Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emre mor gelecek dendi.haber koymustum.onyekuru için takımdan birileri gitmeli diyelim de anlayın : )

patlama gücü olan adam lazim hücumda. feghouli babel belhanda diagne dörtlüsü mesela oldukca statik. oyuncular bireysel anlamda kaliteli olabilir ama söyle bir dörtlüde yine tüm yük belhandanin üstüne binecek, onun da gol adedi olarak yeterli oldugunu söylemek zor. emre mor ve onyekuru bu sebepten dolayi cok önemli.
Emre Morda pek ihtiyacımızı karşılamaz bence o da çok disiplinsiz oynuyor Onyekuru kesinlikle tekrar kiralamamız lazım hücumda farklı tarzda oyuncular bulunması önemli

Nedense bendeki karga nefreti, sikecilerden daha buyuk.

Vitor Hugo gitti
Umut meras gitmek uzere

zuahhhaahaha

Onyekuru defansa baya yardım ediyordu Babelde bunu göremeyecez bide ileriye Falcao gelirse orta sahaya kim gelirse gelsin bu takımı taşıyamaz. Futbol sadece top sendeyken oynanmıyor bunları iyi analiz etmek gerek Feghouli de geçen sene dk 60tan sonra defansı salıyordu adamını kovalamıyordu

Eğer Esitiyi alma imkanı varsa bu argümanla alınabilir

Her ofansif anlamda kısıtlı gözükse de defansif anlamda özelliklerinden dolayı işimize yarayabilir

bu arada marcao ve babel fizik olarak hazır değiller.

mitroglunun takimi benimsemedigini düsünüyorum. adam hala agirligini koyamamis.

enerjisi yetmiyor belki de. zorlamadan ayrilmak lazim. 2.6 milyon euro aliyor ve yabanci kontenjanini isgal ediyor.

marsilya'nin gönderdigi kadar varmis. anca olympiakos'a falan gidip bir kac gol atarsa kendine gelir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt