Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam konuşmaniza baliklama dalar gibi olacak ama dediginiz gibi çok modern bir 3lu olur.

Ama F.Terim herkesi sasirtmakla meşhurdur. Ve kendini aman aman olmasa da hep geliştirmeye çalışır. Geçmiş senelerde burada hoca Italyada barinamadi çünkü modern değildi diye bir yorum hatırlıyorum.

Hoca tilki gibi akıllı bir adam. Biliyor diğer takımların üzerine oynayacağını. Hop bir bakıyorsun beklenmedik bir diziliş yapiyor Schalke maçındaki gibi.

Hocaya gazman diyenlerde oluyor malum bizim ülkede en yuksektekileri çekememe durumu hat safhada. Ama hoca çapasiz bir sistemle çıkarsa ben şaşırmam ki bütün rakiplerin planını alt üst eder.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
%100 katildigim 1 yorum

Fakat bu Dominguez'in daha iki yil kontrati var gorunuyor Bologna'dan da 15m istemis kulubu Velez

Bilemedim yani

Seri transferinden sonra transfer planlamasına güvenilir hoca ikinci neşteri vuruyor.

Aksini düşünüyorum. Bence tek yönlü kesiciler eskisinden degerli olacak. Nedeni de bu adamlar size ilerde daha fazla yaratici hücum oyuncusu imkani sagliyor.
Hocam yanılıyorsun. Dediginiz gibi olsaydi 10 numaralar bitmezdi. Çünkü 10 numara dedigin adam forvet gibi skora da katki veren adam. Artık günümüzde paldır küldür hücumdan ziyade mantıklı hücumlar. Sonuca yönelik hücumlar ve en önemlisi toplu hücum toplu savunma olayi hakim.

Her ne kadar hep en iyi oyuncularla oynadığı icin sevmesem de bunun en büyük örneği Pep Guardiola. Adam Fernandinho'dan neler yarattı. Gitti ilkay i aldi. Silva yi orta sahaya koydu. Bu senede Rodri' yi aldi. Bu adamlar hep cift oynayan adamlar.

Ek olarak Ajax-Tottenham eslemesinde lucas in meziyeti ve 2.yaridaki kipranis olmasa Tottenham varlik gösteremedi. Sebebinden biri de Wanyama nin çapa olarak hücumda hep bir kisi eksik bırakması. Pas opsiyonunu düşürmesi.

Inan dedigin gibi degerlenecek olsa top rated takimlar çoktan yatirimlarini ona göre yaparlardi. Bu takimlar bizden 2 3 kat ilerideler suanda. Keza Barca nin De jong u almasi. Gecen sene Arthur u almasi. Ve önümüzdeki sene yedekte Busquets in oturacagini düşündüğümüzde artik çapa oyunculara rehavet çok yok.

Yani aslinda şöyle sen aldigin o oyuncudan verim alsan bile oyuncunun elit takimlar tarafindan alicisi çıkmaz .

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Falcao #9
giphy.gif

falcaonun son 3 sezon istatistiğini bilen var mı?

Ayrıca TFF liginden kanat,orta saha,defans oyuncusu satabilirsin. İyi bir forvet alacak takım splde oyuncu görmesi gerekir. Kiralık olarak aldığın adamın ne faydası olur ki.

Zaten üst düzey takımlar para basıp alacaksa, genç milli takım görmüş Avrupa alt yapısından yetişen istatiksel olarak o sezonda belli seviyeye ulaşmış adamı bulurlar.

Alex Telles burdan giderken en fazla 15-20 ye gider, Porto ise 50-60 fiyat çeker. O yüzden iyi paraya gidecek adam en az 2 sene Avrupa'da,ligde estirmesi gerekir. O da 30 anca gider.

Sayfayı asagı kaydırırsan eğer kariyeei boyunca oynadığı mevkileri gorursun.

Adam 212 maçin 64ünde ön libero oynamış. Ve en fazla verimi merkez orta saha oynarken vermiş. Senin soylediginin tam tersi.
Burdaki veriler saha içini yansıtmıyor tam olarak.
Adam orta saha ikilisinin arkadasında oynuyordu Nice'te.
İster adını ön libero koy ister başka bişey.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şimdi bu çocuğu yarın öbürgün Benfica porto 10 milyon verip alacak. 2 sene sonra da 60-70e çakacak. Sonra biz de vayy bu adamlarla nasıl başedeceğiz her topcudan tonla para kazanıyorlar diyeceğiz. Onlar bizim gibi 3 yıllık maliyeti 20 milyon olan 33 yaşındaki bi adama tüm parayı gömmezler. Gider 18-19 yaşındaki çocuğa yatırım yaparlar.

2016-2017 sezonundan 17 dakika resital.aga bu nedir ya ....nedir bu...bu arkadaş bize nasıl geldi anlayamıyorum.uzun toplar,kısa paslar,araya paslar,çalım yetenegi,yenmiş tonla asist.bi pas atıyo tak 50 metre....bide bunu müthiş bi teknikle yapıyo.muazzam
Aga ben kendimde değilim hala geldiğine inanamıyorum tokatlatmak istiyorm kendimi

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yanlız Seri çok pis iyi uzun pas atıyor.

Hızlı ataklar başlatabilir.

LAKİN, bizim Kanatlar Feg ve Babel.... anlatabildim mi ?

Renktaşlar bence bu sezon yerleşik hucum yapacagız kanatlarda babel ve feghouli varken hızlı çıkamayız ama kolay kolay topta kaybetmeyiz

Yerleşik hucumda kesici ön libero çok ihtiyacmı acaba bence banega tarzı birisi daha mantıklı 6 numara için çünkü belhanda ve seri muhtemelen 18 çevresinde olacaktır

Yanlışta söylüyor olabilirim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt