Melikşah Aydoğan
10 Numara!
- 31 Temmuz 2012
- 12.668
- 2.539
- 1.328
Kaçırmışım biraz uzak kaldık bu sıralar iş güç derken sağol Can.Adam Everton'a transfer oldu, City kampında olmaması doğal yani.
sent via GSC
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaçırmışım biraz uzak kaldık bu sıralar iş güç derken sağol Can.Adam Everton'a transfer oldu, City kampında olmaması doğal yani.
sent via GSC
Donk var yabancı sayısında zorlanırız gerçi donk bu sene direkt stoper olarak da düşünülebilir ahmeti 1m liraya okutsak da ertuğrulu alsak donk ertuğrul ogün yedekler stoperi o zaman mantıklı olur yabancı olarak;Tamam bende yedek olarak isteyebilir diyorum.
As orta üçlüsünde tek yönlü Cuellar,Esiti gibi oyuncu olmaz demek istedim.
Çare Onyekuru.Yanlız Seri çok pis iyi uzun pas atıyor.
Hızlı ataklar başlatabilir.
LAKİN, bizim Kanatlar Feg ve Babel.... anlatabildim mi ?
Yanlız Seri çok pis iyi uzun pas atıyor.
Hızlı ataklar başlatabilir.
LAKİN, bizim Kanatlar Feg ve Babel.... anlatabildim mi ?
Yuhh reis ne Falcao'su ya senin ille de Samatta diyo olman lazimFalcao #9
![]()
Napoli gelse de öpsek şunları arenada..Baba o iş zor Napoli .bnesi Önce gitti elife milyonlar saçtı şimdi bizim kara oğlana salça oluyor.
Renktaşlar bence bu sezon yerleşik hucum yapacagız kanatlarda babel ve feghouli varken hızlı çıkamayız ama kolay kolay topta kaybetmeyiz
Yerleşik hucumda kesici ön libero çok ihtiyacmı acaba bence banega tarzı birisi daha mantıklı 6 numara için çünkü belhanda ve seri muhtemelen 18 çevresinde olacaktır
Yanlışta söylüyor olabilirim
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben istiyorum.BALOTELLİ DE GELSİN Mİ
Onyekuru tekrar kiralanacak ve Babel'i kesecek Babel hamle oyuncusu olup çok maç koparacak gibi bir his var içimde.
İnsanlar izlemiyor . İzlemedikleri gibi araştırmıyor da bir yerlerden duyup sallıyorlar genelde . Adamın 5-6 maçını bile izlemiş olsalar futbol karakterini tarzını görseler hocası stoperde de oynatsa önemi yok şu tarz bir oyuncu diyebilirler fakat bir yerlerden duyup argüman üretmek daha kolay geliyor insanlara.Adam niceteki zirve sezonunda (7 gol 10 asist) 36 mac cift yonlu oynamis 2 mac onlibero oynamis sadece. Adam cikiyor oncelikle yanlisi duzeltelim 6 numarayken cikis yapmistir asil mevkisi 6dir falan deyip ahkam kesiyor ya![]()
Bol bol şut denemeliyiz. Sadece savunmayı düşünen kale önüne otobüs çeken takımlar var malesef
Konyaspor futbol katili resmen. Başakta kolay gol yemiyor.
Ama hazırlık maçında Mönchengladbach tan 5 yemiş Başak![]()