- 4 Ağustos 2009
- 91.282
- 72.951
- 5.358
Ah keşke.Sen feneri filan birak. Yaptigim hesaplamara gore Talisca icin 20 25 arasi butce cikiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ah keşke.Sen feneri filan birak. Yaptigim hesaplamara gore Talisca icin 20 25 arasi butce cikiyor.
büyük paralar ederler elbet ama taraftar en azından 2 sene bizde izlesin onları.elit sagbekimiz yusuf erdem gümüşü de öyle.cidden altyapı müthiş,Mustafa ve Bartuğ baya pahalı oyuncular olabilir

özellikle Süleyman Luş keşke kampta olsaydı diyorum Nagatomo'dan formayı alır,ben çok beğeniyorumbüyük paralar ederler elbet ama taraftar en azından 2 sene bizde izlesin onları.elit sagbekimiz yusuf erdem gümüşü de öyle.
süleymanla ısık kaan milli takımda oldugu için kampta degiller.daha sonra takıma katılırlarözellikle Süleyman Luş keşke kampta olsaydı diyorum Nagatomo'dan formayı alır,ben çok beğeniyorum
her sene en az 10mlik bir altyapı oyuncusu satacak düzeye gelebileceğimiz 6-7 oyuncu var büyük fırsatsüleymanla ısık kaan milli takımda oldugu için kampta degiller.daha sorna takıma katılırlar
Renktaş haklısın ama 10 milyon verilecek bir genç yetiştirmişiz. Gidip 28 yaşında seri ye o parayı vermemeliyiz. Seri çok iyi performans verirse kiralama bedelini biraz daha yükseltip klübü ikna etmeye çalışırız. Oyuncu da kalmak isterse sorun yaşamayız bence.seri 18 milyonmus.ödenmeyecek bi rakam değil.brumaya 12 verdik zamanında.şampiyon olursak zaten 10-12 verecek gücümüz olur ama birilerini satmalıyız ve vereceğimiz paraya eklemeliyiz.ben hocanın yerinde olsam genclerden birini parlatırdım.metehanı mesela.parlat,kısa dönemde 10 milyona sat devre arası
Ozornwafor giderse 2 yerli stoper almak zorundayiz. Bakalim hoca ne yapacak.Şimdi Ozornwafor kiralık gidip 6 numara gelicek. Yabancı sayısı sınırda,Diagne out yeni forvet in olucak muhtemelen. Onyekuruya yer kalmıyor bu durumda,Mariano-Linnes ikilisinden biri en zayıf halka olarak göze çarpıyor
Josef - Seri mi
Fernando - Ndiaye mi
*Bence Seri'li olan Fernando depde kacak oynuyordu zaten Ndiayede ayni
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Josef müthiş bir oyuncu değil tabii ki ama sert,teması seven bir oyuncu lig için şüphem yokta,cl için koşu mesafesi konusunda tereddütteyim,,,Fernando gibi oyun bilgisi tabii ki yok ama daha mücadeleci daha savaşan bir oyuncuJosef - Seri mi
Fernando - Ndiaye mi
*Bence Seri'li olan Fernando depde kacak oynuyordu zaten Ndiayede ayni
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi