Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diagne'yi satıp 8e Wamangituka'yı alabiliriz Falcao'nun arkasına mesela

Seri ye 18m den fazla teklif gelebilir şampiyonlar liginde takımın göstereceği performansa göre. Direk opsiyonu kullanıp satış yapabiliriz.

bu sene bjk dışında formalar kötü olmuş

bjk demişken

yükseleni bjk kaptanımız kralarda ne zaman yuvaya dönüyor

Diagne kesin gider bence, o konuda çok rahatım. Hiç yapmasalar menejerine para verip illaki klüp bulurlar. Önemli olan 10 milyon euronun ne kadar üzerinde gideceği bence.

seri 18 milyonmus.ödenmeyecek bi rakam değil.brumaya 12 verdik zamanında.şampiyon olursak zaten 10-12 verecek gücümüz olur ama birilerini satmalıyız ve vereceğimiz paraya eklemeliyiz.ben hocanın yerinde olsam genclerden birini parlatırdım.metehanı mesela.parlat,kısa dönemde 10 milyona sat devre arası
Renktaş haklısın ama 10 milyon verilecek bir genç yetiştirmişiz. Gidip 28 yaşında seri ye o parayı vermemeliyiz. Seri çok iyi performans verirse kiralama bedelini biraz daha yükseltip klübü ikna etmeye çalışırız. Oyuncu da kalmak isterse sorun yaşamayız bence.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şimdi Ozornwafor kiralık gidip 6 numara gelicek. Yabancı sayısı sınırda,Diagne out yeni forvet in olucak muhtemelen. Onyekuruya yer kalmıyor bu durumda,Mariano-Linnes ikilisinden biri en zayıf halka olarak göze çarpıyor
Ozornwafor giderse 2 yerli stoper almak zorundayiz. Bakalim hoca ne yapacak.

Bu arada Vitor Hugo Palmeiras’a çok yakın. Gianluca Di Marzio yazdı az önce.

Palmeiras’ın teklifi, Beşiktaş’ın teklifinden daha iyiymiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt