Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam bende yedek olarak isteyebilir diyorum.

As orta üçlüsünde tek yönlü Cuellar,Esiti gibi oyuncu olmaz demek istedim.
Donk var yabancı sayısında zorlanırız gerçi donk bu sene direkt stoper olarak da düşünülebilir ahmeti 1m liraya okutsak da ertuğrulu alsak donk ertuğrul ogün yedekler stoperi o zaman mantıklı olur yabancı olarak;
1 kaleci
3 stoper
3 bek
4 orta saha
2 kanat
2 forvet olmuyor 15 yapıyor bu yüzden ya orta sahayı yedekleyemeyecegiz ya da yabancı beklerden biri gidici. Ben şenerden sonra linnes veya mariano gider diye düşünüyorum.

Onyekuru tekrar kiralanacak ve Babel'i kesecek Babel hamle oyuncusu olup çok maç koparacak gibi bir his var içimde.

Seri icin 6 mi 8 mi tartismalari gereksiz beyler

6 numara da oynamisligi var ama 8 numara da yani rakip yari sahada oynatmak daha dogru cunku pas yüzdesi cok iyi ve dikine oynuyor Mac basi kilit pas yüzdesi de fazla

Nasil ki barca xavi’yi 6 numara da oynatmiyordu 8 de oynuyordu paslarini kullanmak icin,bizde ayni sekilde yapacagiz

Bu yuzden 6 numara transferi yapilacak

Seri Nice'de 6 oynuyordu ama sert bir oyuncu değil.

Defanstan topları o çıkarıyor. Serkan Reçber'in 6 numara demesinin sebebi o zaten.

Modern 6 numaralardan. Biz tabi hep tek yönlü düşünüyoruz 6 numaraları...

Bana göre de Seri 6 numaraya daha yakın özellikle Nice'in oynadığı taktikte kesinlikle 6 numara oynuyordu.

1-)Diagne'yi sat 12'ye.
Falcao bedelsiz al.
2-)Mariano sat 3'e.
Gerekirse Linnes kalsın orada. Ha bu olmaz diyorsan uç ordan Guga gibi bir oyuncuya.
3-) Yunus Akgün 2m bile teklif varsa yolla gitsin.

Elde surdan 17m var. Hadi yunusu kimsr almadi diyelim ki zaten almaz 15 bütçe olsun. 7+bonus vs. Al banega'yı.
Defansif bir ortasaha mı lazım? Al esiti gibi bir oyuncu oda 6-7m euro.

1-2m euro gibi bir bütçe kalıyor geriye. Genç Mehmet Özcan'i al, Türüçle falan uğraşmaya gerek yok. Aradan Halil Dervisoglu'nu da çıkartabilirsin.

Sonra dedin ki Banega, Esiti, Belhanda, Seri çok gereksiz bir yabancı kalabalığı oluştu... Sat belhanda'yi 8-12 arasında bir fiyata(büyük ihtimalle yaşanacaktir banega gelirse.)

Elde ortalama olarak kaldı 10m. Bu nokta da ben Çağlar Soyuncu'yu opsiyonlu kiralamaya çalışırdım. Nerden baksan hiç süre almadi PL'de. Hadi onu da aldık stoper rotasyonu ok.
10m eurodan 8 kaldı diyelim. O parayla da ister Samatta'yı alır Mitroglou'yu gönderirsin ister başka bir oyuncu alırsın. Kafana göre...

Gece gece az fmcilik yapayım dedim... Keşke hersey bu kadar basit olsa :(

Onyekuru 'da kiralanacak,+++

Falcao #9
giphy.gif
Yuhh reis ne Falcao'su ya senin ille de Samatta diyo olman lazim

İnanmaya inanmaya Seri geldi. Falcao neden olmasın diyoruz elbette.

Olabilmesi için, bonservissiz olması ve bahsedildiği gibi 4,5 civarı + makul seviyelerde bonusları kabul etmesi gerekiyor. Bu ücreti Falcao'ya ödeyebiliriz çünkü eskisi gibi forma şansı bulamayan, alternatif oyuncularımıza yüksek maaş ödemiyoruz. Bu şekilde ilk 11'e daha bonkör harcamalar yapabiliriz. Ama dediğim gibi FFP sorunundan dolayı bonservissiz veya bonservisinin makul seviyelerde olması gerekir, bu şekilde olası Diagne satışından gelecek paranın bir kısmı bonservisine ödenebilir.

Bonservis olarak mali anlamda geri dönüşü olmaz belki ama forma satışı ve Şampiyonlar Ligi'ne gideceğimiz bir sezonda golcünüzün Falcao olmasının size getireceği çok ama çok fazla yarar var reklam anlamında. Biz böyle transferlere alışık bir kulübüz. Ve Falcao'nun 9 numaralı parçalı formamızla sahamızda santra vuruşunu yaptığını bir hayal edelim. Ciddi boyutta büyük bir heyecan yaratacak.

Renktaşlar bence bu sezon yerleşik hucum yapacagız kanatlarda babel ve feghouli varken hızlı çıkamayız ama kolay kolay topta kaybetmeyiz

Yerleşik hucumda kesici ön libero çok ihtiyacmı acaba bence banega tarzı birisi daha mantıklı 6 numara için çünkü belhanda ve seri muhtemelen 18 çevresinde olacaktır

Yanlışta söylüyor olabilirim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bol bol şut denemeliyiz. Sadece savunmayı düşünen kale önüne otobüs çeken takımlar var malesef :(

Konyaspor futbol katili resmen. Başakta kolay gol yemiyor.

Ama hazırlık maçında Mönchengladbach tan 5 yemiş Başak ;D

Onyekuru tekrar kiralanacak ve Babel'i kesecek Babel hamle oyuncusu olup çok maç koparacak gibi bir his var içimde.

Olması gereken o bence de.

Direk 11 aldıysak Babel'i kanatlar kan ağlar.

En azından bir kanadın mutlaka uçak olması lazım.

Onyekuru şart bence.

Adam niceteki zirve sezonunda (7 gol 10 asist) 36 mac cift yonlu oynamis 2 mac onlibero oynamis sadece. Adam cikiyor oncelikle yanlisi duzeltelim 6 numarayken cikis yapmistir asil mevkisi 6dir falan deyip ahkam kesiyor ya :asd:
İnsanlar izlemiyor . İzlemedikleri gibi araştırmıyor da bir yerlerden duyup sallıyorlar genelde . Adamın 5-6 maçını bile izlemiş olsalar futbol karakterini tarzını görseler hocası stoperde de oynatsa önemi yok şu tarz bir oyuncu diyebilirler fakat bir yerlerden duyup argüman üretmek daha kolay geliyor insanlara.

Bol bol şut denemeliyiz. Sadece savunmayı düşünen kale önüne otobüs çeken takımlar var malesef :(

Konyaspor futbol katili resmen. Başakta kolay gol yemiyor.

Ama hazırlık maçında Mönchengladbach tan 5 yemiş Başak ;D

Şut bizim işimiz renktaş babel feghouli zaten uzaktan şut ustası seride iyi vuruyor sanki

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt