Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.688
- 30.683
- 1.988
nicolas kim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nicolas kim
Hamza yok ortalıkta. Yönetimle gerginlikler yaşıyordu en son.Onu hoca belirleyecek reys mesela Falcao ismi çıktı nasıl hayır diyelim ki şimdi. Keza Cenk diyorlar oda fena olmaz tabi zor transfer ama. Profil olarak ben Gomis, Aboubakar kırması bir siyahi almamızı istiyorum. Tüm yollar Samatta'ya çıkıyor.
@Hamza Gölbaşı Sana 1 ay önce Nico Dominguez'i önermiştim şimdi gündeme düştü. Profil olarak bize çok uyuyor çok normal bence gündemimize gelmesi bekliyordum.
onyekuru şart veya samuel kalu
4 Büyüklerin talip olduğu söyleniyor Alman basınında. Bizim için iyi bir alternatif olmaz mı Berkay?Berkay Özcan 21 yaşında MOS Türk alternatif olarak düşünülemez mi? Ner dersiniz renktaslar?
Üsluba bak saygısız herif.Ahmet Ağaoğlu: "Lille, yırtık kağıt 5 avroları bantla yapıştıran bir kulüp. Trabzonspor'un beklentilerini karşılayan bir rakamla karşımıza çıkmadılar. Yusuf Yazıcı'nın gerçek değerini yansıtan bir teklif sunmadılar. O yüzden bu konu şimdilik askıda." (beIN Sports)
Havalara bak. Trabzon'un tarihinde en pahali satisi rusya'ya 8.7m karsiliginda sattigi Gokdeniz Karadeniz, o da 12 yil once, insan boyle konusurken biraz utanir.
Taylan çöpün önde gideni.Mehmet ozcani almak lazim veya taylan
aynı menajerlik şirketinden ben onyekurudan daha cok begeniyorum onu : (Kalu varya yeminle bak yeni Keita olur. O tip çizgiyi kullanarak oynayan kenar oyuncusu kalmadı.
ya adetlere bak ne akıl fakiri idareci vasat düşünce yapıları bunlarBence Marcao’da DOS oynar, yeterince tekniğe sahip. Ozornwafor ne derece hazır bilmem ama, o şekilde de alternatif olur Marcao ile
Hocamızın sol ayaklı futbolcu zaafı olabilirEmre Mor iptalse Deniz gelir anca niye istiyoruz anlamıyorum
Bu doğruysa çok yanlış iş olur.