Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao gibi birinden katkı alırız.Gomis'e de verilen maaş eleştirildi.Bu gibi forvetler 33-34 yaşındayken bile bonservis kazandırabilir.Arabistan pazarı olmaz Çin pazarı olur..

Hasan sas yalanladi falcao’yu

Ve ilgimiz olsa falcao’nun Türkiye temsilcisi rahat durmazdi insta dan reklamini yapardi gecmiste oldugu gibi

Belli ki önerilmis sartlar sunulmus,yönetim de bunu teknik heyete sormustur ama birsey cikar mi bilemiyorum

Her iki oyuncununda artları eksileri mevcut.

Birinin saha içi performansından kimse şüphe etmez her halde diye düşünüyorum. Adam çeyrek sezonda Marsilya'da yaptıları ortada. Saha dışı etkenler can sıkıyor ama o riske bence çok rahat girebiliriz.

Diğeri fizik olarak bitik sayılacak duruma gelmiş ve yüksek maaşlar konuşuluyor bu durumda bana göre maddi olarak Falcao daha büyük risk.
Balloteli ile kimler baş edemediğni gördükten sonra..... falcao da risk oyuncuya yani kendisine dayalı bir risk olur.

Verim alamadım dersin.

Balloteli de ise.... bütün takım ruhunu sabote etme olasılığı mevcut, hocayı ya katil yada öldürür sinirden :)

Ballo konusunda nörtüm açıkçası. Ama kendi fikrim sadece tatbiki. gelirse destekler adam olmasını duacı oluruz elbette

ben bu tür transferlere eskiden olumlu bakardım. dünya yıldızları sonuçta bu adamlar.

Ama artık o düşüncede değilim. o yüzden gelmesini istemiyorum
Yani reis sağ/sol bek orta saha kanatlar stoperler bende bu mevkilere olabildiğince genç hatta işçi düzeyinde oyuncular olmasından yanayım, en azından şu başımızdaki FFP belası geçene kadar sürekli satabileceğimiz adamları transfer edelim gerçekten

Ama forvet için her zaman yıldız oyunculardan yanayım yani Falcao be bu yıldız demek bile az kalıyor adama Falcao yahu :ROFLMAO:

Ne kadar bonservis getirir sence
Japon pazarı vs olaylarından ötürü gideri var bence fiziken de yaşına rağmen hiç düşmedi endonezya mı bilmem nereden 5m teklif var deniyodu poldi tarzından satabiliriz bence. Avrupadan 2den fazla bonservis veren çıkacağını zannetmiyorum.

Beklentileri dusuk tutan arkadaslar varda nasil tutalim? Adamin degeri 35 milyon euro. Daha gecen sene Barcelona 41 milyon teklif etmis. Daha once hic izlemedim kendisini ama videolari izledinmi adamin kumasi 30 saniyede belli oluyor.

falçao diye telaffuz edilişini duyar gibiyim

Balloteli ile kimler baş edemediğni gördükten sonra..... falcao da risk oyuncuya yani kendisine dayalı bir risk olur.

Verim alamadım dersin.

Balloteli de ise.... bütün takım ruhunu sabote etme olasılığı mevcut, hocayı ya katil yada öldürür sinirden :)

Ballo konusunda nörtüm açıkçası. Ama kendi fikrim sadece tatbiki. gelirse destekler adam olmasını duacı oluruz elbette

Risk çok zaten bu oyuncuların bedava olma sebepleri de bunlar bir bakımdan. :)

Hasan sas yalanladi falcao’yu

Ve ilgimiz olsa falcao’nun Türkiye temsilcisi rahat durmazdi insta dan reklamini yapardi gecmiste oldugu gibi

Belli ki önerilmis sartlar sunulmus,yönetim de bunu teknik heyete sormustur ama birsey cikar mi bilemiyorum
o temsilci dava edildiydi ya en son,öyle bişey vardı sanki.yalancıydı o adam de mi arkadaşlar

Yani reis sağ/sol bek orta saha kanatlar stoperler bende bu mevkilere olabildiğince genç hatta işçi düzeyinde oyuncular olmasından yanayım, en azından şu başımızdaki FFP belası geçene kadar sürekli satabileceğimiz adamları transfer edelim gerçekten

Ama forvet için her zaman yıldız oyunculardan yanayım yani Falcao be bu yıldız demek bile az kalıyor adama Falcao yahu :ROFLMAO:

Mesele merkez. Simdi babel falan heo yan parca. Ortasahan genç ve dinamik olduğu sürece çok sıkıntı yok. O yüzden falcao gelecekse banega falan kalsin.

Garantisi var mı saha içi başarının?

Bak bjk'ye Pepe ve Negredo'ya verdiği maaşlardan sonra efsane satışlar(Cenk, Atınç, Tosiç) yapmasına rağmen ne hale geldi.
Adam Falcao. Gomis'ten 1 yas küçük. Gomis elimizdeolsa bundan sonraki 2 sezon içinde 20 golün altinda bitirmezdi.
Falcao, Falcao olduğu için bu ligi *****

Eto dahi 32 yasinda chelsea'ye geri dönmüştü. Falcao çok çok is yapar nasıl hafife alabildiniz bu adamı. Lider karakterli bir adam fiziği de gayet iyi girin instagramina bakın hele.

Arkadaşlar ffp bize sorun yasatan. Yüksek maaş ortalaması. Takım içinde 3-4 oyuncu yüksek alabilir verdikleri veya verecekleri katkıya bakılarak. Falcao 2 sene oynasın ortalama 15-20 gol atsın, spl de veya kritik derbilerde maç alsın 2_3 tane yeter. Zaten kadroda seneye gidecek olan tonla oyuncu var.
Marjinal,mitoglu,selcuk vs maaş bütçesi sorun değil yani. Spl de azıcık başarılı olursan bonservis ilede en az 5-6 oyuncu var. Önemli olan transfer işlerini ince eleyip sık dokuyup planlama yapmak.

Fernando satıp seri aliyorsan uygun kiralama ve maaş ile ffp den korkmayalim.

Ayrıca FT zaten dedi gelecek tek önemli. Mitoglu gibi 2.6 alıp kazık yiyecene son dakika şu anda imkan ve şartlar uygunsa falcao al zarar edeceğin ne olacak. Gomis bile satildiysa en azından maaş bütçesini karşılayacak takım bulursun.

Bence mantığımız her mevkiye bir kalitesi tartışılmayacak oyuncu bir de parlatabileceğimiz portekiz belçika vb liglerden scout transferi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt