Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onu hoca belirleyecek reys mesela Falcao ismi çıktı nasıl hayır diyelim ki şimdi. Keza Cenk diyorlar oda fena olmaz tabi zor transfer ama. Profil olarak ben Gomis, Aboubakar kırması bir siyahi almamızı istiyorum. Tüm yollar Samatta'ya çıkıyor. :asd:

@Hamza Gölbaşı Sana 1 ay önce Nico Dominguez'i önermiştim şimdi gündeme düştü. Profil olarak bize çok uyuyor çok normal bence gündemimize gelmesi bekliyordum.
Hamza yok ortalıkta. Yönetimle gerginlikler yaşıyordu en son.

Başına bir iş gelmiş olabilir

Ahmet Ağaoğlu: "Lille, yırtık kağıt 5 avroları bantla yapıştıran bir kulüp. Trabzonspor'un beklentilerini karşılayan bir rakamla karşımıza çıkmadılar. Yusuf Yazıcı'nın gerçek değerini yansıtan bir teklif sunmadılar. O yüzden bu konu şimdilik askıda." (beIN Sports)

Havalara bak. Trabzon'un tarihinde en pahali satisi rusya'ya 8.7m karsiliginda sattigi Gokdeniz Karadeniz, o da 12 yil once, insan boyle konusurken biraz utanir.
Üsluba bak saygısız herif.

Umarim bize gelmez. Oyun tarzini hic bir zaman begenmedim. Emre Mor - Onyekuru ikilisinden biri gelmeli. Bize bireysel yetenegiyle yedekten oyuna alip kilidi acabilen kanat oyuncusu lazim.

hocanın istediği yerli ortasaha deniz türüç olamaz.çünkü ne 6 ne 8 oynar kendisi.

Bence Marcao’da DOS oynar, yeterince tekniğe sahip. Ozornwafor ne derece hazır bilmem ama, o şekilde de alternatif olur Marcao ile

Muslera

Mariano / Linnes - Luyindama - Marcao - Nagatomo

Transfer

Belhanda - Seri

Feghouli - Diagne - Babel
Şu an için en elzem olan 6 numara transferi. Belhanda sağ içte Feghouli'yle olan uyumuyla, Seri de sol içte orta sahaya yaratıcılık sağlayacaktır. Diagne'nin satışı gerçekleşirse eğer o zaman forvet transferi de düşünülebilir. Orta sahaya alternatif oyuncu mutlaka alınmalı. Tekrar kiralayabilme şansımız varsa Onyekuru da alınmalı. Emre Mor'u da alabilirsek her iki kanatta da sezon genelinde bir sorun yaşamayız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt