız var. Mesela geçen sene bu talimat olsaydı ve talimata uymayan takımlara puan silme cezası uygulansaydı çok ciddi şekilde şampiyonluk ve küme düşme yarışı etkilenebilirdi. 7 kişilik bu kurulda çıkan bir kararın dönüş yolu yoktur. Biz, bunu uygulayacağız ve gerekli cezaları uygulayacağız. Biz buna dur demek istiyoruz. Kuralları harfiyen uygulayacağımızı herkes bilsin" şeklinde konuştu.

Türk futbolu 3 yıl içinde kurtulabilir

Seri banega belhanda olmaz. Yani neredeyse eminim. Çünkü epey bir 6 numara ismi çıkıyor. Ha belhanda gider banega gelir bilemem.

1ff4492768ab6a86b6dfa4d70de275d1.jpg

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk
images (2).webp

Valla serinin yanına driplingi üst düzey sol ayaklı ortasaha olmalı bence alfred duncan-bennacer gibi 2 tane box to box la oynayabiliz saf 6 yada saf 8 olmasada olur

Eğer imkan varsa bu takıma forvet olarak Cenk Tosun kazandırılmalıdır.

Çünkü 11 yabancı ile başladığımız maçlarda yedekten oyuncu hamlesi olamıyor o şekilde oynarsak pekçok mantıklı yedek hamlemiz olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt