Göktuğ Demirbağ
10 Numara!
- 24 Haziran 2013
- 19.414
- 5.356
- 1.873
Ertuğrulun Ahmetten fazlası yok fener alsın işteErtuğrul Ersoy'u Fener alirsa yanariz. Alacak ucuz stoper yok. Adami Okan gibi bedavaya almamiz lazim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ertuğrulun Ahmetten fazlası yok fener alsın işteErtuğrul Ersoy'u Fener alirsa yanariz. Alacak ucuz stoper yok. Adami Okan gibi bedavaya almamiz lazim.

10 dakikada iyi 2 pas attı, top kaptı, hava topu indirdi atakta yani ışık var. Kiralık verirsek seneye as takımda oynar yanına da ışık kaan'ı monte etsek muazzam olur.zurnafor nasıl oynadı arkadaşlar ya da oynadı mı ışık var mı
yabanci siniri olmasa su takimda okan, emre tasdemir, emre akbaba ve jimmy durmaz disinda yerliler sadece alt yapidan olurdu.yabancı sınırı sorunu olmasa Donk-Ozornwafor stoperleri yedeklerdi
Kim onu yapan zeka kübüAdamlar ciddi ciddi doktora gidip, Serinin hastaligina sormuslar ve resmen Seri bizim ellimizde patlamis diye yorum yapmislar.
Yani, adam resmen doktora gidip, Serinin hastaligina sormus ve sonra direk foruma koymus.
Bu hangi level eziklik birader![]()
teşekkürler inşallah kiraya verilir o zaman. Ama şu ahmet çalık bu takımda olduğu sürece onun lanetinden o da nasibini alır. Niyeyse adam bana lanetli geliyor ben bu kadar kötü bir futbolcu hiç görmedim10 dakikada iyi 2 pas attı, top kaptı, hava topu indirdi atakta yani ışık var. Kiralık verirsek seneye as takımda oynar yanına da ışık kaan'ı monte etsek muazzam olur.

değişik bi stilli var.kanat forvet ya da gezgin forvet diyelim.topla arası iyi,sürati var.son vuruslar iyi.kafa toplarında da fena degil.çalım yetenegi var.geniş videosunu koyarım@Sergen Zeren bu erencan hakan elmander gıbı önde basan bi tip mi yoksa öylesine denk mi geldi bu maçta
yediğimiz gollerden biri ofyayt mıydıYalnız bir maçta tüm takım doğrandı üstelik ilk hazırlık maçı. Dünya üzerinde böyle bir olay yaşanmamıştır herhalde
Antuya zeka sorusuyla giris yapılsa 4te3u siteye giremezantudan hahaha
Çipe,ömer,ahmet,linnes bu takımın topçuları değil maalesef.teşekkürler inşallah kiraya verilir o zaman. Ama şu ahmet çalık bu takımda olduğu sürece onun lanetinden o da nasibini alır. Niyeyse adam bana lanetli geliyor ben bu kadar kötü bir futbolcu hiç görmedim