Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.256
- 51.267
- 3.683
Falcao gibi birinden katkı alırız.Gomis'e de verilen maaş eleştirildi.Bu gibi forvetler 33-34 yaşındayken bile bonservis kazandırabilir.Arabistan pazarı olmaz Çin pazarı olur..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Balloteli ile kimler baş edemediğni gördükten sonra..... falcao da risk oyuncuya yani kendisine dayalı bir risk olur.Her iki oyuncununda artları eksileri mevcut.
Birinin saha içi performansından kimse şüphe etmez her halde diye düşünüyorum. Adam çeyrek sezonda Marsilya'da yaptıları ortada. Saha dışı etkenler can sıkıyor ama o riske bence çok rahat girebiliriz.
Diğeri fizik olarak bitik sayılacak duruma gelmiş ve yüksek maaşlar konuşuluyor bu durumda bana göre maddi olarak Falcao daha büyük risk.
Parantez içine parantez açtırır insanlar .rtş ne uzun 1 parantez idi o öyle yaw![]()
Yani reis sağ/sol bek orta saha kanatlar stoperler bende bu mevkilere olabildiğince genç hatta işçi düzeyinde oyuncular olmasından yanayım, en azından şu başımızdaki FFP belası geçene kadar sürekli satabileceğimiz adamları transfer edelim gerçektenben bu tür transferlere eskiden olumlu bakardım. dünya yıldızları sonuçta bu adamlar.
Ama artık o düşüncede değilim. o yüzden gelmesini istemiyorum
Japon pazarı vs olaylarından ötürü gideri var bence fiziken de yaşına rağmen hiç düşmedi endonezya mı bilmem nereden 5m teklif var deniyodu poldi tarzından satabiliriz bence. Avrupadan 2den fazla bonservis veren çıkacağını zannetmiyorum.Ne kadar bonservis getirir sence
Balloteli ile kimler baş edemediğni gördükten sonra..... falcao da risk oyuncuya yani kendisine dayalı bir risk olur.
Verim alamadım dersin.
Balloteli de ise.... bütün takım ruhunu sabote etme olasılığı mevcut, hocayı ya katil yada öldürür sinirden
Ballo konusunda nörtüm açıkçası. Ama kendi fikrim sadece tatbiki. gelirse destekler adam olmasını duacı oluruz elbette
o temsilci dava edildiydi ya en son,öyle bişey vardı sanki.yalancıydı o adam de mi arkadaşlarHasan sas yalanladi falcao’yu
Ve ilgimiz olsa falcao’nun Türkiye temsilcisi rahat durmazdi insta dan reklamini yapardi gecmiste oldugu gibi
Belli ki önerilmis sartlar sunulmus,yönetim de bunu teknik heyete sormustur ama birsey cikar mi bilemiyorum
Yani reis sağ/sol bek orta saha kanatlar stoperler bende bu mevkilere olabildiğince genç hatta işçi düzeyinde oyuncular olmasından yanayım, en azından şu başımızdaki FFP belası geçene kadar sürekli satabileceğimiz adamları transfer edelim gerçekten
Ama forvet için her zaman yıldız oyunculardan yanayım yani Falcao be bu yıldız demek bile az kalıyor adama Falcao yahu![]()
Adam Falcao. Gomis'ten 1 yas küçük. Gomis elimizdeolsa bundan sonraki 2 sezon içinde 20 golün altinda bitirmezdi.Garantisi var mı saha içi başarının?
Bak bjk'ye Pepe ve Negredo'ya verdiği maaşlardan sonra efsane satışlar(Cenk, Atınç, Tosiç) yapmasına rağmen ne hale geldi.
Adem büyük reisi saymamışsınFeghouli / Emre Mor
Belhanda / Jimmy Durmaz
Onyekuru / Babel
Falcao / Samatta
Böyle bir rotasyon Türkiye tarihinde var mı ?
Efsane olur Şubat gibi şampiyon oluruz.
Sever misin falçaoyu reisfalçao diye telaffuz edilişini duyar gibiyim
öyleydi evet fatih miydi adı neydo temsilci dava edildiydi ya en son,öyle bişey vardı sanki.yalancıydı o adam de mi arkadaşlar